- 17 Temmuz 2018
- 4.193
- 19.427
- 208
- Konu Sahibi kendinedeli
çok haklısınız fazlasıyla mantıklı düşünceleriniz için teşekkür ederim. Ama bebeğimle alakalı onu kullanmak değil bu inanın. Mesajların çoğunu gördünüz bebeğini düşün ona dikkat et. İlk hamileliğim çok korkuyorum. Düşünün ki dün ailemi arayıp sabah yoğurt yemiştim sonra da bir tabak bezelye bişey olmuşmudur yeter mı ona diye soracak kadar evhamlıyım bebeğim için.ama diğer söylediğiniz her konuda haklısınız. Belki de evet nasıl yapar egom sebep oldu bu valiz toplama bilet alma olayına. Hiç değilse bir gece şuan olduğu gibi kendimi odaya kapatıp düşünseydim
Siz bu konuyu 'hamileyim, esim bana tokat atti, cok uzgunum bu saatten sonra evliligimi nasil devam ettirebilirim?' diye acsaydiniz cevaplar farkli yonde olurdu. Siz kestirip atmak uzerine konu actiginiz, ustune esiniz hala hakliymis gibi sizi tehdit ettigini soylediginiz icin ve son dakika vazgectiginiz icin tepki goruyorsunuz
Ayrica bu kadar sok olup bir sey yapamayacak ne var, kimse kocam beni doverse ne yapayim diye dusunmez ama insanlarin fiziksel siddete gosterecegi tepkiler bellidir. Kisi bunu bilir. Ve bu siddeti uygulayanin es olmasi sonucu degistirmez