Ne olur fikir verin ?

Allah'ım beyin diye bir şeyin olduğunu bilmeyen kullarını yarattın bari takip et..! Sonra ota b.oka aşık olduklarını sanıp dertleniyorlar.. Yazık keşke bitki olarak dünyaya gelselermiş.. Renk katarlardı ortama..

Karışacak bişi yok.
Bu pisliklerden uzaklaşacaksın kendine geç olmadan temiz bi yol çizeceksin.
Sen bu adamı beklemeye devam edersen hiç şüphesiz daha çok üzülürsün. O 45lik kadın daima hayatında olacak emin ol çıkar ve vefa...

Neden okadın devamlı hayatında olacak

İşe girersem onun görüş günlerinde her hafta izin vermezler diye
Yazık..Kendini adadığın adama bir bak ne verdi sana?? Ya otur bi düşün bu adam sana ne verdi veya veriyor??
Hayatına güzellikler mi katıyor?
Ay sinirleniyorum ya
Yapmayın bunu kendinize zor adam takıntısı bu aşk 2 kişiliktir.

Allahım bize ve evlatlarımıza, kardeşlerimize eş dostumuza hayırlı aklı başında sevgiler versin ..

Merhaba arkadaşlar.benim sevdiğim 3gün önce cezaevine girdi.kendisi 33 yaşında ben 23 yaşındayım. Bunun daha önceden 4 yıl falan beraber yaşadığı bi kadın var 45 yaşlarında.sevdiğim adliyedeyken kadın bunu arıyo merak etme sana destek olucam falan diyo benimkide kafana göre diyor.ben çıldırıyorum kendiside cezaevinde ama telefonunu falan bile içeri girerken bana teslim etti. Ne yapmalıyım bilmiyorum o içerde yanlız kalmasın devamlı görüşüne gidebileyim diye ben işe bile girmek istemiyorum. Ne olur bana bi akıl verin ?
Yapacağın en iyi şey hazır içerdeyken bağlantıyı koparman. Bu kadar.

Back
X