• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur fikir verin .dusunemiyorum .aldatildim mi

uckizanasi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
283
269
23
37
dun esimin teline bakiyodum vatsap kisilere sona gelirken arsivlenmis bir numara buldum profil fotosuna baktim fotoda arkada yatak gogus dekolteli bir kadin var 2 agustos yaziyo acaba bu nu kendi telimden kaydettim kadini kadinin vatsapi kapali merheba yazdim uzun sureli girilmemis not ben dogum icin ailekin yanina gittim o siralarda esime gelince esim hic o taraklarda bezi olmayan biri akil verin buda ne daha sormadim bu ne diye napmaliyim

Merhaba diye mesaj atmak la çok büyük hata etmişsiniz.resmen araniyorsunuz.adama karşılık verse yazışmaya başlasalar suçlu kadın olacak kocamı baştan çıkardı diye.once eşinize sorsaydiniz

Merhaba diye mesaj atmak la çok büyük hata etmişsiniz.resmen araniyorsunuz.adama karşılık verse yazışmaya başlasalar suçlu kadın olacak kocamı baştan çıkardı diye.once eşinize sorsaydiniz
ya bu fotodaki kadin ne diyim para karsiligi bu isleri yapan birine benziyo arkada yatak goguslerinin yarisi acik iletide dolar isareti yazilan bir vatsap profili

Utanabilir tabi ama yokluğunuzda seytan dürtmüş, bu seytan da en cok esler hamileyken dürtüyor sanki. Bisey yapmış denemez tabi ama yeltenmiş diyebilirim en azından. Gerisini Allah bilir.

Kesin yanlışlıkla arşivlemiştir. Ama konuşma olmadan arşiv olmaz. Bence kocsn bişeyler yapmak istedi yüzüne bulastirdi.

başarısız bi aldatma girişimi var ortada bence. ama arşivlemek için de konuşmuş olmak şart.

ama gerçek ortaya çıkarsa affedeyim mi ühühühüh yuva kolay kurulmuyor'culardansanız hiç karştırıp yüz gözolmayın.

arsivde sadece numara var bas ka bir sey yok ciddiyim boylr bir seyde bosanicam kararim net beni boynuzlayana ndn katlaniyim

ya bu fotodaki kadin ne diyim para karsiligi bu isleri yapan birine benziyo arkada yatak goguslerinin yarisi acik iletide dolar isareti yazilan bir vatsap profili

Bu işi parayla yapan kadın suçlu zaten. Kesin kocanı o yoldan çıkarttı. Çünkü senin kocanın o taraklarda bezi yok.

Muhtemel olarak girdi bi siteye kadının numarasını kaydetti sileyim derken arşivledi.
Yani emrak ettiğin şu ise, pompiş yapmadılar, eşin fırsat bulursa yapacak biri ama.

Bu kocaların telefonu, whatsapp ı neden karıştırılır anlamam. Madem o taraklarda bezi yok, havuzda bile utanıyor nedir bu çabalar? Eşimle sevgiliyken ben de bakardım acaba beni boynuzluyor mu diye kıskançlıktan, bilgisayar geçmişi, sosyal medyasını araştırırdım. çevresinde arkadaşları, kadınlar falan vardı... evlendik, düzeni oturttuk, elime bile almam telefonunu o da bakmaz benimkine. Güvensiz nasıl yaşanır aynı evde? Bu kadınların kocanın ahlak bekçiliğini yapması, sonra da bir şey bulduklarında 'aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın, yuvamız yıkılmasın' tavrı irite ediyor beni.

Konuşma olmadan arşivleme olmaz.Kocaniz sohbet içeriğini silmiş ama yazışma olduğu için arşivde görünüyor. Silinse bile

Back
X