• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur sizce

Sizin tek odağınız bir sevgili.
Ve bunun için gerçekten tedavi falan görmeniz gerekiyor bence.
Burada boşanmış ya da hiç evlenmemiş pek çok kadın var.
Benim annem de bekar yıllardır. Bir kere böyle erkek erkek diye yakındığını görmedim.
Arkadaşınız dostunuz yok mu sizin
Ahah ben böyleyim beni de boyle kabul edin artikk

Şimdi sen önce bi ne istediğine karar vermelisin. İliski istemıyor degil iliskiyi seninle istemiyormuş. Şimdi iyi davranıyosa da size acıyodur ona karsı hislerinizi fark etmiştir. Yazmayın onunda ayrılmasını beklemeyin.

Ahah ben böyleyim beni de boyle kabul edin artikk
Niye kendinizi kötü hissediyor olmanızı kabul edeyim ki? Siz bir bireysiniz ve herkesin kendini iyi mutlu hissetmeye hakkı var. Sizin kötülüğünüzü istemem. Lütfen bir psikologtan görüş alın en azından

Kendimizi kandırmayalım lütfen. Size iyi davranmasi gayet de umutlanmaniza sebep olmus ki buraya gelip ayrilirlar mi diye konu açıyorsunuz.
Bence sizin ilginiz adamın hoşuna gidiyor. Bir köşede bekleyip egosunu okşayın istiyor. Arada yüzünüze de gülüyor umutlanın da ilgiyi üzerinden çekmeyin diye.
Reva mı bu size yaptığı? Size bunu yapmasına neden izin veriyorsunuz?
Haklisin

Niye kendinizi kötü hissediyor olmanızı kabul edeyim ki? Siz bir bireysiniz ve herkesin kendini iyi mutlu hissetmeye hakkı var. Sizin kötülüğünüzü istemem. Lütfen bir psikologtan görüş alın en azından
Peki alicam. Tesekkur ederim :)

24 yaşında hayatının odağında neden hep bu konular var bir işin var mı kariyer falan düşün hem canın sıkılmaz

Yedek kulübesinde olmayı, birinci şahıs olmaktan daha çok istiyorsan böyle devam et :işsiz: Sevgilisinden ayrılsa da sana değer vereceğine inanıyor musun hakikaten?

Kizlar size bir sey danisicam benim hoslandigim biri vardi sevgili istemiyorum diyip baskasiyla sevgili oldu ara ara konusuyoruz onceden hor görür kotu davranirdi simdiyse iyi. Artik yazmakta istemiyorum unutabilir miyim veya ayrilirlar mi?
Umursama pesınde pervane olur . Umursarsan hor gormeye devam eder . Yazma arama sorma olacakları gör 🤓

Kafanızı sevdim ama yanlış ata oynamışsınız. Adam sizi istemedigi için sevgili istemiyorum demiş geçmiş. Siz tam unutursunuz onlar ayrılır 😅

Umarim oyle olur
Lütfen bir kadın olarak kendinize saygı duyun velevki ayrıldı nasıl olcaksınız unutmaya çalışın önünüze bakın bir erkek için değmez kendinizi bu kadar küçük düşürmeye

Eskiden hor görürdü kismında koptum.Kendini bu kadar bisey zanneden adamla olsaniz nolur.Şimdi iyi davranmasini umit olarak mi algıladıniz?Kim oluyor bu adam demiyor musunuz hiç? Bir insan bir insanı begenmiyorsa bile ,ilgilenmez düzgünce önüne bakar.Hor görmek ne

Siz şu geçende sevgilim olacak mı diye konu açan üye değilmisiniz? Umarım fakesinizdir yoksa bir hemcinsimin kendini bu kadar aşağıda görmesi beni cidden çok üzer. Sizin bu erkek arkadaş takıntınızın sonunu hiç iyi görmüyorum. Bakın eğer aradığınız sadece fiziksel bir yakınlaşma değilse çok yanlış yoldasınız, erkekler değerli gördükleri kadınların peşine düşer, hayatlarına alırlar. Sen kendine değer vermiyorsun ki elin adamı niye versin. Adam sana kötü davranmış, gitmiş üstüne sevgili yapmış, sen hala sevgilisi olan adamla ilgili kötü davranmıyorsa sevebilir gibi saçma sapan bir ruh haline bürünmüşsün, milletin ayrılmasını bekliyorsun. Başkalarının ilişkilerinin üzerinde akbaba gibi dolanarak, bir umut bekleyeceğine hayatın sadece erkeklerden ibaret olmadığını farkedersin umarım. Zira şu kafa ile gidersen bir umut o adamın sevgilisi ile sorun yaşadığında kafa dağıtacağı kaçamak olmak dışında bir geleceğin yok gibi görünüyor.

Back
X