• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur bi okuyup yardim edin:(

Aysedert989898

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
177
74
18
27
Herkese iyi aksamlar. Bu arkadasim panik atak gecirdi. Nasil geçirdiğini neler hissettiginj falan anlatti. Bu da beni cok etkiledi. Geceleri onun dedigi gibi oluyorum sanki. Bi de evdeyim bos bos oturuyorum tüm gün. Onun dedikleri aklimda. Sanki onun dediklerini yasiyorum ben de engel olamiyorum. Ne yapmaliyim. Cok sukur hicbir derdim yok hayatimda bir sorun yok. Dertsiz basa dert acmak benimki

Hobi bul kendine.
Bos oturani Allah da sevmez kul da.
Hepsi kuruntu bunlarin.
Arkadasin anlatti diye panik atak geciremezsin.
Bu ozenilerek olacak bir sey degil.

Herkese iyi aksamlar. Bu arkadasim panik atak gecirdi. Nasil geçirdiğini neler hissettiginj falan anlatti. Bu da beni cok etkiledi. Geceleri onun dedigi gibi oluyorum sanki. Bi de evdeyim bos bos oturuyorum tüm gün. Onun dedikleri aklimda. Sanki onun dediklerini yasiyorum ben de engel olamiyorum. Ne yapmaliyim. Cok sukur hicbir derdim yok hayatimda bir sorun yok. Dertsiz basa dert acmak benimki

Seninki korku canım. Etkilenmişsin benim eşimde de var panik atak. Aklına geldiğine ürkeceğin bişey değil birkaç güne rahatlarsın aklından silindikçe arkadaşının anlattıkları. Başka şeylerle uğraş

Yapmayın be yavrum bunlar hep avarelikten otur otur nereye kadar bütün gün kafayı yememen anormal zaten

Seninki korku canım. Etkilenmişsin benim eşimde de var panik atak. Aklına geldiğine ürkeceğin bişey değil birkaç güne rahatlarsın aklından silindikçe arkadaşının anlattıkları. Başka şeylerle uğraş
Neyi dusunurek atak gecirdigini aklimdan atamiyorum.. of ne yapmam lazim. Soyleyin nolur

Arkadaşınızdan çok siz geçirmiş gibisiniz size iyi gelmeyen insanlardan uzak durun yardım sizin elinizde

Back
X