benim 3-4 aydır boğazımda bir takılma hissi vardı. Böyle sanki genizimde bir sızlama var. Yediklerim sürekli boğazımda toplanıyormuş gibi hissediyordum. Birde bazen çok kötü bir koku oluyordu.doktora gidemedim çünkü burda adam gibi bir hastane yok gitsemde geçiştiriyorlar. Her neyse 1 hafta önce farkettimki boğazımda küçük küçük beyaz taşlar var. Bazen ağzıma geliyordu. Zaten dilimi çıkarınca bademciğin altındaki okadar beyaz şeyi görünce şok oldum bademcik taşıymış meğer. Gerçekten çok çok kötü kokuyor. Dışkı gibi kokuyor. Tek çare bademciğimimi aldırmam gerekiyor? Ameliyattan çok korkuyorum. çok sancılıymış bu ameliyat. Bu arada sadece tek tarafımda bademcik var. Ne olur kızlar fikir verin. Böyle bir durumla karşılaşanlardan öncelikle yorumlarını bekliyorum. Ne yapmalıyım? Bir an önce kurtulmak istiyorum
Benim 3-4 aydır boğazımda bir takılma hissi vardı. Böyle sanki genizimde bir sızlama var. Yediklerim sürekli boğazımda toplanıyormuş gibi hissediyordum. Birde bazen çok kötü bir koku oluyordu.Doktora gidemedim çünkü burda adam gibi bir hastane yok gitsemde geçiştiriyorlar. Her neyse 1 hafta önce farkettimki boğazımda küçük küçük beyaz taşlar var. Bazen ağzıma geliyordu. Zaten dilimi çıkarınca bademciğin altındaki okadar beyaz şeyi görünce şok oldum Bademcik taşıymış meğer. Gerçekten çok çok kötü kokuyor. Dışkı gibi kokuyor. Tek çare bademciğimimi aldırmam gerekiyor? Ameliyattan çok korkuyorum. Çok sancılıymış bu ameliyat. Bu arada sadece tek tarafımda bademcik var. Ne olur kızlar fikir verin. Böyle bir durumla karşılaşanlardan öncelikle yorumlarını bekliyorum. Ne yapmalıyım? Bir an önce kurtulmak istiyorum
''Tonsillolith; bademcik ceplerinde görülen sarı/beyaz renkte, kötü kokulu partiküllerdir.''
İşte bu şekilde küçük peynirimsi bir renkte, taş diye geçiyor ama eziliyor bunlar. Of Allah'ım deliricem.( Malesef uzun araştırmalarım sonucu tek çarenin bademciği aldırmak olduğunu anladım. Olduğum yerde normal bir hastane var aslında araştırma yada özelde olmam daha doğru olur diye düşünüyorum ama şuan bulunduğum yerden dolayı özele yada araştırma hastanesine en erken yazın gidebilirim. Ama ozamana kadar dayanabilir miyim bilmiyorum. Çok rahatsızım bu durumdan.Normal devlet hastanesinde olmaktanda korkuyorum açıkcası varmı devlet hastanesinde bademcik ameliyatı olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?