şerife canım yaşadıkların çok ama çok acı okurken ağladım,canım ya neler çekmişsin allah sabrını veriyo işte,inş yüzümüz gülecek,diyecek söz bulamıyorum inanki sözün bittiği yer, allah kimseyi ağlatmasın.başın sağ olsun canım rabbim kucağını doldursun.
ağlayarak okudum yazdıklarınızı içim acıdı .... yarın test günüm artık sonuç olumsuz olsada hiç üzülmeyeceğim. arkadaşlar sağlıklı bebekleriniz olur inşallah... en yakın zamanda......... canı gönülden diliyorum.
arkadaşlar geçen cuma keseyi görmüştük iki hafta sonraya randevum vardı kalp atışları için,fakat bugün yıkıldım ilaç yazdırmak için bir sağlık ocağına gittim birde dedim gelmişken ultrasona gireyim belki kalp atışlarını duyarım,ama malesef bırakın kalp atışını kadının bana dediği sende gebelik yok bebek falan gözükmüyo beynimden vuruldum,sonra ewe dönünce idrar testi aldım ve yaptım ama hiç bişey çıkmadı sadece çok dikkat edince bir gölge gibi bişey okadar önceki testlerimde ikinci çizgiyi silikte olsa görmüştüm.sonra hastaneyi aradım ve anlattımyarın gel bakalım dediler,bebek gelişmemiş olabilir,nolur allahım göreyim nolur,hiç böyle bişeylekarşılaşan varmı aranızda nolur yazın varsa.
arkadaşlar geçen cuma keseyi görmüştük iki hafta sonraya randevum vardı kalp atışları için,fakat bugün yıkıldım ilaç yazdırmak için bir sağlık ocağına gittim birde dedim gelmişken ultrasona gireyim belki kalp atışlarını duyarım,ama malesef bırakın kalp atışını kadının bana dediği sende gebelik yok bebek falan gözükmüyo beynimden vuruldum,sonra ewe dönünce idrar testi aldım ve yaptım ama hiç bişey çıkmadı sadece çok dikkat edince bir gölge gibi bişey okadar önceki testlerimde ikinci çizgiyi silikte olsa görmüştüm.sonra hastaneyi aradım ve anlattımyarın gel bakalım dediler,bebek gelişmemiş olabilir,nolur allahım göreyim nolur,hiç böyle bişeylekarşılaşan varmı aranızda nolur yazın varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?