benim uzun yıllar devam eden bi ilşkim var 5 yıl oldu nedense ona karsı gurur yapamıyorum bazen yalanını yakalıyorum ama o bunu bişe olmamıs gibi savunuyo ve ben küs durmayı sevmediğimden gurur yapamıyorum ama yapmak istiyorum onun gibi rahat olayım takmayayım GURUR İSTİYORUM GURUR NE YAPMALIYIM kendimi tutamıyorum yardım edin ne olur:
benim uzun yıllar devam eden bi ilşkim var 5 yıl oldu nedense ona karsı gurur yapamıyorum bazen yalanını yakalıyorum ama o bunu bişe olmamıs gibi savunuyo ve ben küs durmayı sevmediğimden gurur yapamıyorum ama yapmak istiyorum onun gibi rahat olayım takmayayım GURUR İSTİYORUM GURUR NE YAPMALIYIM kendimi tutamıyorum yardım edin ne olur:
ne oldu bilmiyorum ama biraz frenle kendini... kendi başına bir şeyler yap... sinemaya git kitap oku... onsuz bazı şeyleri yap ve bunları yaparken onu düşünme bile... kendinle zaman geçirmenin keyfine varacaksın, bak o zaman kimseye eyvallahın kalıyo mu...o zamanda gurur diye adlandırdığın kendine saygını kazanacaksın.... dene bence...
iyice tepene çıkmadan gerçi çıkacagı çıkmış da
indir onu aşagı
kıçının üstüne bi düşsün o sevgilin o zaman görür
arama sorma küs kalma
telefonunu uçak moduna al
onuda yapamıyorsan bi arkadaşına ver
bi kaç gün ulaşamasın sana