ne olur yardım edin

brcbyl

Hesabı 2 kişi kullanıyor.
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
470
4
116
Erzurum
brcbyl'nin kardeşiyim yine belirteyim :) mart sonu nisan başı gibi düğünüm olacak ve ben kiloluyum ne yapabilirim nişanlım her ne kadar beğendiğini söylese de hoşuma gitmiyor bunlarla yaşamak .. lütfen yardım edin
boy: 1.72
kilo:87

ne olur yardım edin yalnızca 5 ayım varrr bana bir diyet önerisi spor önerisi her şeyin önerisi lazım

a burada vermem gereken kilo 20 yani hiç değilse 69 kilo olayım

desene aynı kaderdaşız benimde seneye düğünüm var ve vucuduma hiç güvenim yok boyum uzun kilom 70-72 arası gidip geliyo. geçen yıl 80e kadar çıktım o yuzden şimdi bikaç onerim olacak sana. Ben nemi yaptım 3 ay sürekli yurudum onceleri sabah yarım saat şeklinde başladım sonrada sabah akşam yarım saat yurudum. rejim yapmadım diyet listesi yapmadım çünkü uyamam maşallah boğazım yerinde sadece kesinlikle kızartma pilav yemedim. abur cubur asla almadım ekmeğide biraz azalttım kesmedim çünkü ekmeksiz doymam sonra şimdiki kiloma indim o donemlerde nişan alışverişlerim vs vardı yuruyuşu bıraktım şimdi biturlu gr bile veremiyorum. biliyorum düzenli yuruduğumde hemen vericem bikaç hafta once başlamıştım ancak yağmurlu havalar devam ettirmedi:44: şimdi tekrar yurumem lazım çünkü bu on kiloyu veremezsem nasıl evlenicem ben ya kendime guvenmiyorumki:26:

KADERDAŞ :)evet yürüyüşün çok etkisi oluyor ben dukan diyetinde yediklerimle değil yürüyüşle kilo verdiğime inanıyorum ha bi de hamur işini keserek(hamurişsiz her ne kadar yapamasam da:)) 15 kilo vermiştim ama hepsini aldım neredeyse (95 kiloydum 80e indim daha sonra ramazandı oydu buydu derken sonuç 87) ve şu an fenayım boyum olmasa top gibi bir şey olacağım

bence dukan diyetini yapabildiysen kilo vermemen için hiçbir neden olamaz. ben kitabına baktımda hayatta yapamam malesef ilk evresinden açlıktan ölürüm:26: hamur işlerini bende çok severim hele kahvaltıda boyoz,poğaça,açma offff:26:

bana sorun olan sürekli yürüyüş yapmam terlemem sürekli duş almak zorunda olmam .. bu yüzden de öksürükten ölmem .. dukan diyetini yaptm zaten öldüm de açlıktan ama vermek zorunda olduğumu anladım artık çevremi düğün telaşesi sardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…