- 30 Eylül 2016
- 1.184
- 1.600
- 133
- Konu Sahibi gerigelenmektup
-
Allah şifa versin canım, tez zamanda iyileşş inşş16 haftalık oldum hastanede kolumda serumlar hala kusuyorum.her yönden çöktüm ,ne olur dua edin bitsin bu işkence
maalesef ,aynı anda 3 serum gidiyor,ben kusuyorum,Dr. Kusmaman Lazım inanamıyorum diyorBır kere bır devlet hastanesınde yatmıstım hamıleyken 1 gun
orada bır kadın vardı malesef dogrulamıyordu bıle mıde bulantısından sızdemı oylesınız?Sürekli istifra ediyordu
Kızına kım bakıyor?maalesef ,aynı anda 3 serum gidiyor,ben kusuyorum,Dr. Kusmaman Lazım inanamıyorum diyor
Gündüz anaokulunda aksam kayınvalidem ve eşim bakıyorKızına kım bakıyor?
ama işkence olarak görmeyin lütfen evet çooook zor ama işkence demeyin onu bi kucağınıza alın herşey bi anda bitiyor....16 haftalık oldum hastanede kolumda serumlar hala kusuyorum.her yönden çöktüm ,ne olur dua edin bitsin bu işkence
Onuda ozluyorsun emınım cok zor Allah yardımcın olsun.Gündüz anaokulunda aksam kayınvalidem ve eşim bakıyor
Evet genellikle hastanede oluyorum biraz düzelince anneme gidiyorum.1.gebelikte aynıydıOnuda ozluyorsun emınım cok zor Allah yardımcın olsun.
Ilk hamılelıgını hastanedemı gecırdın
O akıl verenler beni çıldırtıyor zaten.en nefret ettiğim cümle de sabah yataktan kalkmadan kraker yeBenim de öğretmen arkadaşlarım inanmıyordu bana hafif atlatmışlar. Ben geceserum yemiştim sabaha kadar bana dedi ki bir tanesiben de bi kere kek yiyip kusmuştum hıh gibisinden.
Kendini dinleme bulantın geçer diyen mi istersin,çubuk kraketle geçeceğine emin olan mı..
Bi tanesi de demişti ki kusuyorum kusuyorum diyosun hiç görmedik hani?
Derste acaba nereye kusarım rezil olur muyum diye kendimi kadmaktan kan ter içinde kalıyordum.
İnsanı o derdinin içinde en çok da böyleleri sinir ediyor bık bık bık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?