- Konu Sahibi honeysuckle
-
gidip ağzını burnunu dağıtmak istiyorum
olaya bakın ya zerre sucum varmı??
3 ay kadar önce ofise bir kız başladı benden 10 yas küçük
yabancı hiç Türkçe bilmiyor ve patronun akrabası
kız geldiğinde babasının çiftliği gibi hiç çalışmadan ağzında sakız akşama kadar nette
garip areketleri vardı tepeden bakmalar falan
banane dedim ısınamadım hiç muhatap olmadım
bi kaç gün önce patrona sikayet etmiş soğuk davranıyormuşum.
bende dedimki sıcak davranmam için bir sebep yok departmanlarımız ayrı dedim kapandı
2 gündür üstüste toplantı yapıyor bunlar müdür patron kız falan
müdür bugün anlattı meğer benim herşeyim kıza sıkıntıymış
giriş çıkış saatlerim vs..
iş yapmadığı gibi şuna bak ya
ben ne yapayım şimdi
Canım özel sektördeysen patron da sırf akraba diye bir zevzeğin ağzına bakıyorsa ne yapabilirsin ki
Şeytan diyor git böylelerinin ağzını burnunu dağıt .
İfrit olurum böylelerine tövbe ya rabbim
iyi de derdi olan oymuş baksana, sen neden bu kadar sinirleniyorsun,boşversene.
ben neden kaprisli bi müdürün azarlamalarını çekmek zorundayım acababöyle ağızında sakız patlatarak ohh keyif yapanlar varken
sakin ol canım benim seni önemsemiş ki kafasına takmış
kıskanmış da olabilir
işini en iyi şekilde yap laf getirtme kendine
aynı iş yerinde çalıştığın insanları sevmek zorunda değilsin
ama medeni bir şekilde selamını ver kibar davran kimseye yalakalık yapmak zorunda değilsin
bu tip insanlarla konuşmaya tartışmaya gelmez
seni haksız çıkarırlar
tecrübe ile sabittir vereceğin en güzel cevap
işyerinde kocaman bir gülümseme ile dolaş gayet cool kibar asil ol
muhattab olma
işini iyi yaptığın sürece kimse sana zarar veremez
öfkeyle kalkan zararla oturur.öpüyorum.
Canım departmanlarınız ayrıymış patron bilmiyor mu az çok çalışıp çalışmadığını istediği birşeyi zamanında yapıyorsan eline teslim ediyorsan hiçbir iş gecikmiyorsa o kız ne derse desin seni suçlayamaz işinin görüldüğüne bakar. Şikayet mi etmiş seni patron yanına mı çağırdı, bu zamana kadar hangi işi geciktirdim yapmadım, yanlış yaptım boş vakit geçirdim söyler misiniz eğer bir kusurum varsa özür dilemeye ayrılmaya razıyım ama kusurum yokken bir şikayet var diye laf duymak istemiyorum diyebilirsin kız yokken toplantı dışında odasına gidip konuşabilirsin senden memnunsa zaten bir şey yapamaz departmanlarınız da farklı boşver görme duyma işini en iyi şekilde yap. Akraba olunca patron ona bir şey diyemez sizin yanınızda ama yalnız kaldıklarında uyarabilir ben o elemanımdan memnunum diyebilir.
patronla sevişen işte yükselir mantığı varsa kızda tabii ki çalışmaz etmez. :)
demem o ki gerçekten akrabası olduğuna eminmisiniz?
belli patronla cinsel bir paylaşımı var o yüzden rahat akraba olması buna engel değil malum uzak akrabalarda çok oluyor bunlar.
bizim firmada da vardı böyle bir kız canı istediğinde söylerim seni müdüre atar diye fors yapıyordu herkes de bilirdi müdürle neler yaptığını zira daha bir dosya taşıdığını görmemiştim kızın sonra ayrıldı bir şekilde de rahatladık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?