- 29 Mayıs 2017
- 1.993
- 12.025
- 123
Polemik yaratmayın.Eh aşķin gòzu körmüş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Polemik yaratmayın.Eh aşķin gòzu körmüş
Niye cezaevinde kaldı ki öyle nerde görüşmek sürekli zor bence artı işe niye girmiyorsun izin falan almam sıkıntı olur diye mi
Sevgi aşk zanettiğiniz şey zorluk cefa bağımlılığı bence...Hem senle beraber aynı anda yürüttüğü sevgilisi var hem hapishanede...45 lik bosuna mı öyle konusuyor sence?
Bi akıllı olun nolur
Karışacak bişi yok.Kafam karman çorman
Karışacak bişi yok.
Bu pisliklerden uzaklaşacaksın kendine geç olmadan temiz bi yol çizeceksin.
Sen bu adamı beklemeye devam edersen hiç şüphesiz daha çok üzülürsün. O 45lik kadın daima hayatında olacak emin ol çıkar ve vefa...
Neden okadın devamlı hayatında olacak
Yazık..Kendini adadığın adama bir bak ne verdi sana?? Ya otur bi düşün bu adam sana ne verdi veya veriyor??İşe girersem onun görüş günlerinde her hafta izin vermezler diye
Suçunu Da yazmamışsınız o kadar kişi sordu 23 yaşındasın değer mi bunları yapmaya Yok işe girmemeler falan biraz kendine gel ya gerçek hayata dön bak şuan da fırsatını bulmuşken de ayrıl ayrılİşe girersem onun görüş günlerinde her hafta izin vermezler diye
Yapacağın en iyi şey hazır içerdeyken bağlantıyı koparman. Bu kadar.Merhaba arkadaşlar.benim sevdiğim 3gün önce cezaevine girdi.kendisi 33 yaşında ben 23 yaşındayım. Bunun daha önceden 4 yıl falan beraber yaşadığı bi kadın var 45 yaşlarında.sevdiğim adliyedeyken kadın bunu arıyo merak etme sana destek olucam falan diyo benimkide kafana göre diyor.ben çıldırıyorum kendiside cezaevinde ama telefonunu falan bile içeri girerken bana teslim etti. Ne yapmalıyım bilmiyorum o içerde yanlız kalmasın devamlı görüşüne gidebileyim diye ben işe bile girmek istemiyorum. Ne olur bana bi akıl verin ?
Suçunu Da yazmamışsınız o kadar kişi sordu 23 yaşındasın değer mi bunları yapmaya Yok işe girmemeler falan biraz kendine gel ya gerçek hayata dön bak şuan da fırsatını bulmuşken de ayrıl ayrıl
Ne kadar rahat yazmışsın yahu. Kaç kızım kaç. Hem de arkana bile bakma.Suçu adam yaralama ve silahla adam tehdit