ne olur yardım edin

stelph

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
26
9
86
35
Denizli
Merhaba arkadaşlar 86 kiloyum acizim, aç gözlüyüm, mutsuzum zayıflık nedir hiç bilemedim. Hep kiloluydum yedikce yedim artık kendimi kaybediyorum yemek yerken. Kontrol diye bişey kalmadı kendimi unutuyorum yemek yerken. Arkadaşlar ne olur bana yardım edin hep diyet yaptım 5 kilo verdim 10 kilo aldım çünkü ruhum aç. Yemeler cehenneminde kayboldum. Bağırıyorum ama kimse duymuyor. Hayatım berbat halde suan kpss ye hazırlanıyorum ama atanamiyorum. Evde oturdukca daha çok yiyorum ne olur bana yardım edin bıktım böyle yaşamaktan.

Stelpy anladigim kadariyla senin durumun psikolojik ya da once sunu sorayim hic kan tahlili yaptirdin mi troid seker hastaligin varmi eger yaptirmadiysan once bunlari yaptir kansizligin varmi bunu ogren bu yazdiklarimda kilo vermene almana neden olabilir.

Evet arkadaşlar polikistik over ve insülin direnci var ilaçlar etki etmiyor yemek yiyorum aradan 2 saat geçmeden karbonhidrat a saldırıyorum. Napacami şaşırdım. Nolur bana bi akıl verin

Stelpy anladigim kadariyla senin durumun psikolojik ya da once sunu sorayim hic kan tahlili yaptirdin mi troid seker hastaligin varmi eger yaptirmadiysan once bunlari yaptir kansizligin varmi bunu ogren bu yazdiklarimda kilo vermene almana neden olabilir.

Herhangi bir hastaligin var mi canm
kansızlık vardı bende. Hastanede hangi bölüme gitmem gerekiyor sizce. Allahım ıslah etsin beni gözüm çok ac:(

sbilmiyorumk 38790980 .!.:
kansızlık vardı bende. Hastanede hangi bölüme gitmem gerekiyor sizce. Allahım ıslah etsin beni gözüm çok ac:KK43:
Canm hic bilmiyorumki bi diyetisyene gitzen o kan tahlili yaptiriyor zaten arastiriyor neden kilo veremedigini

Back
X