Ne olur dua edin

Allah şifa versin. Bi an once hayırlısıyla kurtulursun inşaAllah

Gebelikte kilo alanları anlayamıyordum nasıl yiyebiliyorlar diye... benimde çok zor geçti, oğlumda daha geç başladı ama kızımda 1 aylıktım nerdeyse ve 4. Aya kadar surdu.. senin fazla bişeyin kalmamış , kolay değil ama işte anneliği böyle böyle oğreniyoruz sabır azdaha sabır

Bende oyleydim geciyor gidiyor merak etme o büyüsün kipirdamaya baslasin hepsine degdigini anlayacaksin

Bır kere bır devlet hastanesınde yatmıstım hamıleyken 1 gun
orada bır kadın vardı malesef dogrulamıyordu bıle mıde bulantısından sızdemı oylesınız?Sürekli istifra ediyordu

16 haftalık oldum hastanede kolumda serumlar hala kusuyorum.her yönden çöktüm ,ne olur dua edin bitsin bu işkence
ama işkence olarak görmeyin lütfen evet çooook zor ama işkence demeyin onu bi kucağınıza alın herşey bi anda bitiyor....

Benim de öğretmen arkadaşlarım inanmıyordu bana hafif atlatmışlar. Ben geceserum yemiştim sabaha kadar bana dedi ki bir tanesiben de bi kere kek yiyip kusmuştum hıh gibisinden.
Kendini dinleme bulantın geçer diyen mi istersin,çubuk kraketle geçeceğine emin olan mı..
Bi tanesi de demişti ki kusuyorum kusuyorum diyosun hiç görmedik hani?
Derste acaba nereye kusarım rezil olur muyum diye kendimi kadmaktan kan ter içinde kalıyordum.
İnsanı o derdinin içinde en çok da böyleleri sinir ediyor bık bık bık..

Onuda ozluyorsun emınım cok zor Allah yardımcın olsun.
Ilk hamılelıgını hastanedemı gecırdın
Evet genellikle hastanede oluyorum biraz düzelince anneme gidiyorum.1.gebelikte aynıydı
Allah razı olsun şu bi geçse yeniden doğmuş gibi olacağım,panikatak da var bende,kendime güvenim bitti hiç dışarı çıkamıyorum

O akıl verenler beni çıldırtıyor zaten.en nefret ettiğim cümle de sabah yataktan kalkmadan kraker ye
Ben zaten kusmak için kalkıyorum ,ekmek ve türevlerini ağzıma alamıyorum
Aynen kendini dinleme,psikolojik bu durum
Kendini zorla ye ye kus bir şey olmaz
Ben de böyleydim ama bana bakan olmadı her işimi kendim yaptım vs vs vs

Benim de yeni yeni geçmeye başladı çok zor sizi anlıyorum. Fiziken ve psikolojik olarak çok yorucu. Ben psikolojik olarak çökmemek için ultrasonda bebeği görmeye daha çok gitmeye çalıştım hareketlerini falan görünce rahatlıyorum. Az da olsa kendime getiriyor. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…