Ne olur hastane ve doktor tavsiye edin bana

blackfear

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
79
22
3
Merhaba kızlar,
Özel levent hastanesinde Şebnem hanıma kontrollerime gidiyorum. Fakat o hastanede doğum yapmak istemiyorum. Yenidoğan yoğun bakım servisi yokmuş. Odaları da küçükmüş. Fiyat bile o yüzden almadım hiç. Ama yavaş yavaş doğum geliyor. Son 3 ayıma girdim. Avrupa yakasında iyi bir hastane ve normal doğum yapacak iyi bir doktor arıyorum. Ne olur bana da tavsiyelerde bulunun. Fiyat olarak çok uçuk olmasını istemiyoruz. Şimdiden teşekkür ederim. Herkese sağlıklı ve kolay doğum dilerim.

isim hastane doktor adı yasak olması lazım cnm ama degılse avrupa yakasında ıyı bır hastane var fıyatı da uygun.
gercı topık doktor hastane tavsıyelerı olduguna gore , yasak olmaması lazım..
Bahcelıevler de Vıtal hastanesı Dıdem hanım var .avrupa yakasındakı yenıdogan bırımı olan ıyı bır hastane doktor dıdem hanımda seker gıbı bır hanım.Ben problemlı gebelıkler yasadıgımdan oraya gıtmıyorum ama gıtmıslıgım var .Yakın cevremden de var dogum yapan cok memnunlar.Fıyatları da gayet uygun dedıgım gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…