- Konu Sahibi winx perisi
Eşinizin sorumsuz olduğunu bu yüzden düşünmüştüm.
Sizin cümleleriniz: sabah kızımın asısı ıcın hastaneye gıttım alerjısı old.için ozel ası olması gerekıyodu ozele goturdum onun ıcın....sabah esımle bu yuzden kavga ettık nıye ozele gdıyomusum bı dunya para harcıyomusum.....kızımın saglık masrafı yanı gereksız goruyor..kendı cesıt cesıt pantalonlar gyerken ayda sıgara ıcın 150 tl harcarken bunların gereksız old.dusunmuyor benım kızımın saglık masrafını gereksız buluyor
Her kadin dogustan anne adayidir. Bir anne gibi hissetmesi normaldir. Ben de ileride kucuk bir kizi evlat olarak almayi dusunuyorum. Eminim cogu anne diye gecinen kadindan cok daha iyi bir anne olurum. Kimileri cope atar yeni dogan bebegini, kimileri asagilar. Senin vicdansiz olmadigini biliyoruz degil mi. O konuyu gec o yuzden.
Konu sahibine gelince; cocugunla ilgili en iyi karari kendin verebilirsin. Bir cocuk aldirmak cok radikal bir karar, kendine guveniyorsan, babasiz da olsa cocuklarima bakabilirim diyorsan bence de aldirma ama bunu dile getirirken baskalarini asagilama, kucuk dusurme. Leonela arkadasimiz gercekten bunlari soylemek isteyecegin son insanlardan biridir.