Ne olur yardım edin

Umutsuzzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2019
13
2
1
32
Eşimle görücü usulü evlendik sevdim ilk başlarda ama sonra bana olan tavrı alkol alması hal ve hareketleri beni ondan uzaklaştırdı evlenir evlenmez 1 kızım oldu ayrılmak istedim açtım dava ama ailem yok kızımın hasretinede dayanamadım döndüm oğlum oldu şimdi 2 yaşında 8 senelik evliyim ama zerre sevmiyorum kocamı boşanmak istiyorum ama çocuklarım ne olcak sonra pişman olurmuyum ne olur yaşayan biri varsa bana yardım etsin insan sevmediği insanla yaşayabilir mi?

Canım,madem öyle ikinci bebek niye?
Düzelir diye mi?:işsiz:

Siz neler yaptıgınızı sonuçlarını görmüş kişisiniz
Sevin desem sevmeyen çocuk yapmaz korunur
Boşanın desem ailem yok çocukları da babaya bırakıyor olmalısınız hasret var.

Alkol almasına takılmamayı
Aile içinde birbirinize saygıyı korumaya çalışmayı deneyin.
Başka fikrim yok

canım neden 2.ci çocuk yaptın ozaman ?
sevmıyorsan bosan bellı süre sonra hataya düşersin ve kocanada cocuklara da yazık olur

Zerre sevmediginiz kocadan cocuk yaptiginiza gore cocuk sevdiginiz icin yapmissinizdir yoksa kim sevmedigi, bosanmaktan dondugu kocasindan cocuk yapar ee madem bu kadar cok cocuk seviyorsunuz o zaman da bekleyin cocuklar icin katlanin zerre sevmediginiz kocaniza , sevdiginiz cocuklariniz buyusun sonra bosanin.

En çokta “belki evliliğim düzelir” uğruna doğmuş çocuklara üzülüyorum.Keşke doğurmasaydınız demiyorum çünkü olmuş bi kere.Ama üçüncüyü yapmazsınız herhalde.Bunun için bi önlem alabilirsiniz.Sanırım boşanırsanız çocukları eşinize bırakmak zorunda kalacaksınız.Bu hasrete dayanabilecek misiniz ? Çalışma imkanınız yok mu ? Eşinizin tek sorunu alkol mü?

Galiba kk üyelerini delirtmek isteyen bir grup var ve hep aynı şeyler:

-Üniversite mezunuyum 25 yaşındayım ya evlenemezsem?

-Kocam alkol kullanıyor beni ve çocukları dövüyor ama özünde iyi bir insandır ne yapmalıyım .

-Eşim evlenmeden önce de böyleydi düzelir dedim 3 çocuğum var ama düzelmedi simdi ne olacak.

-Nişanlım (sözlüm) beni aramiyor sormuyor sürekli tersliyor annemin lafinin uzerine laf soylersen seni kapi onune koyarim diyor.ama onu seviyorum bence o da beni seviyor.

Evet hanımlar. Noktalama işareti kullanmamaya gayret ettim ki toptan delirin. Hem de gerçeği yansıtsın dedim.

Allahin izniyle hepimiz çok yakında bakırköy sinir hastalıkları hastanesinde buluşacağız.

Biz sana nasıl yardım edelim a canım ?
Bizim diyeceğimiz şeyler hep aynı ..
‘Neden 2.çocuk’ vs . Arkanda destek olacak kimse yoksa , kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğreneceksin ... işe gir , biraz kendine güvenin gelsin ... sonrasına bakarsın .
Sevmediğin bir insanla ömür geçirmek , çocuklarını da böyle bir ortamda büyütmek Zaten sağlıklı değil ..

-Kocam alkol kullanıyor beni ve çocukları dövüyor ama özünde iyi bir insandır ne yapmalıyım .

-Eşim evlenmeden önce de böyleydi düzelir dedim 3 çocuğum var ama düzelmedi simdi ne olacak.

-Nişanlım (sözlüm) beni aramiyor sormuyor sürekli tersliyor annemin lafinin uzerine laf soylersen seni kapi onune koyarim diyor.ama onu seviyorum bence o da beni seviyor.

Evet hanımlar. Noktalama işareti kullanmamaya gayret ettim ki toptan delirin. Hem de gerçeği yansıtsın dedim.

Allahin izniyle hepimiz çok yakında bakırköy sinir hastalıkları hastanesinde buluşacağız.

:işsiz::işsiz:

Gerçekten ne diyeceğimi bilemedigim konular bunlar .

:super: :KK52: :KK9:

Bi dikiş makinası al... Eve çek interneti.... Nasıl yapıldığını öğren terzilik sertifkası da al... Bir-iki yıl içinde... Boşanma kararın devam eder eşini düzeltemezsen... Devlet psikoloğuna gidip danışma al.... İki sene sonra kaearını ver, Boşanırsan hem nafaka bağlat hem de kendi geçimini kendin sağla çarşıda kiralık küçük bi dükkan aç

En çokta “belki evliliğim düzelir” uğruna doğmuş çocuklara üzülüyorum.Keşke doğurmasaydınız demiyorum çünkü olmuş bi kere.Ama üçüncüyü yapmazsınız herhalde.Bunun için bi önlem alabilirsiniz.Sanırım boşanırsanız çocukları eşinize bırakmak zorunda kalacaksınız.Bu hasrete dayanabilecek misiniz ? Çalışma imkanınız yok mu ? Eşinizin tek sorunu alkol mü?
Ben her soruna katlanırım ama hiç sevgi yok hasta olurum inanmaz çocuklarla ilgilenmez sorumsuz,bir tatlı söz yok en büyük neden sevgi yok. Mesleğim var çalışma hayatımda oldu ama ya pişman olursam, ya çocuklarıma yetemessem korkusu var.

Back
X