ne olur benim için dua edin.

turkuaz_turkuaz9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
148
1
96
İstanbul
artık son kontrollerim yapılıyor.p.tesi yada salı toplanacak yumurtalar. şu anda bir tanesi tamam gibi 17 mm. ama diğer 2 tane 12 mm. ya tek ya 3 toplıycaz bakıcaz dedi.ister istemez moralim bozuldu tabi. çünkü umut ettim ki 2. denemeye bu ilaçlara gerek kalmadan dondurarak yaparız ama yaş 38 rezerv az tabi anca bu kadar. doktorum 1 olsun tam olsun sorun yapma diyor.zaten hep tek embiryo istiyodun sakin ol diyor. ne olur dua edin bu emeklerimiz boşa gitmesin.şu yirmi günü bir bitirsem bayrama güzel haberlerle girsem.bu durumda olan herkesin şu önümüzdeki bayram tam bayram olsun inş

canım tabiki doktrun demesi gibi 1 tane olsun kaliteli olsun vede en önemlisi sana tutunsun....canım bu arada nerde yaptırdın ...birde bu işler için moral çok önemli..moralini yüksek tut canım...inşalllah güzel hayırlı haberler yazarsın....

ablacım sana tutunsundaa 1 tane olsun...bende 5 tane 1.sınıf embryo oluştu fakat hepsi bana koyulduu..benim yaş 24 benimde dondurulmuşlarım yok....neyse ablacımm inşş hayırlı güzel sonucunu bayramdan önce alırız.....

canım yetişir inşş küçükler de benim en büyük 18 mm olduğunda küçükler de 13 ve 12,5 mm di. 2 veya gün sonra büyük 20 mm küçükler de 16,5 ve 16 mm olmuşlardı. inşş 3 ü de gelişir ve döllenir. ama sonuçta kaliteli 1 tane yetiyor

dualarımız seninle:Saruboceq:umarım bayramda hayırlı haberle:CüvCüv:,gelecek bayrama da bebişinle:ecrin_bebek: girersin

allah hakkında hayırlısını versin. sakın üzülme. kısmet olmuşsa zaten tek embriyo ile gelecek, kısmet değilse 10 tane bile boş. dualarım seninle canım.

hepinize çok teşekkkür ederim. gözlerim dolarak okudum iyi dileklerinizi. diyorum ya inş bu bayram hiç unatamayacağım bir bayram olsun. p.tesi alınıyor yumurtalar.bakalım neler olacak.hepinizin duaları da in sizlerle beraber olsun

yazıcam allahım nasip ederse iyi haberleri ve sizden de duyucam inş aynılarını. acıbadem cem bey'e gidiyorum. çok sakin ve anlayışlı bir ekibi var. biraz direk söylüyor olanı biteni ama olsun. kandırmadan konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…