ne olur sözlerinizle yanımda olun ,destek olun bana

Alyaayla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
1.378
1.112
133
35
bu sabah sevgilimle ayrıldık ,daha doğrusu acımasızca sözlerini sıralayıp ,benden ayrıldı ve her yerden engelledi.Aramızda bi tartışma çıktı ilk defa bir tartışmamızda bu kadar ağır konuştu ,ağır sözler söyledi:KK43:benim ona saygısız sayılabilecek en ufak bir kelimem dahi olmadı sürekli yalvardım ona çok yalvardım kızlar .Resmen psikolojik şiddet uyguladı bana aklıma geldikçe yüreğim sıkışıyor nefes alamıyorum .o kadar kötü laflar işittim ki onların üzüntüsüyle yüreğim yangın yeri , beni değersizleştirip her yerden engellemesi de başka bir acı.söyleyin kızlar geçecek mi ona mesaj göndermemek için çok zor tutuyorum kendimi ne olur sözlerinizle beni kendime getirtin.mesaj göndermek istemiyorum ,iyi olmak istiyorum acıdan her yerim uyuşmuş gibi bacaklarımı hissetmiyorum

kızlar lütfen bir şeyler söyleyin.acıdan hiçbir yere sığamıyorum.Canımı bu kadar acıtan şey ayrılık mı yoksa işttiğim laflar mı bilmiyorum.sanki geçmeyecek gibi

imkanın var ise bulunduğun şehirden bir süre uzaklaş.
zamanını başka şekilde geçirmen ona mesaj atmana engel olacaktır.

Eğer mesaj yazarsanız söylediği tüm lafları kabul etmiş olursunuz. Bu kadar değersiz biri olduğunuzu sanmıyorum. En değerli varlık sizsiniz hayatta kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin ve hayatınızdan uzaklaştırın

sanki hiç geçmeyecek gibi ,o laflar sürekli kulaklarımda çınlıyor o lafların acısından ayrılık acısını yaşayamadım bile

Adam size hakaret etmis siz yalvarmissiniz. Bu kafayi degistirmeniz lazim. O zaman gececek

şu anda kendimi suçluyorum , özgüvenim yerlerde sağlığımdan bile şüphelenir oldum.

bitmemesi için nasıla ama nasıl yalvardım ben yalvardıkça o hakaret etti:KK43:bigün onu unutacağımı biliyorum ama o sözleri unuturmuyum acizliğimi unuturmuyum bilmiyorum .başka birini sevemem demiyorum ama hayatıma alabilecek kadar kendime güvenir miyim bilmiyorum

Çok abartmiyor musun sence de? Kaç yasindasin? Adam sana hakaret etti sen yalvardin demek kendi kendini ezmişsin bence. Bı de mesela ne diye mesaj atmayı dusunuyosun

Çok abartmiyor musun sence de? Kaç yasindasin? Adam sana hakaret etti sen yalvardin demek kendi kendini ezmişsin bence. Bı de mesela ne diye mesaj atmayı dusunuyosun
29 yaşındayım .ayrıldığımıza üzülemedim bile .o lafları sevdiğimden işitmek acıttı canımı ,acizliğime üzüldüm

Back
X