insan sevdigi/icinin isindigi kisinin ailesine sirf sevdigi icin katlanabilir ya da farkliliklari gormemezlikten gelebilir, ama sirf ailesi uygun diye kendini isinmadigi kisiyi sevmeye zorlayamaz...ama tabi cok erken belki de icinin simdi isindigi kisiden sonra soguyacaksin ya da simdi soguk oldugun kisiye sonradan isinicaksin. bence hatayi kendini birinden birini bir an once secmeye zorlayarak yapiorsun. ucuzluktan mal mi kapmaya calisiorsun? acele neden? neden kendini boyle zor durumda birakiyorsun ki.. ikisiyle de arkadasligini seviyeli bir sekilde surdur. bence bu isler oyle pazardan kavun secer gibi olmaz... taniman lazim, onun icin de zaman lazim. ben kendimi boyle bir secim yapma sikintisina sokmazdim asla. ya bana tanima zamani verirler ya da ikisine de gule gule...cunku suanda ani bir kararla hangisini secersen sec en ufak olumsuzlukta aklinda "acaba digerini secsem boyle olmazmiydi?" sorusu gelir.
hayır canım ikisini birden yürütme k doğru değil bence...
ikisinden birini seçmek zorunda hissetmiyorum kendimi,hatta ikisine de hayır demeyi düşünüyorum daha çok,ama bilmiyorum zor bir durum gerçekten,biri uzun bir zamandan sonra beni heyecanlandıran ilk insan diğeri de kafamdaki eş profiline çok yakın ama elektrik alamadığım bir insan,inanılmaz zor bir ikilemdeyim,sadece siz olsanız ne yapardınız diye danışmak istedim,yoksa ikisinden birini seçmek zorunda hissettiğimden değil canıma.s
anliyorum canim. inanir misin bilmiyorum ama boyle durumlarda istihareye yatilir. belki de denemelisin. ya da herseyi Allaha birak, en hayirlisi hangisiyse senin gonlunden onu gecirsin. ama bence su noktada ikisiyle de iliskiye baslamamalisin... daha tam tanimadigin belli. ben o yuzden ikisi de arkadas olarak kalsinlar hayatinda, biraz daha tani ondan sonra karar ver diye dusunmustum....hakkinda hayirlisiboshayallersmile
illa evlilik sözü mü vermelisin yani ikisinden birine? veya illa sevgili mi olmalısın şu dakikada? normal bir şekilde konulşmaya görüşmeye devam edebilirsin, gayet seviyeli bir şekilde.. tanıyınca kafanda daha fazla netleşir die düşünüyorum.. böylece ister istemez birisine doğru kayarsın, diğer otomatik elenir.. yahut ikisine de ısınamazsın, elbette böyle bir şans da var..
bence ailelerin anlaşmasıda önemli birde dış görünüşe aldanma bir anda tanıyamassın zaman lazım ikisininde olumlu ve olumsuz yönlerini karşılaştır ama canım en önemlisi ailelerin anlaşması sonra çok problemler çıkıyo malesef Allah yardımcın olsun
kızlar bu geçtiğimiz on gün içinde farklı zamanlarda farklı şartlarda iki kişiyle tanıştım.
ikisinin de mesleği aynı ikisi de düzgün insanlar ama ikisinde de içime sinmeyen noktalar var...
biri ilk tanıştığım çok tatlı çok sevimli,konuşkan,hiperaktif bi çocuk ama aile yapılarımız ve yaşam tarzımız pek uygun değil onla sosyokültürel açıdan farklıyız bu ilerde sorun olur diye düşünüyorum aklım hayır diyo onun için ama içim çok ısındı ona,diğeri de daha naif ve aile olarak ve yaşam tarzı olarak bize daha uygun,fazlasıyla olgun efendi biri ama beni pek heyecanlandırmadı hani elektrik olayı vardır tabi bu çok önemli ilersi için...
ikisi de benden birşeyler bekliyo ve ben biran önce kararımı vermeliyim bu şekilde ikisini de idare ediyo gibi olmak istemiyorum ama olaylar tamamen benim dışımda gelişti müdahale şansım olmadı ve kimseye bi söz vermiş de değilim,kafam çok karışık:çok üzgünüm:hangisi benim için daha hayırlı bilmiyorum,belki ikisi de değil onu da bilmiyorum.
siz olsanız nasıl davranırsınız?bi fikir verin nolur yaa:çok üzgünüm:
ikisiylede olmazşakkıdı
ikisinde de içine sinmeyen yanlar varşakkıdı
kibarca reddedip 3. kişiyi bekle fisfisfis
teşekkür edrim yorumun için navb,senin bu dobra cevaplarını seviyorumkaydirigubbakcemile3
ben ilkine bir şans vermeyi seçtim ikinci tanıştığımı kibarca reddettim ama hala kafam karışık ve bu durumun uzun sürmesine izin vermeyeceğim biran önce herşey netleşsin ve ben de net kararımı vereyim istiyorum...
Rabb'im doğru kararı verdirsin artısı eksisi neyse gün gibi açığa çıkarsın diye dua ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?