Ne olur dalga gecmeden kınamadan yardım edin.

Ya soyliceksin yada diktiricrksi .fakat soylersen kaybtmeyide goze almalisin.yapmissin bir hata.ama sacma bir hata.adam zatrn dugun gecesi bakireligini gorecek nediye yaptin be kardes.kinamiyorm krsinlikle ama soylemeden edemedm.bide hep sitelerde yanda reklamlar cikar ya orda gormustm.hap olanida varmis.

Ben buradaki bazı insanlari hic anlamıyorum. Dürüst ol vicdanin sonradan rahatsız eder, yok kendini de onu da kandirma bilmem ne. Soylemese ne olur ki erkekleriniz ne kadar ne yapti anlatiyor mu size. Yada gecmiste yaptiklari vijdanlarini sizlatiyor mu? Iste sizin gibi dusunenler yüzünden bekaret hediye oluyor. Beni seven her turlu sever. Yapay olan zar değil bu zihniyet.

Ben buradaki bazı insanlari hic anlamıyorum. Dürüst ol vicdanin sonradan rahatsız eder, yok kendini de onu da kandirma bilmem ne. Soylemese ne olur ki erkekleriniz ne kadar ne yapti anlatiyor mu size. Yada gecmiste yaptiklari vijdanlarini sizlatiyor mu? Iste sizin gibi dusunenler yüzünden bekaret hediye oluyor. Beni seven her turlu sever. Yapay olan zar değil bu zihniyet.

Ben bunu farklı bir zihniyette demedim, yanlış anlaşılmasın. Ben evlenmeden önce cinsel ilişkiye karşı değilim kesinlikle... sadece yalanlar üzerine kurulan ilişkiye karşıyım.! daha önce bişeyler yaşandıysa karşındakini de kandırmadan anlatmalısın bunda ne varki? yani zar yüzündenmi evleniyor bu adamlar kadınlarla bana göre bu zihniyet saçmalık! ayrıca evet benm erkeğim bana herşeyi anlattı ben sorunca da anlatıyor kendi de anlattı elbette benden önce bir geçmişi olacak ama erkekler kadar olmasa da kadınlar da birşeyler yaşıyor artık evlenmeden önce insanız sonuçta olabilir. Benim kızdığım karşı tarafı kandırmak.. bana göre aldatmaktan farksız çünkü.. :KK66:

Alacaksın karşına çocuğu, burda aynı bize anlattığın gibi detaylıca anlatacaksın ne olup bittiğini.
Ben buyum,durum böyleyken böyle diyeceksin.
Tamam çok kolay değil ama zor da değil, o da bilecekse böyle bilecek.kimse böyle bir konuda kandırılmayı haketmiyor.
Vicdanın rahat olması çok önemli.

Dalga gecilecek kinanacak bir durum yok. Bence karsindakini kandirmak yerine dogrulari anlatman en guzeli diye dusunuyorum.ayrica eski nisanlina bekaretini ispatlamak zorunda degildin ama hata iste yapacak birsey yok. Hayatindaki insan seni gercekten seviyorsa bence anlayisla karsilayacaktir. Buda senin karsindakini deneme firsatin olsun bu defa karsi taraf sana kendini ispatlamis olsun.

Forumu karıştır bi derim.kullanan vardır belki yapaylardan ama tabi ilk fikrim dürüstçe anlatman bu durumunu sevdiğine

Hata yapmissin eski nisanlinla ama hata ne dersen iliskiye girmen degil kendini kanitlamak icin iliskiye girmen sana inanmayan sozune guvenmeyen adamla ne isin vardi ? arti neden suan kendine utanilacak halde gibi davraniyosun ? Bu senin secimindi neden olgun bir kadin gibi secimlerinin arkasinda durmuyorsun ? Neden kendine kizlik zarindan ibaretmissin gibi muamele yapiyorsun ? Ya hic yapmayacaktin, yaptiysanda arkasinda duracaksin. Kan dokmek zar diktirmekte ne demek bundan ibaret mi goruyorsun kendini. Cikacaksin adamin karsisina ben boyle birsey yasadim kabul ediyorsan kardesim.. Diyeceksin. Seven insan kabullenir, kabullenmesede saygi duymak zorundasin kimseyi kandirmak hakkin degil, yalancinin mumu yatsiya kadar..

Back
X