Ne olur bana yardım edin...

Ayrıldığın için üzülmeni anlıyorum ama karşındaki erkek ayrılmak istiyorsa,cinsellik yaşamış olmak onun için bağlayıcı değildir.

Birlikte olmasaydınız ve ayrılmak isteseydi,suç olmayacaktı.

Sırf birlikte oldunuz ve sonra ayrıldı diye onu suçlamak yersiz bence.

İnsanlar anlaşamayabilirler,sevgileri,aşkları tükenebilir.

Cinsellik mühür değil ki,ilişkiyi sürdürme mecburiyeti getirsin.

Yaşanmış ve bitmiş,böyle kabul etmek gerekir.

Hata veya suç varsa,sorumluluğu karşılıklıdır.

ben sucsuzum demedim ki.. BEni kandırıp gitmesi suç değil mi.. adam gibi çıkıp konussaydı.. neden bu kadar zaman oyaladı ki.. yazık değil değil mi bana da duygularıma

Kendini bu kadar küçük düşürmeseymişsin keşke.
Olanla ölümle çare yok, önüne bakıp yoluna devam etmelisin.
Ve o pisliğin sana ulaşabileceği hiçbir bağlantısı olmasın.
Veee emin ol bu gibi insanları unutmak çok zamanını almıyacak..

ben sucsuzum demedim ki.. BEni kandırıp gitmesi suç değil mi.. adam gibi çıkıp konussaydı.. neden bu kadar zaman oyaladı ki.. yazık değil değil mi bana da duygularıma

Seni kandırdığını ve oyaladığını düşünmüyorum.

Her ilişki güzel duygular ve beklentilerle başlar.
Başlangıçta o da gerçekten aşıktır.Sonuçta bu adam Nuri Alço değil herhalde.Hayat amacı,genç kızları tuzağa düşürmek değildir.
Sonradan duygular değişebilir veya tükenebilir.Bunu kabul etmek zordur.

Birlikte geçirdiğiniz zamanı oyalamak olarak görüyorsan,o da yanlış.
Kimse evleneceğini veya ayrılacağını kesin bilemez.
Evleniriz demiş olabilir.Sözlüler nişanlılar ayrılıyor,evliler boşanıyor.
Boşanan bir kadın,kocam beni 10 yıl oyaladı demiyor mesela.

Seni kandırdığını ve oyaladığını düşünmüyorum.

Her ilişki güzel duygular ve beklentilerle başlar.
Başlangıçta o da gerçekten aşıktır.Sonuçta bu adam Nuri Alço değil herhalde.Hayat amacı,genç kızları tuzağa düşürmek değildir.
Sonradan duygular değişebilir veya tükenebilir.Bunu kabul etmek zordur.

Birlikte geçirdiğiniz zamanı oyalamak olarak görüyorsan,o da yanlış.
Kimse evleneceğini veya ayrılacağını kesin bilemez.
Evleniriz demiş olabilir.Sözlüler nişanlılar ayrılıyor,evliler boşanıyor.
Boşanan bir kadın,kocam beni 10 yıl oyaladı demiyor mesela.

bu kadar basit..

Sana yapılanı yedirememen ve ona zarar vermek istemen şuan çok normal. Kız, ağla, plan yap, vazgeç, yine ağla... Üzüntünü doya doya yaşa ki içinden atasın...

Yeter ki o insan bozuntusuna belli etme. Gerçi aramışsın artık geri döndüremezsin ama bundan sonra asla arama, muhattap olma. Kendi içinde yaşa, arkadaşlarınla vs paylaş ama ona belli etme!

Bir de emin ol o vicdan onu mutlaka bir gün rahatsız edecektir ve sana gelecektir. O zaman da sen kendi yolunu çoktaaan çizmiş olacaksın ;)

size burda laf anlatacak halim yok bu aksam. keske soylediğiniz gibi olsa.. beni hiç kandırmasa.. hayatının yalandan ibaret oldugunu ogrendım ben. Adam gibi adam dediğim insanın neler yaptıgını gordum. bana hakaretlerını dınledım bıttı.. bir anda.. git seni boylede kabul eder birisi dediğini duydum.. içimde neler yasıyorum neler oluyor bilemezseniz.. onun bana yaptıklarını da..
hiçbir insan evladı yapmazdı.. vicdanı elvermöezdi beni bıraktıgı duruma..
ben ona dogum gunu hedıyesı ararken.. o askım cnm senı sevıyorum deyıp telefonu kapatırken..
bir gun sonra haber alamadım aylarca..
nasıl bır sok bılır mısınız..
sırtından vurulmak ne demek...
Ben yasadım.. bilirim..

kendımı sızlere bıle anlatmaya yoruluyorken.. ne yapacagımı mı bulmaya calısıyorum.. yoruldum.. halim yok.. nefes almaya bile..

aslında kadınların sorunu namus kavramından çok daha fazlas....ilişkinin bittiğini bir türlü kabullenemir çok zaman alıyor...erkeğin gönderdiği sinyallere karşı kör kendimden biliyorum...kaybettiğin hiçbirşey yok bilakis çocuk doğuracağın adamı daha titizlikle seçeceksi...herşey iyiye gidiyor farkında değilsin.....o kadar öküz bir adamla evliyim ki boşanacağım günü iple çekiyorum bizimkisi sarışınlardan hoşlanıyormuş....eee hani çok seviyordu kıskanıyordu..,e ama ne yapsın hem doktor hem sarışın bulamamış bu primitif yaratık.,ne ağlıycam yasımı tuttum ilk erkeğimdi şimdi kendim için güzel şeyler planlıyorum

kendımı sızlere bıle anlatmaya yoruluyorken.. ne yapacagımı mı bulmaya calısıyorum.. yoruldum.. halim yok.. nefes almaya bile..

canım kimse birşey demiyor ki sana..bu tepkin çok anlamsız.hepimiz yardımcı olmaya,seni rahatlatmaya çalışyoruz..evet sen o adama inanmış güvenmişsin..ama o adam değilmiş,sözlerini tutmamış..evet hayallerini çalmış,seni çok üzmüş.kimse yaşadığın şey kolay demiyor..ancak artık o adamı ve onunla yaşadığın hayatı bir kenara bırakıp hayatına devam et diyoruz.seni anlıyoruz,intikam alınca rahatlayacağını düşünüyorsun ama inan değmez..yine üzülen,yıpranan sen olursun.

size burda laf anlatacak halim yok bu aksam. keske soylediğiniz gibi olsa.. beni hiç kandırmasa.. hayatının yalandan ibaret oldugunu ogrendım ben. Adam gibi adam dediğim insanın neler yaptıgını gordum. bana hakaretlerını dınledım bıttı.. bir anda.. git seni boylede kabul eder birisi dediğini duydum.. içimde neler yasıyorum neler oluyor bilemezseniz.. onun bana yaptıklarını da..
hiçbir insan evladı yapmazdı.. vicdanı elvermöezdi beni bıraktıgı duruma..
ben ona dogum gunu hedıyesı ararken.. o askım cnm senı sevıyorum deyıp telefonu kapatırken..
bir gun sonra haber alamadım aylarca..
nasıl bır sok bılır mısınız..
sırtından vurulmak ne demek...
Ben yasadım.. bilirim..

Bana kızıyorsun biliyorum ama daha gerçekçi görmeni sağlamaya çalışıyorum.
Hayat,düşlediğimiz veya hayal ettiğimiz gibi değil.
Filmlerdeki,masallardaki gibi hiç değil.

Kendini anlatmana gerek yok.Bir ayrılık acısı yaşıyorsun,konunun özü bu bence.
Ayrılık,seven taraf için her zaman üzücüdür.

Bana kızıyorsun biliyorum ama daha gerçekçi görmeni sağlamaya çalışıyorum.
Hayat,düşlediğimiz veya hayal ettiğimiz gibi değil.
Filmlerdeki,masallardaki gibi hiç değil.

Kendini anlatmana gerek yok.Bir ayrılık acısı yaşıyorsun,konunun özü bu bence.
Ayrılık,seven taraf için her zaman üzücüdür.

ayrılık acısı değil ki bu.. kendi yaşadıklarıma üzülüyorum.. nasıl yoluma devam edeceğimi bilmiyorum. gelecek günler beni korkutuyor:(

ayrılık acısı değil ki bu.. kendi yaşadıklarıma üzülüyorum.. nasıl yoluma devam edeceğimi bilmiyorum. gelecek günler beni korkutuyor:(

aksine gelecek günler seni umutlandırsın.
bu şekilde nasıl başka birinin karşısına çıkarım ne demek? ne kadar yanlış!
seni böyle kabul edecek birini bulursun ne demek?
ilk önce şunu iyice kabullen! sen bunu yaşadığın için ona mecbur değilsin! seni üzen, beklemediğin anda seni yarı yolda bırakan birine neden mecbur olasın?
o anlar güzeldi, bırak güzel kalsın ama sadece hatıralarında. evet kız, üzül, haklısın, ama bir süre sonra bırak.
işte tam da o bıraktığın anda seni diğer tüm güzel tarafların için seviyor olacak bir diğeri. bundan önce yaşananları hiçe sayan, ne olursa olsun sadece yanımda olsun yeter diyen birisi.
ama önce senin kendine saygın olsun ki saygı duyulasın.

Önce şu kurban psikolojisinden çıkmayı dene bakalım.
O beni kandırdı o beni kirletti vs.
Çıkar bunları kafandan.
Karşılıklı yaşandı ve bitti..

Sen değersiz bir kağıt parçası değilsin buruşturup bir kenara fırlatılacak.
Bir bireysin, bir kadınsın.
Şu anda sende içine kıvrılmış çirkin bir tırtıl görüyorum ben. Kozanı örüyorsun etrafına.Bir gün o kozadan güzel bir kelebek olarak çıkacasın..
Algıların tümü ile değişecek, güçlü, hayata güvenle bakan kendine güvenen bir kadın olacaksın..
Psikolojik yardım almalısın, çok düşünmemeli, önüne bakmalısın.
Zaman herşeyin ilacı..
İnan kimsenin yanına kalmıyor,defalarca şahit oldum buna..
Üzülme sen değerlisin..

Önce şu kurban psikolojisinden çıkmayı dene bakalım.
O beni kandırdı o beni kirletti vs.
Çıkar bunları kafandan.
Karşılıklı yaşandı ve bitti..

Sen değersiz bir kağıt parçası değilsin buruşturup bir kenara fırlatılacak.
Bir bireysin, bir kadınsın.
Şu anda sende içine kıvrılmış çirkin bir tırtıl görüyorum ben. Kozanı örüyorsun etrafına.Bir gün o kozadan güzel bir kelebek olarak çıkacasın..
Algıların tümü ile değişecek, güçlü, hayata güvenle bakan kendine güvenen bir kadın olacaksın..
Psikolojik yardım almalısın, çok düşünmemeli, önüne bakmalısın.
Zaman herşeyin ilacı..
İnan kimsenin yanına kalmıyor,defalarca şahit oldum buna..
Üzülme sen değerlisin..

Tamam. tavsiyelerinize uyacağım.. ondan aklımı uzaklaştırıp yoluma devam edeceğim. Destek de alacağım. ama ne olur siz de beni yalnız bırakmayın...

Tamam. tavsiyelerinize uyacağım.. ondan aklımı uzaklaştırıp yoluma devam edeceğim. Destek de alacağım. ama ne olur siz de beni yalnız bırakmayın...

Hah şöyle güçlü göreyim seni :)
Biz buradayız canım, tüm KK kadınları buradayız arkandayız..

Merhaba,
yardımlarınıza ihtiyacım var.
2 sene önceye dayanan bir ilişkim vardı. Ben onun da beni sevdiğini sanırdım. Ona o kadar inandım ki Kalbimi, benliğimi, bedenimi verdim. Evleneceğiz derdi hep. Benim dokunduğum ilk erkekti.
Birgün beni kandırdığını anladım. telefon numarasını değiştirdi. Evden ayrıldı ve ben ona ulaşamaz oldum. Beni ararsan seni mahkemeye veririm dedi. Ama tam 2 sene olan birlikteliğimiz nasıl böyle biterdi.. Hemde bana bunları yapmadan birgün önce seni seviyorum dedi. Ben öyle kötü oldum ki. bana bunları nasıl yaşattı anlayamadım hiç.Daha önce hiç tartışmamız ya da ufacık bir kötü sözümüz olmamıştı birbirimize.
Ben kendi dünyamda kavruluyorum şimdi. Onun için döktüğüm gözyaşlarına mı.. harcadığım gençliğime mi. yoksa parça parça olmuş duygularıma mı yanayım bilemedim. Hala da öyleyim. geceleri uyuyamıyorum. ne yapacagımı bimiyorum. 26 yaşındayım. çalısıyorum ama işe gelmek bile istemiyorum.
ben ona güvenmiştim.bunun kurbanı oldum.
ona yaptıgı herseyı aılesıne anlatacagımı soyledım. aramızda gecenleri.önceleri "bunu yaparsan babam evlatlıktan reddeder" derdi. şimdi "anlatırsan bende senin ailene anlatırım" dedi.
Bunu yapmak ıstıyorum cunku ben mutsuz hergünümü azapla geçirirken, o gününü gün ediyor. Bana yaptı.. başka kızlara yapmasın.benim hayatım yok oldu..
Akıl verin bana ne olur.. ne yapmalıyım..mektup yazmayı düşündüm ailesine. "sen yollarsan bende mektubu aılene getırır verırım. benı rahatsız edıyor derım" dedı.
artık tek kelime konusmuyoruz. bu gune kadar konustum.. çünkü onun bana yaptıklarına inanamadım. hep duzelecek sandım. ama öyle degılmiş.artık tek birsey söylersen mahkemeye veririm seni dedi.. bunaldım artık.Düşündükçe bir çıkış yolu bulamıyorum.
O beni kandırdı, kullandı, attı. Ve ben hiç bir şey yapamıyorum.

Merhaba öncelikle yazını çok üzülerek okudum..
sana sadece şunları söyleyeceğim onunla eğer uğraşmak istersen her türlü uğraşırsın..

güzel kardeşim zerre kadar canını sıkma. sakın olayıda 2 damla namus kanına bağlama...

daha o kadar gençsin ki hayatında o kadar yaşayacağın güzel günler varki...Çıkar aklından bu olayı unut gitsin düşünme..

Alış veriş yap gezilere git..hiç düşünme aldığın her nefes o kadar degerliki bence onun için hayatını zindan etmeye degmez...

sana sadece söyleceklerim bunlar..

ben bunun sadece nikahlı olanını yaşadım emin ol..hiç farkı yok umurumda değildi.boşadım gitti...hayat çok güzel...:)
35 Yaşımda hayatımın aşkınıda buldum...umutlu ol gör bak nasıl güzel olucak hayatın...:54::54::54::54:

[/B][/FONT]

Zamanın değirmenleri ağır ama ince öğütür derler.
Elbet bulur belasını.
Sen önüne bak.
Hayat umarım sana daha iyi davranır.
Allah yoluna iiyileri çıkarsın inşallah.

Canım öncelikle çok üzüldüm ablam yaşındasın daha hayatın başındayım sana akıl vermek istemem ama..
Üzülme sakın üzülen o olsun sen her önüne gelenle yapmadın bu işi
Ama Allah onu öyle biriyle karşılaştırıki nevri döner seni öyle bi ararki
Belki karşısındaki kızda onun gibi ş..z belki yatmadığı adam yok
Ki inşallah öyle biriyle karşılaşırda senin gibi bir masumun değerini anlar
Hayat boyu inşallah çeker çekicektirde zaten Allah kimseyi mazlum çaresiz bırakmaz
Onun kudreti büyük

Ve birşey daha ailesine açıklayıpta kendi hayatını mahvetme tekrardan çünkü bu toplumda
erkeğin namusu yok dediği gibi belki senin ailende öğrenicek
Elindekilerin kıymetini bil annenin babanın şükürki onlar yanında
O şerefsiz gibiler hep uzağında olsun Allah yardımcın olsun

Hepinizi çok seviyorum.. destekleriniz beni öyle duygulandırdı ki.
Evet ben masumdum, gerçekten.. Allah ona daha beterini yaşatsın..
Öyle Ah ettim ki...

Back
X