Ne olur fikir verin ?

Femyrella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
25
2
1
32
Merhaba arkadaşlar.benim sevdiğim 3gün önce cezaevine girdi.kendisi 33 yaşında ben 23 yaşındayım. Bunun daha önceden 4 yıl falan beraber yaşadığı bi kadın var 45 yaşlarında.sevdiğim adliyedeyken kadın bunu arıyo merak etme sana destek olucam falan diyo benimkide kafana göre diyor.ben çıldırıyorum kendiside cezaevinde ama telefonunu falan bile içeri girerken bana teslim etti. Ne yapmalıyım bilmiyorum o içerde yanlız kalmasın devamlı görüşüne gidebileyim diye ben işe bile girmek istemiyorum. Ne olur bana bi akıl verin ?

Niye cezaevinde kaldı ki öyle nerde görüşmek sürekli zor bence artı işe niye girmiyorsun izin falan almam sıkıntı olur diye mi

Kadın nasılda haber almış aramış hiç düşünmedin mi
'Daha önce de' kalmamış o kadın bence
Suçu nedir bilmem ama 33 yaşındaki bi adam hem 45 yaşındaki bayanla hem 23 yaşındaki bi bayanla birlikte olabiliyorsa -farklı zamanlar olsa dahi- o adam da bi anormallik ararım.
Üstelik cezaevinde muhtemelen suçlu

Otur bir daha düşün diyeceğim ama...

Sanki bulunmazmış hint kumaşı üstelik kıskançlığı da var konu sahibinin uyanın adam sabıkalı kendine hayrı olsa orda ne işi olurdu birde karı kız davaları da da varmış arkadaş kafanı mi yedin neyin kıskançlığı adamda da adam olsaydı bari....

Adam 45liğiyle hala görüşüyo, sen ziyaret peşindesin :KK70:

Merhaba arkadaşlar.benim sevdiğim 3gün önce cezaevine girdi.kendisi 33 yaşında ben 23 yaşındayım. Bunun daha önceden 4 yıl falan beraber yaşadığı bi kadın var 45 yaşlarında.sevdiğim adliyedeyken kadın bunu arıyo merak etme sana destek olucam falan diyo benimkide kafana göre diyor.ben çıldırıyorum kendiside cezaevinde ama telefonunu falan bile içeri girerken bana teslim etti. Ne yapmalıyım bilmiyorum o içerde yanlız kalmasın devamlı görüşüne gidebileyim diye ben işe bile girmek istemiyorum. Ne olur bana bi akıl verin ?

Bu saflıkta bir arkadaşın pembe odayı bildiğini sanmıyorum.
Haklısın mahkûm olmuş bir adamın nesini kıskanıyorsa? Gerçekten bu kötülük kendine niye yapıyor adamda kendini oranın ağası ilan etmiştir bu hava ile

Back
X