- Emoji Skoru
- 31
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi birsorumva
-
Hamile değilsin.Ablalar lütfen yardım edin 21.22 gün önce sürtünme gibi bi ilişkim oldu ama sürtünme bile denemez vajina dudağına değdi mi değmedi mi bilmiyorum emin değilim karşımda ki eminim diyor hem öğlen hem akşam test yaptım en son yaptığım testin markası nimo ilk yaptığım testin de aritmed ilk beş dakika ikinci çizgi yok ama sonrasında resimde ki gibi çıkıyor ne olur bana yardım edin yarın regl olmam lazım takvime göre ne olur gören yorum yapsın
Sonrasında hayalet gibi çizgi çıkıyor sankiHamile değilsin.
Aşırı stres yaptım testi açtıktan sonra görünceGebelik yok önemli olan ilk 5 dk
Cizgi otuz saniye bir dakika içinde çıkar.5 dakikada cıkan cizgi dogru yanıt değil.Zaten sürtünme vs ile hamile de kalamazsın.stresten adetin geçikebilir enidişelenme.Sonrasında hayalet gibi çizgi çıkıyor sanki
Abla çok stresliyim ne olur ya var mi ihtimalBacım aylardır değil sürtünme direkt yumurtanın kapısına salıyoruz spermi ses seda yok senn bu şekilde kalmayı başardıysan endişelenmeyi bırak kendinle ve partnerinle gurur duy. Hiç mi fen bilimleri dersi almadınız ya.
Önceki dönemlerde olan adet belirtilerim varCizgi otuz saniye bir dakika içinde çıkar.5 dakikada cıkan cizgi dogru yanıt değil.Zaten sürtünme vs ile hamile de kalamazsın.stresten adetin geçikebilir enidişelenme.
Lütfen sizin kadar bilgiye sahip değilimEn son böyle bir konuya fikir yazdığım da 2 gün erişim engeli almıştım o yüzden susuyorum
Zaten spermlerin havayla temas etmemesi lazım ki değdi değmedi diye hamilelik olmaz.Abla çok stresliyim ne olur ya var mi ihtimal
Boşalma olmadı zevk suyundan korkuyorumZaten spermlerin havayla temas etmemesi lazım ki değdi değmedi diye hamilelik olmaz.
Ee sürtünme değilmiydi o da içinize girmemiş olması lazım?Boşalma olmadı zevk suyundan korkuyorum
İhtimal yok hiç yok,stresten gecikme olabilir.Rahatla biraz.Abla çok stresliyim ne olur ya var mi ihtimal
Sürekli süttür süttür nereye kadar ama değil miBu şekilde hamilelik olmaz ama şöyle eski konularına bir baktım hep hamile kalma korkusuyla alakalı. Cinsellik yaşayabilirsin senin hayatın çok normal ama ne şekilde olursa olsun korunması tavsiye ederim hem cinsel yolla bulaşan hastalıklardan hem de hamilelikten. Partnerin ya da sen korunursan problem olmaz. Hem bu kadar stres yaşamamış olursun.