- Konu Sahibi Kleopatra11
Senin ayni durumda bende de var panik atak 4 senedir cekiyorum doktor ilac verdi 3 sene kullandim iyi gelmişti sonra ilaca bagimli yaşamak istemedimArkadaşlar Çok kötüyüm sürekli atak yaşıyorm sürekli bedenimde birşeyler oluyorpsikolog çare etmedi 7. Seansa gittim gene birşey fayda etmiyor psikiyatriye gittim ilaç yazdı kullanamıyorum bebeğim emmeyi birakmiyor doktorda bunu kullanamazsin diyor bebeğim emerken namazlarımı kilarken bile atak yaşıyorum kuran okurken de ortamda yabancılaşma yaşıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum her an öleceğim korkusu ile yaşıyorm başka çözümü yokmu bunun
![]()
Kendi kendime bunu yenicem dedim
bende cok kötü durumdaydim uyuyamiyordum yemek yiyemiyordum günlerin resil bir şekilde geciyordu hayattan sevk alamiyordum
Ilac kullandim iyi geldi
Gecen alişveriş merkezine gittim orda vurdu beni ve icimden sürekli ya şafi cektim kafami dagitmaya caliştim
Sonra bu panik atak bayilmiyorsun ölmüyorsun atagim gectigimde diyorum bak hayatdayim ee o zaman niye panik yapiyorum tv de ac komik şeyler izle kafani dagit ben onu yenicen de bak zamanla faydasini görücen ben kötüm deme bagira bagira şarki soyle şarki dinle eglenceli ben valla eşimi kizimi kaldirip göbek bile atiyordum
Panik atak beni yenmicek ben onu yenicem dedim ve başardim