• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur sözlerinizle yanımda olun ,destek olun bana

Size hakaret ederken yalvarmaniz oldu mu hiç? Daha neler yani. Size hakaret mi etmiş iki misli etmeliydiniz. Valla çok şaşırıyorum sanki bana altın s.ciyorlar kıymetlere bak. Hala daha mesaj atmamak icin kendimi tutuyorum diyorsunuz bir de. Kaç yıllık çoluklu çocuklu kadınlar vakur bir şekilde boşanıp yoluna bakıyor. Beş para etmez adamlara kendinizi feda ediyorsunuz yazık çok yazık.

daha önce de bi kere öyle yapmıştı ama bu kadar ağır değildi ,aradan iki gün geçmişti sonra mesaj atmıştı özür dilemişti o an sinir haliyle söylemiştim dedi , sinir haliyle kendimi tutamayıp kıdım seni demişti sinirim geçince pişman oluyorum demişti.

daha önce de bi kere öyle yapmıştı ama bu kadar ağır değildi ,aradan iki gün geçmişti sonra mesaj atmıştı özür dilemişti o an sinir haliyle söylemiştim dedi , sinir haliyle kendimi tutamayıp kıdım seni demişti sinirim geçince pişman oluyorum demişti.
ooo adam dürüst daha ne yapsın.tedavi olması lazım yoksa daha çoookkk kırar seni evlenince de döver o kesin.sen yalvarmışssın ya olay bitmiş bir dahaki tartışmanızda daha beteri senüi bekliyo üzgünüm ama durum bu.birde neden o kadar ağır hakaret anlatsana ne olduda böle oldu gerçi ne olursa olsun yaptıgı yanlış.

bakin yasiniz 19 olsaydi hadi tecrubesizlik der gecerdim 29 yaşındasınız adam size kufur ediyor en agir hakaretleri salliyor o arada yalvariyor musun sahiden nolur ayrilma benden hic onur gurur yok mu hiccc seviyorum falan demeyin bana 6 yilkik evliyim 2 cocugum var esim bana hakaret edicek kufur edicek agzina carparim kapinin onunde bulur kendini yaparimda yani bilir eee sen san deger bicmeyen adama ne icin yalvariyorsun yapmayin Allah askina totolarini kaldirmayin şunların

uğraşacak başka şeyler bulun kendinize, özellikle şu bi kaç gün boş vakit geçirmemeye çalışın ki aklınıza gelmesin...
ilk tartışmada bu kadar hakaret edecek boyuta gelen bir insan normal değildir zaten..

sürekli yalvardım ona çok yalvardım kızlar

sebep?
kimse için değmez canım, insanları anaları babaları sokağa atıyor, daha önce anlatanlar vardı, sevgilin seni engellemiş madem sen de geri duracaksın, bak yalvarmışsın işe yaramamış, tam tersini dene.

Kendini sev. Kendine deger ver. O zaman onun sana.soylediklerine bu kadar uzulup acaba bende de hata varmi demeyeceksin. Seni az biraz sevse sinirine hakim olur agir konusmazdi. Bu kadar kontrolsuz birinin seni uzmesine izin verme inan bir sure sonra oh be iyiki bunu yapmışta bole biriule devam etmemişim diyeceksin. Ne.acilar geciyor neler unutuluyor. Sakin kendinizi suclamayin hiçbirşey icin. Hic bi sebep birseyler paylastigin insanı asagilamak uzmek.aglatmayi gerektirmez. Bu adam size tecrube olsun hicbir erkege yalvarmayın. Uzak durdugunudzda iliskiyi kestiginizde görmezden geldiğinizde degerli olursunuz...

Canım kendin diyorsun yaptıklarıyla beni değersizleştirdi. Sana bu şekilde davranan birine karşı duygularını bir kenara bırak. Sakın iletişime geçme.

Size hakaret eden,
Üzen,
Erkekliği saçma sapan ergen hareketleri sanan adamcığa!!!
Gözünüzü seveyim gururunuzu ve aklınızı yanınıza alın ve silin gitsin şu adamı

arkadasa katılıyorum. gururunuz olsun. adam demeye bın sahıt ıster zaten. kurtulduguna sevın. kendı sozlerını emın ol yakında yer yıne gelır belkıde sana ozaman sakın ama sakın konusmayın. tavız vermeyın

Dayan sadece. Onun açısındanda olaya bakamadığımız içim kimin haklı olduğunu bilemeyiz. Belki sebepleri geçerlidir. Ama seven insan bu kadar kolay vazgeçemedi. Değer vermeyen insan için üzülmeye değmez. Güzel hava var burda mesela. Çık dolaş, kafan dağılsın.

küçük bir soru sorduğumda hoşuna gitmezse tartışma başlıyor ,ya da aynı şekilde hoşuna gitmeyen cevaplar alınınca başlıyoruz.işin kötü tarafı o hakaretleri hakettiğimi düşünüyorum gerçekten ve özgüvenim yerlerde ,başka birini sevemem demiyorum severim ama hayatıma alır mıyım başka bir ilişkiye cesaretim olur mu bilemiyorum.

kızlar lütfen bir şeyler söyleyin.acıdan hiçbir yere sığamıyorum.Canımı bu kadar acıtan şey ayrılık mı yoksa işttiğim laflar mı bilmiyorum.sanki geçmeyecek gibi
sakın sakın mesaj atma. O seni engellediyse sen de engelle, seni hiç yerine koymuş, sana hiç değer vermemiş, seni bi gram bile önemsememiş. Bir de kalkıp ona mesaj mı atacaksın? Sana söyliim, değerini daha da düşürürsün.

Merak etme zamanla geçiyor, hepimiz bu yoldan geçtik. Ben de aynısını yaşadım... Antidepresanlarla ayağa kalkmıştım. At gibi giden it gibi geliyor. Sakın sana ulaşmasına izin verme. Sen de sil onu her yerden, ileride nasıl pişman olacak görürsün. Sakın affetme!!

sakın sakın mesaj atma. O seni engellediyse sen de engelle, seni hiç yerine koymuş, sana hiç değer vermemiş, seni bi gram bile önemsememiş. Bir de kalkıp ona mesaj mı atacaksın? Sana söyliim, değerini daha da düşürürsün.

Merak etme zamanla geçiyor, hepimiz bu yoldan geçtik. Ben de aynısını yaşadım... Antidepresanlarla ayağa kalkmıştım. At gibi giden it gibi geliyor. Sakın sana ulaşmasına izin verme. Sen de sil onu her yerden, ileride nasıl pişman olacak görürsün. Sakın affetme!![/QU
canım psikiyatri işe yaradımı ,bende gitmeyi düşünüyorum bugün anlatmak istiyorum zamana bırakmak istemiyorum kendim için birşeyler yapmak istiyorum

Merak etme zamanla geçiyor, hepimiz bu yoldan geçtik. Ben de aynısını yaşadım... Antidepresanlarla ayağa kalkmıştım. At gibi giden it gibi geliyor. Sakın sana ulaşmasına izin verme. Sen de sil onu her yerden, ileride nasıl pişman olacak görürsün. Sakın affetme!!
canım psikiyatri işe yaradımı ,bende gitmeyi düşünüyorum bugün anlatmak istiyorum zamana bırakmak istemiyorum kendim için birşeyler yapmak istiyorum

Sabahın köründe ne oldu da bu kadar tartışıp ayrıldıysanız.
O size hakaret ederken siz de ona edecektiniz.
ooh bi güzel sayıp söveceksin böylesi hıyarlara.
Bak yerle bir ediyorlar sonra insandaki özgüveni.

Tamam ilişkiniz bitti diye üzülün,pisliğin birini sevmişim deyip dertlenin.
Ama abartmayın.
Onu hayatınıza almayın bi daha.
Belki de 'sinirim geçti' diye yeniden gelecek.
Hiç oralı olmayın.
Önünüze bakın artık.
Gelecekte yaşayacağınız ilişkiye de etkisi olmaması adına kafanızı dağıtın,unutun,iyileşin.
Değmezki böylesine zaman harcamaya.
Zaman pek kıymetli...

Anacım Kurban olayım sabah sabah hangi ara uyandınız hangi ara bu duruma gelecek kavgalar ettiniz. Kiiiii O kimin K..peği ki size hakaret edecek konumda ne demek yaaa Sevgiliyse haddini bilecek tepenize çıkarmayın ne olur. Siz verdikçe O almış ve dost acı söyler siz prim vermişsiniz bu dangalağa. :skandal:

Sektire sektire hayitindan defolup gittiği için şanslısın .. neden bu kadar üzülüyorsun ? Öfkelenmen gerekmiyor mu ? benden ırak ,cehenneme direk ,diyeceksin ..

Back
X