ne olur dua edin bana

tebrikler canım hamilesin başka düşünceleri kafandan at ve bu anın tadını çıkar. Böyle düşüncelerle kendine eziyet ediyorsun ama klava:
Allahım sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin .Artık hamile olduğuna göre bizim için de dua edersin dimi :Saruboceq:

allah hepinizden razı olsun...inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi almak nasip olur ...
yıllardır beklediğim bu haberdi 12.gün değerim 106 şimdide acaba kimyasal mı şüphesi beynimi kemirmeye başladı..
ama rabbim bunu da gösterdi binlerce kez şükürler olsun şuan negatif sonuçta almış olabilirdim...

tebrikler hayırlı olsun bebeğin. kimyasal da genelde değer 50 altında oluyor. senin sonuç güzel. inşallah sağlıkla katlanır

106 ve benzeri olupta ikiye katlamayan oldumu arkadaşlar 12.değerim bu....
eminim bi çoğunuz bana kızıyorsunuz ama bu haberi çok bekledik hevesimiz kursağımızda kalıcak diye çok korkuyorum..

tebrikler canım.Allah tamamına erdirsin.
kimyasal olma ihtimali yok bu değerle.
bırak bu düşünceleri sevincini yaşa.

allah tamamina erdirsin arkadasim.degerin masallah çok güzel.genelde düsük degerlerde kimyasallik oluyor sanirim.ama degerin çok güzel.sakin stres yapipta bebisini üzme canim.hamileligin keyfini çikar ve olumsuz düsünceleri at kafandan.darisi bizlerin basina insallah....

inşallah canım isteyen herkesin emeklerini geri çevirmesin rabbim..
elimizdekilerle yetinmesini bilmiyoruz şuan şonucun 0 da olabilirdi ama ben oturmuş 106 kimyasal mı diye düşünüyorum ...çok kızıyorum kendime ama ...

arkadasim ne kimyasali yaa anliyorumm bekleyipte boyle bir mutlu haberde hala inanamiyorsun bence simdiii hamile oldugunu bil ve tadini cikarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr darisi bizim basimizaaaaaa tebrikler

nurcancım hayırlı olsun rabbım sag salım kucagına almayı nasıp etsın gelecek ay bende basıyorum tup bebek tedavısıne allahın ıznıyle darısı benım ve tum ısteyenlerın basına insallah:Saruboceq:

tebrikler inşallah herşey yolunda gider
ben de 4 gün sonra test yaptıracağım

kızlar tüm kalbimle dua ediyorum rabbim isteyen herkese versin.......

beni bilenler varsa bilir ben çok karamsardım hatta kan vermeye giderken bile olmadı diyordum..
son zamanlarda salmıştım kendimi hiç dikkat etmiyordum ...
ama rabbim işte vericek ya oldu allahıma binlerce kez şükürler olsunn

gözün aydın tebrikler canım.sonucun cok güzel.kiyasal olabileceğeini sanmıyorum.bende dün yaptırdım.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah!!

merhaba....
canım değerin çok güzel.tek bebek gibi görünüyor...bu değerle kimyasal gebelik ççooooookkk küçük bir ihtimal.
2 gün sonra kan testini tekrarla.Ama geçen yaptırdığın yerde yaptır.sonuçlar labaratuara göre değişiyor.değerin yaklaşık 2 ye katlarsa herşey yolunda demektir......
şimdi endişelenmeyi bırak ve hamişliğinin tadını çıkar.....
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.....

Merhaba Nurcan.Güzel haberlerini alınca öyle duygulandım ki..İnan ağlamak üzereyim.Biliyorsun bende de pek bir belirti yok ve son derece umutsuzum.Senin için çok sevindim canım.Gözünüz aydın.Ben de yarın kan vericem.Umarım ben de senin gibi sevinirim.Tekrar tebrikler:)

canım aynı umutsuzluk bende de vardı ya diyordum en azından küçücük bir belirti olur ama yok o kadar bunaldım ki hıçkıra hıçkıra ağladım dışardan kesin duyulmuştur..
bugün kan vermeye gidicez ilaçları aldım elime içsem mi içmesem mi çünkü içimden bi ses hamile değilsin diyordu .değerim 106 çıktı şimdi de abuk subuk şeyler düşünüyorum acaba yanlış mı baktılar,yoksa kimyasal gebelik mi yani sonucu alsanda geçmiyo endişen durmadan araştırma yapıyorum değeri 106 olupta sonraki testte düşen var mı diye..inan söyliycem tek şey rabbim yardım etsin ...belirtiye takılma bak sen pek bi belirti yok diyosun bende hiç belirti yoktu

Gözün aydın Nurcan,

Keyifli bir hamilelik geçirirsin inşallah. Tebrikler canım. Degerin gayet iyi, tadını çıkar, yiyip bitirme kendini.

Gözün aydın Nurcan,

Keyifli bir hamilelik geçirirsin inşallah. Tebrikler canım. Degerin gayet iyi, tadını çıkar, yiyip bitirme kendini.

şu yazdığınız her umutlandırıcı kelime kadar rabbim sevap yazsın size çok ihtiyacım vardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…