- Emoji Skoru
- 31
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi birsorumva
-
Evet sürtünme bile değildi penisi vajinama değdi mi değmemesi emin olmadığım boşalmamıştı zevk suyu vardıEe sürtünme değilmiydi o da içinize girmemiş olması lazım?
Ateş çıkacak yakında vallahiSürekli süttür süttür nereye kadar ama değil mi
Sürekli süttür süttür nereye kadar ama değil mi
İmkanı yok demi ablaBu şekilde hamilelik olmaz ama şöyle eski konularına bir baktım hep hamile kalma korkusuyla alakalı. Cinsellik yaşayabilirsin senin hayatın çok normal ama ne şekilde olursa olsun korunması tavsiye ederim hem cinsel yolla bulaşan hastalıklardan hem de hamilelikten. Partnerin ya da sen korunursan problem olmaz. Hem bu kadar stres yaşamamış olursun.
Öf abla abla diyorsunuz da yaş kaç çok merak ettim ?İmkanı yok demi abla
20Öf abla abla diyorsunuz da yaş kaç çok merak ettim ?
Yok be bu şekilde hamile kalırsan mucize bebek olurİmkanı yok demi abla
Peki
Okudum abla çok sağol gerçekten tavsiyelerin içinYok be bu şekilde hamile kalırsan mucize bebek olurRahatla ama ilk mesajımı da oku lütfen genel olarak bu cinsellik konularında dikkatli ol
Hesabı iki kişi kullanıyoruz sadece benim konularım yokPekisorması ayıp 16 17 yaşından beri neden hem ölesiye korkup hem de yoldan ayrılmıyorsunuz ?
Bu banlanma sebebi yalnız. Hep ben değilim demek için yalan mı söylüyorsun yoksa gerçekten mi bilemem ama bilen çıkar illa ki @MuneHesabı iki kişi kullanıyoruz sadece benim konularım yok
“Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar.”Hesabı iki kişi kullanıyoruz sadece benim konularım yok