Ne olur yardım edin :(

Beklemeli miyim?

• EVET

OY: 0 0,0%
  • HAYIR

OY: 6 100,0%

• Ankete Katılan
    6

ecenaz3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
51
35
88
36
Öncelikle hepinize Merhabalar,
7-8aydır konuştuğum birisi var,fakat farklı şehirledyz,2ay kadar önce onun bulunduğu şehire gittim akrabalarımın yanına orda kaldığım süre boyunca hergün görüştük kendisiyle,ordayken sürekli ilgilendi benimle her istediğimi yaptı,ailesiyle tanstm,onlara yemeğe gittim.Sonra bana hesap sormaya başladı gittiğim geldiğim yerleri sorgulamaya basladı,hergün görüşmek istedi,memleketime döneceğm zamanlar da gitme felan dedi,kendisine yaptıklarına söylediklerine bi anlam yükleyip yüklememem gerektiğini sorduğumda öyle bir düşünceye girmediğini söyledi.Sonra ben geldim hergün msj atmaya devam etti ilgilenmeye,duygu yüklü kelimelere söylemesede iki sevgiliden farksz konusuyodu benimle,hergün arıyordu,beni özlediğini söylüyodu,ben artık dayanamadm ve sevgili gibi konusuyoruz ama birşey yok diyosun şimdiye kadar sustum konusmamz bozulmasn dye ama belirszliğe dayanamıyorum daha fazla dedm,çok haklı olduğumu bir daha öyle konusmayacağını söyledi,normal bi şekilde 2-3gün arayla konusmaya basladık en son konusmamzda benim huylarımı cok sevdiğini söyledi her erkeğin arkasnda böyle bi kadın olmalı dedi,evlilik konusu açıldı evlenmeyi istediğim biri olup olmadığını sordu,ben kendisine sorunca da kimseye ümit verip bekletmek istemediğini bunun olmaması için de bazı seylerin yerine oturmasını beklediğini söyledi.Son konusmamızda da bana iyi bir dost olduğumu söyledi ama o gün psikolojk olarak baya kötü bi gündeydi.konuşmayı kesmekte istemiyor.Yanındayken farklı,mesajlaşrken cok farklı hep bi açık kapı bırakıyor gibi ne yapmak istediğini anlamıyorum en son ki dost kelimesi bazı seyleri netleştirdi ama yine de bilmiyorm bunca seyi yapan insan illa ki içinde birşey vardır diyodum hep ama o dost kelimesinden sonra da yokmuş işte bişey demeye başladım,yine de kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum..Farklı düşünceler bakış acıları belki de benim düşünemediğim bi durumu düşünürsünüz diye paylaşmak istedim ne yapacağımı bilmiyorum :(

beklediğiniz şey bu durumun adının konmasıysa, iyi sabretmişsiniz böyle kararsız bi adama.
erkek dediğin, evlenmek istediği kızı başkası kapmasın diye hemen adını koymak ister.
seninki seni yedekte tutuyo olmasın?

bunu ben de düşündüm fakat aile ve çalışma ortamını gördüğüm için bi güven yarattı sanırım :(

bunu ben de düşündüm fakat aile ve çalışma ortamını gördüğüm için bi güven yarattı sanırım :KK43:

senden yana sıkıntı yok zaten.
sorun onun kararsızlığı.
tam aşık olamadı mı acaba, ya da kendine mi güvenmiyo?

senden yana sıkıntı yok zaten.
sorun onun kararsızlığı.
tam aşık olamadı mı acaba, ya da kendine mi güvenmiyo?
ah bir anlasam,ilk tanıştığmzda uzun bi ilşkiden cıktığı için kafa dinlemek istiyorum diyordu 7ay önce felan konustuğumuzda,en son da işte işini gücünü yerine oturtup düzen kurduktan sonra diyo ,insan bi acabaya düşüyor bana mı mesaj vermek istiyor burda diye,bi yandan da istemese konusmayı keser sonucta diyorum sanırım ben ufaktan sıyırıyorum artık :D

Daha böyleyken hesap sormaya başladıysa
Bu adam ciddi olduğunda neler olur bi düşünsene

Bu dengesizlikleri çok anlamsız. Bence adam akıllı konuşun bir kez ona göre sonuçlandırırsınız. Daha ilişkiye başlamadan böyleyse, ilişki içindeyken neler olur kim bilir.

Belli belirsiz bir ilişkiyi sürdürmek ne kadar mantıklı. Sorun ne isteyip istemediğini ona göre ya devam edin yada bitirin. Böyle nereye kadar devam eder ki. Bide şimdiden böyle davranıyorsa ilişki başladığında nasıl olur acaba

Her zaman derim ne istedigini bilmeyen insandan uzak duracaksin. Zira insani yipratirlar, ki siz acikca sormussunuzda. Dediginiz gibi bende sevmem belirsizligi. Ben sizin yerinizde olsam bu saaten sonra yazmazdim sanirim o yazdiginda ise kisa kisa cevaplar verirdim.

Her zaman derim ne istedigini bilmeyen insandan uzak duracaksin. Zira insani yipratirlar, ki siz acikca sormussunuzda. Dediginiz gibi bende sevmem belirsizligi. Ben sizin yerinizde olsam bu saaten sonra yazmazdim sanirim o yazdiginda ise kisa kisa cevaplar verirdim.
Dediğiniz gibi yapıyorum kısa cevaplar veriyorum olabildiğince karşılk veremeyeceği şekilde cevaplar atıyorum hep ama bu sefer de o konuşturmaya çalışıyor sorular soruyo uzatıyor konuyu

Dediğiniz gibi yapıyorum kısa cevaplar veriyorum olabildiğince karşılk veremeyeceği şekilde cevaplar atıyorum hep ama bu sefer de o konuşturmaya çalışıyor sorular soruyo uzatıyor konuyu

Bana sanki sizin ilginizi biliyor buda hosuna gidiyor ne sizi kaybetmek istiyor nede net olabiliyor gibi geldi. Isim var diyin gecistirin ben olsam öyle yapardim ki üzülen siz olmayin.

Baskasiyla beraber. O iliski sallantida. Sen ceptesin

Bende bu arkadaşa katılıyorum. Her ne kadar ailesinide görseniz ailenin içine girseniz de, başkasıyla birlikte olup olmadığını maalesef ki kesin olarak bilebileceğinizi sanmıyorum.

Back
X