Ne olur dua edin bebeğime bişey olmasın

canımmm Allah yardımcın olsun yarın inş.rahatlıkla görürler bebeğini inş.birşey olmamıştır.dua edicem senin için...

inşallah herzamanki gibi sağlık ocaklarının yanlışlığıdır. içini ferah tut iyi şeyler olsun
dualarım seninle canım

aklına kötü düşünceler getirme...
pozitif düşün...
inşallah keseyi de görürsün...

sağolun arkadaşlar inş yarın görürüm gitmez olaydım o berbat yere,birde idrarda çıkmaması içimi kararttı allahım delircem ya:Saruboceq:

canım ya ........inş bebişin vardır ............hayırlısı ols.........bugun gıtseydın doktoruna beklemek de zor.............dualrım senınle..........inş ıyı olur

canım inşallah yanlışlık olmuştur bebeğin seninledir canım ne olur üzülme bebişinide üzersin yarın güzel haber bekliyoruz canım hayırlısıyla

ınsallah bı yanlıslık olmustur canım ya:a015:
güzel haberlerle donersın ınsallah :teselli:

canım benim dr benimkinide göremedi 6. haftada bende beklemedeyim inş bebeğimize bişy olma Allah bize bağışlar onları

inş yanlışlık olmuşturda bebişlerini görüp rahatlarsın canım ...

sefda olumsuz düşünme , inşallah sağlık ocağı yanlışlık yapmıştır, sen kendi doktoruna güven, yarın git baktır canım, buarada da kendini yiyip bitirme lütfen, bebiş gelene kadar da kendini üzmüştün, şimdi onu da üzme nolur.. iyi haberlerini bekliyoruz..

çok sağolun arkadaşlar inş öyledir,ama ümitlerim yok olmak üzere,bugün ikici idrar testi yaptım yine bişey çıkmadı,silik çizgi bile yok iki hafta önce çıkmıştı olsaydı yine çıkardı,kanamam falanda yok vurulduğum iğnelermi adet olmamı engelliyo acaba bilemiyorum ,allahım sen yardım et nolur cümlemize.

bende seninkine benzer şeyler yaşamıştım,hiç beklemedeim ertesi günü..bence hemen bi hastaneye git,her yerde nöbetçi kadın doğumcu var zaten..en azından içini rahatlatıursın...inş ciddi bi durum yoktur....

inşallah bebişin sana sıkıca tutunur canım.allahım yardımcın olsun

seni merak ettim canım naptın gittinmi doktora inş.gülerek gelirsin hayırlı haberler veririsin bizlerde rabbim yardımcın olsun merakla bekliyorum cevabını...

sefdacım noldu , bugün doktora gidecektin.. merak ettim seni ben de.. hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım...
Rabbim inşallah sana ve anne olmak isteyen
bütün bayanlara anneliği tattırır..
hadi hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…