Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa Allah razı olsunCok zor bi o kadar da heycanli bir surec Rabbim emeginizin karsiligini bosa cikarmasin insallah pozitif sonuc alirsiniz bnde tup bebekle 10 haftalik hamileyim bebegimle dua ettik size![]()
Cok zor bi o kadar da heycanli bir surec Rabbim emeginizin karsiligini bosa cikarmasin insallah pozitif sonuc alirsiniz bnde tup bebekle 10 haftalik hamileyim bebegimle dua ettik sizeTransferde
Transfer sonrası nelere dikkat ettinizCok zor bi o kadar da heycanli bir surec Rabbim emeginizin karsiligini bosa cikarmasin insallah pozitif sonuc alirsiniz bnde tup bebekle 10 haftalik hamileyim bebegimle dua ettik size![]()
10 gun boyunca hic is yapmadim ev isi yani hep uzandim aksamlari yuruyus yapip tekrar uzandim gunde 3 lt su 2 tane maden suyu ve meyve suyu iciyordum yani sivi tuketmeye ozen gösterdim doktorum oyle soylemisti birde cig kabak cekirdegi yedim her gun ve cok dua ettim cnm gunde 1000 bazen 2000 tane zikir cekiyordum sanada öneririmTransfer sonrası nelere dikkat ettiniz
Hangi zikirleri çektiniz10 gun boyunca hic is yapmadim ev isi yani hep uzandim aksamlari yuruyus yapip tekrar uzandim gunde 3 lt su 2 tane maden suyu ve meyve suyu iciyordum yani sivi tuketmeye ozen gösterdim doktorum oyle soylemisti birde cig kabak cekirdegi yedim her gun ve cok dua ettim cnm gunde 1000 bazen 2000 tane zikir cekiyordum sanada öneririm
Ya Musavvir hep bunu cektimHangi zikirleri çektiniz
Özkan hocam çok iyi bir doktor umarım pozitif sonucu görürsünüzYarın bahçecş fulyada prof özkan özdamarda transferim var dua edermisinizhepimizin hikayesi pozitif bitsin inşallah
İnşallah canımÖzkan hocam çok iyi bir doktor umarım pozitif sonucu görürsünüz![]()
Yarın bahçecş fulyada prof özkan özdamarda transferim var dua edermisinizhepimizin hikayesi pozitif bitsin inşallah
AminAmin inşallah
Rabbim kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah![]()