• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur sözlerinizle yanımda olun ,destek olun bana

canım psikiyatri işe yaradımı ,bende gitmeyi düşünüyorum bugün anlatmak istiyorum zamana bırakmak istemiyorum kendim için birşeyler yapmak istiyorum

Bizde vardı antidepresan evet yaradı ama uyku yapıyor çok fazla. Kafamdan atmama yardımcı oldu evet. Ben de çok üzülmüştüm kendimi parçalamıştım nerdeyse ama şimdi diyorum ki, çok safmışım. Sana değer vermeyen biri için kendini üzmek... Salla gitsin film dizi izle, dışarı çık.

Bu mal değneklerinin kendilerini bir halt sanmalarının en güzel yolu, o sizi ezip, hakaret yağdırdıkça, yalvar yakar, peşinden koşmaktır. Dünyada başka erkek mi yok, demeyeceğim. Farz et ki yok, hayatında illa biri olmak zorunda değil. Hele böyle bir andaval hiç olmasın. Önce sen kendine saygı gösterip, değer vermezsen, kimse de vermez, yaşadığın tam da bu. Hayat yaşamaya değer bir sürü güzellikle dolu. Dünya çok zengin. Kendine yeni güzellikler bul. Acısı geçer mi dersen, insan ne acılarla pişiyor, evriliyor, duruluyor, bilsen şaşarsın. Aşk acını küçümsüyor değilim ama anasını, babasını kaybetmiş insanlar bile alışıyor, öyle düşün. Kısaca, böyle bir hanzonun peşinde günlerini boşa harcamaktansa, kendin için bir şeyler yap.

düzeleceğim inşallah ,kişisel gelişim kitapları alıp okuyacağım gerekirse o anları unutmak için psikoloğa ,psikiyatriye gideceğim

bu sabah sevgilimle ayrıldık ,daha doğrusu acımasızca sözlerini sıralayıp ,benden ayrıldı ve her yerden engelledi.Aramızda bi tartışma çıktı ilk defa bir tartışmamızda bu kadar ağır konuştu ,ağır sözler söyledi:KK43:benim ona saygısız sayılabilecek en ufak bir kelimem dahi olmadı sürekli yalvardım ona çok yalvardım kızlar .Resmen psikolojik şiddet uyguladı bana aklıma geldikçe yüreğim sıkışıyor nefes alamıyorum .o kadar kötü laflar işittim ki onların üzüntüsüyle yüreğim yangın yeri , beni değersizleştirip her yerden engellemesi de başka bir acı.söyleyin kızlar geçecek mi ona mesaj göndermemek için çok zor tutuyorum kendimi ne olur sözlerinizle beni kendime getirtin.mesaj göndermek istemiyorum ,iyi olmak istiyorum acıdan her yerim uyuşmuş gibi bacaklarımı hissetmiyorum
Şunu söyleyeyim sen böyle kendini heder ediceksin o ise gününü gün edecek sen kendine güven senin değerini bilmeyen saygısız bir insandan ne umardın ki bunu düşün.Gitsin yoluna boşveerrr böyle adamlardan bi halt olmaz ki ne üzülüyorsun.Toparlan aynaya bak ve onda kurtulduğuna şükret.Saygısız insanlardan kaç

Sanırım şiddete doyamamışsın ki hala o karaktersizin sana dönmesi için yalvarıyorsun adeta.

bunu söylemek istemiyorum ama maalesef Bazı kadınlar gerçekten hakediyor.

bu sabah sevgilimle ayrıldık ,daha doğrusu acımasızca sözlerini sıralayıp ,benden ayrıldı ve her yerden engelledi.Aramızda bi tartışma çıktı ilk defa bir tartışmamızda bu kadar ağır konuştu ,ağır sözler söyledi:KK43:benim ona saygısız sayılabilecek en ufak bir kelimem dahi olmadı sürekli yalvardım ona çok yalvardım kızlar .Resmen psikolojik şiddet uyguladı bana aklıma geldikçe yüreğim sıkışıyor nefes alamıyorum .o kadar kötü laflar işittim ki onların üzüntüsüyle yüreğim yangın yeri , beni değersizleştirip her yerden engellemesi de başka bir acı.söyleyin kızlar geçecek mi ona mesaj göndermemek için çok zor tutuyorum kendimi ne olur sözlerinizle beni kendime getirtin.mesaj göndermek istemiyorum ,iyi olmak istiyorum acıdan her yerim uyuşmuş gibi bacaklarımı hissetmiyorum
Gevee tabikk canim benim,sadece sabret bir süre ona mesaj atmamak için baska seyler ile oyala kendini
Emin ol öyle birinden ilerde de bir hayir gelmezdi sana
Acı çekmen uyuşma falan bunlar normal ayriliktan sonra,ama çabuk gecer sadece bekle...

Aşk bu değil.
Aşk karşındakini üzmemektir, bırak hakareti falan.
Her an acaba kızacak mı diye korka korka mı yaşayacaktın?
Hazır engellemiş asla ulaşma.
O engeli kaldırırsa sen engelle.
Vaktini böyle insan olamayanlara harcama.
Elin basitinin sözleriyle de düşmesin hemen özgüvenin.
Güçlü dur biraz.

Sosyal ortamlara git,arkadaşlarınla gez. Yalnız kalma. O kişiyi de arama. Sana kötü sözler sarfetmesi onun karaktersizliğinden kaynaklanıyor. Bir yerlere git, gez. Yeni arkadaşlar edin. Seni başından atmak için öyle davranmış. Sevgiliyken hakaret eden evlendiğinde döver benden söylemesi. Yaşadığım tecrübelerden öğrendiğim hiç kimse vazgeçilmez değildir ve zamanı gelince seni seven değer veren biriyle ol.

Back
X