Ne olur yardım edin :(

Beklemeli miyim?

• EVET

OY: 0 0,0%
  • HAYIR

OY: 6 100,0%

• Ankete Katılan
    6
Bende bu arkadaşa katılıyorum. Her ne kadar ailesinide görseniz ailenin içine girseniz de, başkasıyla birlikte olup olmadığını maalesef ki kesin olarak bilebileceğinizi sanmıyorum.
Malesef ki öyle hiçbir şeyi net bilemiyorum,Zaten bu belirsizlikler beni bu kadar cok oyalıyor ya işte,hani seviyorum diyemem hoşlantım var belki ama hem alıştığım için hemde içimdeki heyecandan sanırım toz konduramıyorum :(

Öncelikle hepinize Merhabalar,
7-8aydır konuştuğum birisi var,fakat farklı şehirledyz,2ay kadar önce onun bulunduğu şehire gittim akrabalarımın yanına orda kaldığım süre boyunca hergün görüştük kendisiyle,ordayken sürekli ilgilendi benimle her istediğimi yaptı,ailesiyle tanstm,onlara yemeğe gittim.Sonra bana hesap sormaya başladı gittiğim geldiğim yerleri sorgulamaya basladı,hergün görüşmek istedi,memleketime döneceğm zamanlar da gitme felan dedi,kendisine yaptıklarına söylediklerine bi anlam yükleyip yüklememem gerektiğini sorduğumda öyle bir düşünceye girmediğini söyledi.Sonra ben geldim hergün msj atmaya devam etti ilgilenmeye,duygu yüklü kelimelere söylemesede iki sevgiliden farksz konusuyodu benimle,hergün arıyordu,beni özlediğini söylüyodu,ben artık dayanamadm ve sevgili gibi konusuyoruz ama birşey yok diyosun şimdiye kadar sustum konusmamz bozulmasn dye ama belirszliğe dayanamıyorum daha fazla dedm,çok haklı olduğumu bir daha öyle konusmayacağını söyledi,normal bi şekilde 2-3gün arayla konusmaya basladık en son konusmamzda benim huylarımı cok sevdiğini söyledi her erkeğin arkasnda böyle bi kadın olmalı dedi,evlilik konusu açıldı evlenmeyi istediğim biri olup olmadığını sordu,ben kendisine sorunca da kimseye ümit verip bekletmek istemediğini bunun olmaması için de bazı seylerin yerine oturmasını beklediğini söyledi.Son konusmamızda da bana iyi bir dost olduğumu söyledi ama o gün psikolojk olarak baya kötü bi gündeydi.konuşmayı kesmekte istemiyor.Yanındayken farklı,mesajlaşrken cok farklı hep bi açık kapı bırakıyor gibi ne yapmak istediğini anlamıyorum en son ki dost kelimesi bazı seyleri netleştirdi ama yine de bilmiyorm bunca seyi yapan insan illa ki içinde birşey vardır diyodum hep ama o dost kelimesinden sonra da yokmuş işte bişey demeye başladım,yine de kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum..Farklı düşünceler bakış acıları belki de benim düşünemediğim bi durumu düşünürsünüz diye paylaşmak istedim ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:

Bu konuların hemen hepsine aynı yorumu yapıyorum. Başınıza bela istemiyorsanız adı konulmamış ilişkiden uzak durun.
Şu an karşınızdakinin yaptığı hem adını koymayarak sorumluluk altına girmemek, hem de bir kadını hayatında tutarak manevi tatmin sağlamak.
Paikolojisi kötüymüş vs sizi ilgilendirmez. Sizin psikolojiniz bozulduğunda bu adamı bulamazsınız yanınızda.

Back
X