Ne olur bisey deyin bana

Yeni okudum mesajınızı 2 li ve 3 lu.2 lı temiz çıkmıştı 3 lü de nerdeyse ihtimal%100 e çok yakindi
Merhabalar benim de ikili testim 1:6760 iken 3 lü tarama 1/8 geldi. Ultrasonda da sıkıntı yoktu. Öğrendiğimden beri ağlamaktan kendime gelemedim. Sizin de böyle miydi?

Arkadalar lütfen bişey deyin bisye yazın dünden beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. 20 haftalik hamileyim.İkili ve üçlü tarama testlerimin sonucuna çok güzel demişti doktor.Dünde ayrıntılı ultrasyonum vardı.Bebeğimin kalbinde parlaklik böbreklerinde genişleme görülkü down sendromlu olabilir dedi amisentez uygulamasını onerdi ama bu da düşüge sebep olabilir dedi.pzt günü başka bir hastanede bebeğime ekg cekilecek.Özel bir hastaneye gidiuroum amisentez uygulamasi ücretli acaba ücret için mi korkuttular bilmiyorum.Ama çok çok üzülüyorum başına böyle bişey gelen var mi ?lutfen benim gönlümü iyi edecek bişeyler yazın .üzülmekten helak oldum ve bebeğimi de uzdugumü biliyorum
Genetik test yaptırın. En garanti yol.

Arkadalar lütfen bişey deyin bisye yazın dünden beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. 20 haftalik hamileyim.İkili ve üçlü tarama testlerimin sonucuna çok güzel demişti doktor.Dünde ayrıntılı ultrasyonum vardı.Bebeğimin kalbinde parlaklik böbreklerinde genişleme görülkü down sendromlu olabilir dedi amisentez uygulamasını onerdi ama bu da düşüge sebep olabilir dedi.pzt günü başka bir hastanede bebeğime ekg cekilecek.Özel bir hastaneye gidiuroum amisentez uygulamasi ücretli acaba ücret için mi korkuttular bilmiyorum.Ama çok çok üzülüyorum başına böyle bişey gelen var mi ?lutfen benim gönlümü iyi edecek bişeyler yazın .üzülmekten helak oldum ve bebeğimi de uzdugumü biliyorum
Uzulme hic belli olmaz, bazilarina down diyorlar sonra oyle cikmiyor. Amniosentez de dusuk de olsa risk var ama senin yerinde olsam yaptirirdim. Insallah bi sey cikmaz ama cikarsa da hazirlikli olmak lazim, Belki dogum olunca hemen mudahele etmeleri gerekecek vs doktorlar daha temkinli olur. Allah yardimcin olsun canim

hiç üüzülme her doktorun bu aylarda cogu insana dedigi şeyler bunlar

Back
X