Ne Olur Yardim Edin..😭😭😭

Arkadaşlar Çok kötüyüm sürekli atak yaşıyorm sürekli bedenimde birşeyler oluyor 😭 psikolog çare etmedi 7. Seansa gittim gene birşey fayda etmiyor psikiyatriye gittim ilaç yazdı kullanamıyorum bebeğim emmeyi birakmiyor doktorda bunu kullanamazsin diyor bebeğim emerken namazlarımı kilarken bile atak yaşıyorum kuran okurken de ortamda yabancılaşma yaşıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum her an öleceğim korkusu ile yaşıyorm başka çözümü yokmu bunun 😭😭😭
Senin ayni durumda bende de var panik atak 4 senedir cekiyorum doktor ilac verdi 3 sene kullandim iyi gelmişti sonra ilaca bagimli yaşamak istemedim
Kendi kendime bunu yenicem dedim
bende cok kötü durumdaydim uyuyamiyordum yemek yiyemiyordum günlerin resil bir şekilde geciyordu hayattan sevk alamiyordum
Ilac kullandim iyi geldi
Gecen alişveriş merkezine gittim orda vurdu beni ve icimden sürekli ya şafi cektim kafami dagitmaya caliştim
Sonra bu panik atak bayilmiyorsun ölmüyorsun atagim gectigimde diyorum bak hayatdayim ee o zaman niye panik yapiyorum tv de ac komik şeyler izle kafani dagit ben onu yenicen de bak zamanla faydasini görücen ben kötüm deme bagira bagira şarki soyle şarki dinle eglenceli ben valla eşimi kizimi kaldirip göbek bile atiyordum
Panik atak beni yenmicek ben onu yenicem dedim ve başardim

Arkadaşlar Çok kötüyüm sürekli atak yaşıyorm sürekli bedenimde birşeyler oluyor 😭 psikolog çare etmedi 7. Seansa gittim gene birşey fayda etmiyor psikiyatriye gittim ilaç yazdı kullanamıyorum bebeğim emmeyi birakmiyor doktorda bunu kullanamazsin diyor bebeğim emerken namazlarımı kilarken bile atak yaşıyorum kuran okurken de ortamda yabancılaşma yaşıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum her an öleceğim korkusu ile yaşıyorm başka çözümü yokmu bunun 😭😭😭
Yabancılaşma depersonalizasyon mu yani

Senin ayni durumda bende de var panik atak 4 senedir cekiyorum doktor ilac verdi 3 sene kullandim iyi gelmişti sonra ilaca bagimli yaşamak istemedim
Kendi kendime bunu yenicem dedim
bende cok kötü durumdaydim uyuyamiyordum yemek yiyemiyordum günlerin resil bir şekilde geciyordu hayattan sevk alamiyordum
Ilac kullandim iyi geldi
Gecen alişveriş merkezine gittim orda vurdu beni ve icimden sürekli ya şafi cektim kafami dagitmaya caliştim
Sonra bu panik atak bayilmiyorsun ölmüyorsun atagim gectigimde diyorum bak hayatdayim ee o zaman niye panik yapiyorum tv de ac komik şeyler izle kafani dagit ben onu yenicen de bak zamanla faydasini görücen ben kötüm deme bagira bagira şarki soyle şarki dinle eglenceli ben valla eşimi kizimi kaldirip göbek bile atiyordum
Panik atak beni yenmicek ben onu yenicem dedim ve başardim
O kadar sevindim ki sizin adınıza beni önemseyip buraya yazmışsınız 😭 Allah razı olsun sizden herşeyi deniyorum bı gün iyi bir gün çok kötüyüm

Esim göndermiyor gidemezsin diyor😔 hatta evde kal kafayı ye umrumds değil sık kafana kurtul dedi bana
eşiniz yemiş kafayı asıl.

Allah şifa versin güzel kardeşim bak
ben bebek yapan 2 yetişkin insanın ona en güzel şekilde bakacaksa yapması gerektiğini düşünürüm asla aileler filan öyle çözümler önermem normalde

ama siz hastasınız
şu anda iyi bir tedaviye ve bebeğininzin de düzgün bakıma ihtiyacı var

eşinizin lütfedip izin vermesi şu anda 1. öncelikli konu deil siz altın gününe gitmek için izin istemiyorsunuz ki sağlık sorununuz var (belki muhafazakar bir ortamdasınızdır ama sağlık şu anda bütün ihtiyaçların üstünde)

babanız filan yok mu sizin arayın durumun ciddi olduğunu anlayacak biri yok sözü dinlenir birisi, o anlatsın?

O kadar sevindim ki sizin adınıza beni önemseyip buraya yazmışsınız 😭 Allah razı olsun sizden herşeyi deniyorum bı gün iyi bir gün çok kötüyüm
Bu bir panik atak kafana takma başka bir doktora git veya emzirmeyi birak bebeginin saglikli anneye ihtiyaci var ayni şeyleri yaşadigim icin üzüldüm yazma geregi duydum allah şifa versin canim
Ama gene soyluyorum bu bir panik atak öldürmüyor ferc yapmiyor gelip geciyor o an geldiginde nefes ergersizi yap burnundan al nefes 5 saniye say agizindan ver inşallah iyleşirsin

eşiniz yemiş kafayı asıl.

Allah şifa versin güzel kardeşim bak
ben bebek yapan 2 yetişkin insanın ona en güzel şekilde bakacaksa yapması gerektiğini düşünürüm asla aileler filan öyle çözümler önermem normalde

ama siz hastasınız
şu anda iyi bir tedaviye ve bebeğininzin de düzgün bakıma ihtiyacı var

eşinizin lütfedip izin vermesi şu anda 1. öncelikli konu deil siz altın gününe gitmek için izin istemiyorsunuz ki sağlık sorununuz var (belki muhafazakar bir ortamdasınızdır ama sağlık şu anda bütün ihtiyaçların üstünde)

babanız filan yok mu sizin arayın durumun ciddi olduğunu anlayacak biri yok sözü dinlenir birisi, o anlatsın?
Ben 4 senelik evliyim 2 buçuk yıl çocuk yapmadım eşimi iyi tanımak için herşey çok güzeldi düzenimiz oturmusken bide evladımız olsun dedik onun yaşı 28 e geliyordu çünkü hamilelikte doğumdan sonra falan herşey güzeldi ben eşimi çok severek evlendim birbirimizi çok seviyorduk sözde seviyormuş ama o beni neyse doğuda görev yapıyordk zaten 3 sene olacak burdayim 2 sene hiç birşey yoktu herşey çok güzel di ben atak yaşamaya başladığım an kimseye kendimi inandiramadim.ozellikle eşime bana neler söyledi onur kırıcı 😔 babamı aradım oda eşimi aradi babamls şuan konuşmuyor neymiş babam ona napacagini söyleyemezmiş falan göndermiyorda 😔 kalamazmis tek başına burda ben hergun yanlızım burda

Esim göndermiyor gidemezsin diyor😔 hatta evde kal kafayı ye umrumds değil sık kafana kurtul dedi bana
Ve sen hala oturuyo musun o evde? Ne bekliyosun çekip gitmek için?
Doktor yok evden çıkmak yok, oldu paşama bak be. Hizmetçi bellemiş seni kendine gelsene kızım napıyosun? Bir de çocuk yapmışsın bu adama zaten aferin.

Öncelikle çok zor olsada sakin kalmaya çalış bunu yaşayan tek sen değilsin emin ol şuan emzirdigin için ilaç alamiyorsan telkin yöntemi dene bol bol nefes egzersizi yap ve içinden 10 a kadar sayarak yap atak geldiğini hissettigin an beynini başka birşeyle mesgul etmeyi ogrenirsen daha kolay atlatırsın ve kabullenme evresiningectigin an ataklar çok hafifletecek en fazla ne olabilir ki diye düşün bu atakdan ölen hiç kimse yok önce bunu bil ve etrafındaki nesneleri o an yüksek sesle tekrarla sana çok iyi gelcek

Back
X