- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi Umutsuzzzz
Evi her terk ettiginizde bir cocuk daha eklemeyin nufusa da. Yeterli.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babam yok annem var onla oturacam boşanma olursa.Ailen nerede?
Bakmaz zaten emin olun.Bende ondan istemem zaten.Kusura bakmayın da böyle konuları hiç sevmiyorum.
Sevmiyorsunuz ikinci çocuğu yapıyorsunuz.
Sevmeyen kadın zorlada olsa o işten sorna gider eczaneden ertesi gün hapı alıp oçocuğu yine yapmaz.
Yapmışsınız bir kere katlanın benim tavsiyem.
Olmadı, planlayın hayatınızı girin bir işe hayatınızı kazanın ayağınızın üzerinde durun ve boşanın.
2. çocuk yapayım ayrılayım ama eski eşim bana baksın da demeyin lütfen.
allah yardimciniz olsunEşimle görücü usulü evlendik sevdim ilk başlarda ama sonra bana olan tavrı alkol alması hal ve hareketleri beni ondan uzaklaştırdı evlenir evlenmez 1 kızım oldu ayrılmak istedim açtım dava ama ailem yok kızımın hasretinede dayanamadım döndüm oğlum oldu şimdi 2 yaşında 8 senelik evliyim ama zerre sevmiyorum kocamı boşanmak istiyorum ama çocuklarım ne olcak sonra pişman olurmuyum ne olur yaşayan biri varsa bana yardım etsin insan sevmediği insanla yaşayabilir mi?
Çocuk işin içinde olunca o kadar zor ki. mesleğiniz var mı? çocuğunuzu alıp bakabilecek misiniz? yada eşinizle aranızın düzelmesinde hiç ihtimal yok mu[/QUOTE doktor asistanıyım.Çalışma hayatım oldu.
Çocuklarıma yetemezsem diyorsunuz ama zaten şuan evli olmanıza rağmen adam ilgilenmiyormuş ki çocuklarla ? Farkında değilsiniz ama şuan bile sadece siz ilgileniyorsunuz çocuklarınızla.Ne güzel mesleğinizde varmış.Şuan mutsuzsunuz,çocuklarında öyle olduğuna eminim.Herşeyi hissediyor çocuklar.Mutsuz bir ailede büyümektense babasız büyümeleri daha iyi olacaktır.(Babasız büyüyen bir kadın olarak söylüyorum bunu)Ben her soruna katlanırım ama hiç sevgi yok hasta olurum inanmaz çocuklarla ilgilenmez sorumsuz,bir tatlı söz yok en büyük neden sevgi yok. Mesleğim var çalışma hayatımda oldu ama ya pişman olursam, ya çocuklarıma yetemessem korkusu var.
Siz neden burdasınız yazıyorsanız bende o yüzden burdayım yazdım kimseye anlatamıyorum bi çare biri yaşamış olur fikrini yazar diye bir umut!Sevmeden 2. Cocuk yaptysan severek kac cocuk yapardin. Sık dişini yasamaya bak buraya neden yazdin anlamadim.
Hayır kızımla beraber gittim yanımdaydı sonra gelip aldı babaannesi babası özledi diye sonra dayanamadım boynu bükük resimler attılar bilerek kızımı kullandılar resmen.Ayrıldığınızda kızınızı bırakıp mı gittiniz??
Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum.Çocuklarıma yetemezsem diyorsunuz ama zaten şuan evli olmanıza rağmen adam ilgilenmiyormuş ki çocuklarla ? Farkında değilsiniz ama şuan bile sadece siz ilgileniyorsunuz çocuklarınızla.Ne güzel mesleğinizde varmış.Şuan mutsuzsunuz,çocuklarında öyle olduğuna eminim.Herşeyi hissediyor çocuklar.Mutsuz bir ailede büyümektense babasız büyümeleri daha iyi olacaktır.(Babasız büyüyen bir kadın olarak söylüyorum bunu)
Bakar tabiki çok haklısınız her hareketi batıyor.Mesleğinizi elinize alıp boşanacaksınız başka çare gözükmüyor gibi
Sevmediğiniz insanın her hareketi batar
Gün geçtikçe daha da dayanılmaz olur
Anneniz bakmaz mı çocuklara siz çalışınca ?
Çalışma hayatım oldu doktor asistanıyım çalışmaktan korkmuyorum bakabileceğimi biliyorum sadece pişman olmaktan korkuyorum daha kötü bir hayattan korkuyorum.O zaman durust olayim adam siddet uygulamiyosa sık disini sevmek zorunda degilsin ki sevmek onemli degil senin icin 2.yi yaptgina gore. Anladgm kadariyla calismamissin is bulman cok zor iste bu yuzden katlan diyorum.