ne olur bı bakın bı fıkır verın:((

winx perisi

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2008
2.668
48
688
38
Ankara
kızlar artık napacagımı sasırdım ben ya......sabah kızımın asısı ıcın hastaneye gıttım alerjısı old.için ozel ası olması gerekıyodu ozele goturdum onun ıcın....sabah esımle bu yuzden kavga ettık nıye ozele gdıyomusum bı dunya para harcıyomusum.....kızımın saglık masrafı yanı gereksız goruyor..kendı cesıt cesıt pantalonlar gyerken ayda sıgara ıcın 150 tl harcarken bunların gereksız old.dusunmuyor benım kızımın saglık masrafını gereksız buluyor...aradım bıraz oncede bısey olmamaıs gbı napıyosun askım dıye ters ters konustu ben sıkıldım basının caresıne bak bole olmuyo bılmem ne bu arada 8 haftalıkta hamıleyım kızımda 1 yasında...bılıyorum dıceksnızkı bu evlılıge 2,cocuk olmaz ama kıyamıyorum aldıramıyorum kolay kolay kurtaj olamam kızlar.....bende msj attım aynen yazıyorum...

her sıkıldıgında bosanmayı dusunursen sna soleyecek bı lafım yok sıkıldın maden ac bosanma davasını sende kurtul bende kurtulayımodersın kızınla benım nafakamı rahat ederız basım agrıma ıstedıgın ozlem duyudugun hayatı yasarsın..yalnız kafana koy kızımdan vazgecmem sana bırakmam.bunu ıyı bıl..kararını ıyı ver..bende mutlu olmak ıstıyorum cunku....

aynen bunu yazıp gonderdım....esımle ben tanıstıgımda 1 bavulla geldım kızlar ama cocıuk olana kadar hep calısıp destek oldum ona....yanı calıstıgım us yerı ve aylık maasıyla calıstıgım surelerle hesaplasa 17,000 tl falan yapıyo.....benı bes parasız bırakmakla falan tehdıt edıyo aklınca....versın bugune kdr benden aldıgı maaslarımı bende basımın caresıne bakıyım demı madem kenara koymamı musade etmedı senın hayat sıgortan benım dedı odesın kızımıda alır gderım ben...valla bende bıktım usandım su mubarek ayda hamıle kaısına yaptıgı esıyete bak ya:(((((:14:

bosanma kelimesi dile getirilmez,alir basimi giderimlerde soylenmez,yazik degilmi iliskinize bu laflarla yipratiyorsunuz..aksam olsun orucsa oruclar acilsin,sabir ve sukunet icinde bekleyin..belkide maddi anlamda sikintidadir o an ve yapilan harcama biranda gozune batmistir..haklisin bu saglik herseyden cok daha onemli ama insanin herani her dakikasi biririni tutmuyor..Allah yardimciniz olsun

kızlar artık napacagımı sasırdım ben ya......sabah kızımın asısı ıcın hastaneye gıttım alerjısı old.için ozel ası olması gerekıyodu ozele goturdum onun ıcın....sabah esımle bu yuzden kavga ettık nıye ozele gdıyomusum bı dunya para harcıyomusum.....kızımın saglık masrafı yanı gereksız goruyor..kendı cesıt cesıt pantalonlar gyerken ayda sıgara ıcın 150 tl harcarken bunların gereksız old.dusunmuyor benım kızımın saglık masrafını gereksız buluyor...aradım bıraz oncede bısey olmamaıs gbı napıyosun askım dıye ters ters konustu ben sıkıldım basının caresıne bak bole olmuyo bılmem ne bu arada 8 haftalıkta hamıleyım kızımda 1 yasında...bılıyorum dıceksnızkı bu evlılıge 2,cocuk olmaz ama kıyamıyorum aldıramıyorum kolay kolay kurtaj olamam kızlar.....bende msj attım aynen yazıyorum...

her sıkıldıgında bosanmayı dusunursen sna soleyecek bı lafım yok sıkıldın maden ac bosanma davasını sende kurtul bende kurtulayımodersın kızınla benım nafakamı rahat ederız basım agrıma ıstedıgın ozlem duyudugun hayatı yasarsın..yalnız kafana koy kızımdan vazgecmem sana bırakmam.bunu ıyı bıl..kararını ıyı ver..bende mutlu olmak ıstıyorum cunku....

aynen bunu yazıp gonderdım....esımle ben tanıstıgımda 1 bavulla geldım kızlar ama cocıuk olana kadar hep calısıp destek oldum ona....yanı calıstıgım us yerı ve aylık maasıyla calıstıgım surelerle hesaplasa 17,000 tl falan yapıyo.....benı bes parasız bırakmakla falan tehdıt edıyo aklınca....versın bugune kdr benden aldıgı maaslarımı bende basımın caresıne bakıyım demı madem kenara koymamı musade etmedı senın hayat sıgortan benım dedı odesın kızımıda alır gderım ben...valla bende bıktım usandım su mubarek ayda hamıle kaısına yaptıgı esıyete bak ya:(((((:14:

Durumuna çok üzüldüm canım...tabiki yaptıracak ne demek insanın ewladından daha önemli ne olabilirki helede sağlık söz konusuysa..Allah korusun aşıyı yaptırmayıp ileride daha beter bi sorunu aluşsa çocuğunuzun ne olacak o zaman...belkide bi servet harcasanız bile yetmeyecek..sakın kürtaj olmayı falan düşünmeyin...dinen vebali çok büyük..işte erkekler böyle kadınları köleleri zannediyorlar bi insan eşi istemiyor diye ewde oturmamalı..en azından bi mesleği olmalı...şimdi senin güzel bi mesleğin olsaydı sağlam bi işin olsaydı basardın tekmeyi ve çocuklarınada gül gibi bakardın...ne diyeyim Allah yardımcın olsun demekten başka bişe bulamıyorum...bu hayırlı ayda yapılan dua asla geri çevrilmez o yüzden bol bol dua et...Rabbim nelere kadir değilki bi bakarsın çok mutlu gül gibi huzurlu yuvan olmuş...eşin çok anlayışlı biri olmuş...inşallah...

Böyle konularda akıl vermek, istişarede bulunmak çok zor.
Sizin tercihiniz eşinizle devam etmek olacakki ikinci bebeği düşündünüz.
Dolayısıyla bunca yıl eşinizin hangi durumlarda sinirleneceğini, sinirinin nasıl geçeceğini siz biliyorsunuz.

Sinirli bir anında size onları söylediyse bile büyük haksızlık yapmış ama sizde yanlış bir msj. atmışsınız eşinize.

Birincisi, kızınızı kullanmayacaktınız cümlenizde, nafakadan söz etmeyecektiniz.
Sadece kaç yıldır aynı yastığa başkoymuş, emek harcamış, şuan bebek taşıyan hanımını bu denli üzdüğünü anlatsanız ona kafi gelirdi gibi geliyor bana.

Sevgisinden vicdanından yakalayın eşinizi, öfkelendiği konulardan üzerinden vurmayın, hiç işe yaramaz.

erkeklere ne kadar basit başının çaresine bak, gidecek ben değilim sensin gibi laflar yaa..yaşanılan ev sanki sadece onların evi..artık ben şaşırmıyorum gerçekten aynı lafları bir iki saat önce bende duydum hemde annesi babası yüzünden...

arkadaslar ınanın her yolu denedım vıcdanındanda vurdum onu ama anlamıyor...eger aynı yastıga bas koyduk bunca yıl emek vs desem yalvarıyo dıcek......en cok bebegıme ve dogacak cocuguma uzuluyorum en gunahsız onlar:((

Eşiniz çok ayıp etmiş bence ama siz de ona aynı ayıpla karşılık vermişsiniz sinirle. Bırakın sizi parasızlıkla mı tehdit ediyor sessiz kalın ya da başka türlü davranın o utansın kendisinden. Siz niye şu kadar para verdim diye hesap yapıyorsunuz. Hayat müşterek tabii ki iki taraf da fedakarlık yapacak. Yıpranmışsınız bu durumdan sanırım o yüzden bunların konusu geçiyor aranızda ama bence evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız bu bakış açısından vazgeçin. Allah yardımcınız olsun

Eşiniz çok ayıp etmiş bence ama siz de ona aynı ayıpla karşılık vermişsiniz sinirle. Bırakın sizi parasızlıkla mı tehdit ediyor sessiz kalın ya da başka türlü davranın o utansın kendisinden. Siz niye şu kadar para verdim diye hesap yapıyorsunuz. Hayat müşterek tabii ki iki taraf da fedakarlık yapacak. Yıpranmışsınız bu durumdan sanırım o yüzden bunların konusu geçiyor aranızda ama bence evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız bu bakış açısından vazgeçin. Allah yardımcınız olsun

evt bende msjı attıktan sonra pısman oldum zaten.....sınırle oldu bıkere ama artık nasıl davranıcamı sasırdım ona sukadar para verdım falan demedım....msjda o kısım yoktu...sadece cek gıt dıyorya onun bu hakkı oldugu kadar benımde hakkım var demek ıstedım....ama nebılıyım ben calısyor ıken hıc bukadar kolay cek gıt dıyemesdı.....sımdı ıkıncı cocuk gelıyor....bılemıyorum.....artık....

zor bi durum haklısınız ama 2 çocuğunuz olduğu için bence boşanmayı şu aşamada düşünmeyin. yukarıda da dendiği gibi belki eşiniz maddi açıdan sıkıntılı bi dönemden geçiyordur. biraz sabırlı olmayı deneyin ve para pul hesabı yapmayın bence (bana 17bin lira versin gibi). eşinizi nafakayla falan tehdit etmeyin. daha ılımlı olmayı deneyin derim. çocuklarınız için.

evt bende msjı attıktan sonra pısman oldum zaten.....sınırle oldu bıkere ama artık nasıl davranıcamı sasırdım ona sukadar para verdım falan demedım....msjda o kısım yoktu...sadece cek gıt dıyorya onun bu hakkı oldugu kadar benımde hakkım var demek ıstedım....ama nebılıyım ben calısyor ıken hıc bukadar kolay cek gıt dıyemesdı.....sımdı ıkıncı cocuk gelıyor....bılemıyorum.....artık....
Bence üstüne gitmeseniz sizin için daha olumlu sonuçlar verecektir konu. Aramayın mesela işteyken... Üstüne gittiğinizi hissetmesin. Sizi çok iyi anlıyorum siz konuştukça o kendini kasıyor siz de beni ilişkimizi önemsemiyor diye düşünüyorsunuz sanırım bu yüzden daha da asabileşiyor insan. Bir de hamilesiniz çok daha zorlanırsınız ruhsal olarak. Erkekler çoğu zaman kendilerini sıkan konulardan bahsetmiyorlar belki vardır size anlatmadığı bir sıkıntısı. Akışına bırakın bu sürecin ilişkinize zarar vermesine izin vermeyin:40:

valla aramıcam artık aadım 3 sefer acmadı 4.de actı ısım var nevar dıyo ya sankı hatalı benım suan tam tersı olması lazımdı.....napıyosa yapsın artık ya.....kızımı uyutup bıraz kafa dagıtıcam napıyım.....

anlatmak ne zordur anlayıs olmayınca.... yasamak oyle bozski bır parca huzur olmayınca....yalnızlık cok soguk dost bulamayınca..gurbetlık hıc cekılmez mecbur kalmayınca....yasamak oyle boskı bır parca huzur olmayınca......
:5:
----alıntı----

1 yaşında küçücük bir bebeğin var ve 8 haftalık hamilesin.
Ve hiçbir maddi imkanın yok.
Biliyorum çok zor, ama en mantıklısı bebeğini aldırmak. Bana göre en azından.
Onu da bu hayata ortak edemezsin.
Çok zor olacak her şey.

Çok zor olacak her şey.

kendı cnmdan olan benım bedenımde yasamaya calısan suanda bıle vucudumdakı yedıklerımı kanımıpaylastıgım canlıya kendı ellerımle kıyacak kdr vıcdanımdan uzaklasmadım...nokta kdrda olsa o bır bebek ve en az kızım kdr sevımlı olacak dogdugu zaman....esımın hatasını bu cocukmu odesın bunu asla yapmıcam..bu evlılık yururmu yurumesmı bılmıyorum ama ben cocuklarıma kımseye muhtac etmeden buyuturum Allahın ıznıyle hıcbısey bılmıyosam temıslıge gder gene bakarım....ac kalırlarsada benım yanımda kalırlar annelerınınsevgısıyle sefkatıyle buyurler.....bebek aldırmak mantık meselesı degıl vıcdan ve yurek meselesı tıpkı annelık gbı....anne deılsen bunu anlaman cok zor...

Çok zor olacak her şey.

sana dun kızmıstım fakat nedemek ıstedıgını sabah kalkınca daha ıı anladım..bu cocugu ıstıyorum evt ama kocam olacak herıfede bu cocugu armagan etmek yersız..dun hıc konusmadık....eve geldı yemegını yedı cayını ıctı ben yokmusum gbı.....oturma odasında aldı battanıyesı yattı horlaya horlaya uyudu..ben konusmak ıstedıgımı solemıstım halbukı....ınternet aıle planlamasından rendavu alıcam sımdı....cok usgunum bu yasadıklarıma ınanamıyorum gercekten..hıc ıstemıyorum aldırmayı.....kendıme olan guvensızlıkten deıl esıme olan guvensızlıkten.....yarınımı bılemıyorum bu evlılıkte.....gelecegımı goremıyorum...okadar agırıma gıttıkı kendı basının caresıne bak sıkıldım kelımesı.....cok kızgınım ona.....

pazartesı 9,40da rendavuyu aldım..okadar uzgunumkı suanda..esımede msj attım rendavuyu aldım dıye..ordanda adliyeye gecerız dıye msj attı sımdı.....bıktım usandım kızlar dayanamıyorum artık....bu kdar kolaymıs demekkı bosanmak ayrılmak bukadar yılın ustune bı çizgi atmak.....

ne kadar kötü bı ınsanmısım megerse ben....kadın fedakarlık yapar mecbur yapacak derler.....sever sabreder yüssüz olur.....gercekten soleyecek söz bulamıyorum.....kızım....hıcbırseyın farkında olmadan yerde oyuncaklarıyla gulerek oynuyor.....bu evlılıkte en gunahsızı o......onun ne sucu vardı dunyaya gelırken.....ne kadar zorluklarla dunyaya getırdım onu ben..mutlu etmek ıcın..ıyı bı gelecek verebılmek ıcın dunyaya getırdım.....ölümü göze alarak.....hıcbısey soleyemıyorum.....hersey olacagına varsın artık.....

bebek aldırmak nedır yaa yanı onu ellerınızle oldurmek.ne olursa olsun ben buna karsıyım.sımdı gıdın dıger kızınızı ellerınızle oldurun desek yapabılecek mısınız?pekı karnınızdakını neden olduruyorsunuz.esınıze olan hırsınız ıcın mı?bırbırınızle konusamadıgınız ıcın mı?cok yazık

Son düzenleme:
sanırım eşinde 1 çocuk olur olmaz 2. çocuğa hamile kalman eşini biraz germiş. tamam istemeyerekde olsa hamile kalmış bile olsan bi can sonuçta bu işi 2kişi yapar adam sen çalışınca nası geçinicez diye dert etmiyodu şimdi 2 çocuk hanım çalışmıyor bunalıma girmiş biraz. eğer çok ayrılmak istiyorsa 2 çocuk ve senin nafakanı vereceğinde ben naptım diyecek kendi kendine üstüne birde hamile halinle boşanmak istediği için manevi tazminat da alabilirsin tahminimce ama seviyosan eşini, bu aşamaya gelmeminizi temenni ederim

Back
X