Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
. Bunun için boşanmak olmaz.
Belki bir müddet sonra bırakır yada ne bileyim şap falan atın yemeğine faydası olur.
Valla arkadaşlar bu haltı yemeyen erkek yok gibi. Genlerinde böyle bir bozukluk var galiba. Bunun için boşanmak olmaz.
Belki bir müddet sonra bırakır yada ne bileyim şap falan atın yemeğine faydası olur.
valla arkadaşım bence bu çok basit bir şey değil ne demek bencede bu büyük dert hiç katılmıyorum sana gelince canım tabikide git hemen boşan demiyorum ama al eşini karşına konuş bu ne iğrenç bişey yaa ben olsam ben daha büyük tepki verirdim ondan soğuduğunu söyle ve seni ciddiye alması için biraz sert konuş benceYa abartılı tepki veriyorsun bence erkeklerin çoğu seyrediyor bunları. İnsanlar ne sorunlarla uğraşıyor böyle basit şeyleri mi kendine dert ediyorsun? Böyle sudan bir sebepten boşanmayı falan düşünme.
Ya abartılı tepki veriyorsun bence erkeklerin çoğu seyrediyor bunları. İnsanlar ne sorunlarla uğraşıyor böyle basit şeyleri mi kendine dert ediyorsun? Böyle sudan bir sebepten boşanmayı falan düşünme.
gerçekten çok ilginç bi yaklaşım..
asla ve asla sudan bi sebep değil...
başkalarının en mahrem haline burnunu sokan admın yüzünü görmeye tahammül edemem...
ayrıca her erkeğin böyel şeyler izlediğini düşünmek safdillik olur...
Valla arkadaşlar bu haltı yemeyen erkek yok gibi. Genlerinde böyle bir bozukluk var galiba. Bunun için boşanmak olmaz.
e ssen kendı sorduğunun cevabını vermıssın zaten yuzunu görmeye tahammul edemem derken!!!![]()
hemen boşanmayı düşünme, eşinle karşılıklı ciddi bir sekilde konuş bence, bir daha yapmamasını yaparsa çekip gidecegini sölee(yalancıktan) sonra durumu bir izle bakalım....
adam kabul ederse gıdecek mı
boyle sacmalık olamaz resmen bosan dedınız !! kötükedihüso
ne dersenız dıyın