Ne olur dua edin bebeğime bişey olmasın

arkadaşlar hepinize çok tşk ederim dualarınız ve desdekleriniz için,sizlere güzel haber vermek isterdim ama malesef içim yanarak yazıyorum bebeğim beni istememiş terk etmiş,yok olmuş kaderimmiş demekki,inş sizlerin yüzü güler ben gülemedim,artık bu yolda yürüyemem herhalde çünkü her yönden bittim,allah başka kimseye yaşatmasın bu acıyı.

Canını sıkma lütfen Allah büyüktür. Ne zaman ne olacak bilemeyiz. Hakkında hayırlısı canımmmmm

inşallah rabbim tamamına erdirsin umarım herşey yoluna girer ALLAH yardımcın olsun

sımdı yazılarını okudum ınan kı cok uzuldum oyle dusume lutfen allah herseyın hayırlısını versın ama sana ne desem acını hafıfletmez sadece uzuntunu paylasabılırım bak bıde soyle dusun benım ark 6 aylıkken ıkız bebeklerını kaybettı onları hıssederken tam onlara alısmısken senın daha yenıymıs bıde boyle bak ınan senı kırmamak ıcın dusunerek yazıyorum kendıne cok ıyı bak allah yardımcınız olsun

sağolun arkadaşlar allah kimseye yaşatmasın,acımı hiçbirşey hafifletmiyo 3 gündür yemek yemedim kendimi bir boşlukta hissediyorum gözlerim çöktü ağlamaktan allahım güç ver bana.

sefdacım neden bu kadar hırpalıyorsun kendini. başına gelen çok ağır bişey biliyorum. ben de 8 haftalık bebeğimi kaybetmiştim. çok ağladım çok üzüldüm ama hiçbişey bana onu geri getirmedi. kendimi eşimi üzdüğümle kaldım. derhal toparlan ve kendine gel sen ve eşin sağlıklı olduğunuz sürece yeniden bebek sahibi olabilirsiniz. ama sen psikolojini bu şekilde bozmaya devam edersen hiçbir sorun olmasada hamile kalamazsın.sen ilk değilsin son da olmayacaksın. dünyanın düzeni böyle kimi bebek sağlıkla doğuyor kimisi yaşama elverişli olmadığından düşüyor. ya bebeğin sağlıksız bi şekilde doğsaydı ömür boyu gözünün önünde hastalık çekseydi dahamı iyiydi senin için. lütfen aklını başına topla. allahtan gelen herşeyde bir hayır vardır.

tatlım sana söylediklerim çok ağır geliyor biliyorum ama ben de bu sözleri duya duya ve aklımın bir köşesine yazarak başettim bu talisizlikle. şimdi daha umutluyum. tabiiki benimde seninde ve diğer bebeğini kaybeden tüm annelerinde başka bebekleri olacak. kaybettiklerimizi unutacakmıyız ASLA tabiki unutulmaz ama ümidimizi ve yaşama sevincimizi hiç kesmiyeceğiz. hadi canım benim elini yüzünü yıka herşeye en baştan başla azimle ve inançla. öptüm seni unutma yanlız değilsin

biliyorum canım hiçbirşey geri getirmiyor onu, bu kez çok ümitlenmiştim bu defa oldu diye onun yıkıntısı çok oldu galiba,allahtan gelen başımızın üstüne kader ne denir artık,toparlanmaya çalışıcam artık çare yok,desteğin için çok tşkler canım

sana üzülme diyemem ama geçicek biliyorum ...

belki sana teselli olur yaşadıklarım belkide ben teselli olmasını istiyorum 27 haftalık doğum yaptım minicik bi erkek bebek dünyaya getirdim tüp bebek yönmetemi ile tüm hayallerim,umutlarım sevinçlerim onun içindi 4,5 ay yaşadı yoğun bakımda bense camekanlar ardında izledim büyümesini 5 saniye kucağıma alabildim sadece 5 saniye 6 saniye kalsa nefessizlikten kollarımda ölecekti...ameliyatlar ,enfeksiyonlar erken doğuma bağlı bi sürü şeyler o büyüdü ben küçüldüm bittim...03.07.2008 bi kandil günü banyomu yaptım bebeğim için dua edecektim aniden çalan telefona koştum,hemen hastaneye gelin o an neler hissettim anlatamam ve film bitti hastane koridorlarında ...ertesi gün evim çok kalabalık anlayamadığım bi telaş var bense hastaneye gitmek istiyorum içimden orada sanıyorum hep 4,5 ay alışmışım artık...kollarıma aldım kefenle sarılmıştı başını tuttum ve musalla taşına yatırdım micinik bebeğimin cenaze namazında bile cemaati vardı namaz bitti ben yine aldım kucağıma kimselere vermedim mezarlığın başına geldim artık babasına vermeliydim ve verdim oda toprağa koydu sinekler uçuyordu şunları kov dedim eşime oda eliyle salladı sinekleri ve artık dönülmez yoldaydı oğlum ..bense şaşkın anlayamadığım bi ruh halindeydim...

şerife canım yaşadıkların çok ama çok acı okurken ağladım,canım ya neler çekmişsin allah sabrını veriyo işte,inş yüzümüz gülecek,diyecek söz bulamıyorum inanki sözün bittiği yer, allah kimseyi ağlatmasın.başın sağ olsun canım rabbim kucağını doldursun.

amin canım aminnn inşallah yaa bunlarla kalsa yaşadıklarım daha neler var 15 gün önce tüp bebek tekrar yaptırdık ve kocaman bi NEGATİF maddi manevi bitik durumdayız inan bana tek biz yaşamıyoruz bu acıları herkes kendi yaşadığı acıyı bilir ve en büyük acıda kendisinindir boyutu ne olursa olsun bi UMUT bekliyoruz bi ışık yaa ufacıkta olsa bekliyoruz inşallah sağ sağlim tekrar kısmet olur bend eçok mutsuzum ama zamanı geri çeviremiyorum seninde acın dinsin en kısa zamanda:1hug:

ağlayarak okudum yazdıklarınızı içim acıdı .... yarın test günüm artık sonuç olumsuz olsada hiç üzülmeyeceğim. arkadaşlar sağlıklı bebekleriniz olur inşallah... en yakın zamanda......... canı gönülden diliyorum.

şerife canım senin acıların daha büyük allah kimseye yaşatmasın sanada birdaha asla yaşatmasın inş birgün bitecektir acıların canım.

dileklerin için sağol canım, inş pozitif sonuçla dönersin dualarım seninle.

badenur bizler acı tecrübeleriz lütfen bize bakıpta strese girme herkes aynı olacak die bi kaide yok yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah tamamdır..hakkında hayırlısı olsun.

canım merhaba bende sağlık ocağına gidiyorum ve hemşire kesinlikle kalp atışına bakmıyor 20. haftadan sonra belli olur boşuna moralin bozulmasın diyor sana nasıl bu şekilde erken bakabildiler anlayamadım canım içini ferah tut ordaki teknoloji ile 4 hatta 5. aydan sonra bebeğin kalp atışlarını duyabiliyormuşsun inşallah herşey güzel çıkıcak

merhaba kulube bugun üye oldum. Ama durumuna üzüldüm senin ve bebeğin için dua ediyorum. Herşeyin hayırlısı. Ben 4 bebeğimi birden 5 aylık iken kaybettim ellerini ayaklarını görüp kaybettemek çok büyük bir acı. Ancak şimdi sakin olmalı ve dua etmelisin. Senin stresin bebeğe geçer sakin ol ve pozitif düşün ve dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…