- 9 Eylül 2016
- 44
- 14
- 1
- 38
- Konu Sahibi harleyquinnn
-
doktora gitmeden nasıl yardımcı olabiliriz snaönceki senelerde panik atak hastasıydım terapiyle üstesinden geldim 5 senedir hiç ugramıyor bana çok şükür.
ama şuan başımda öyle birşey var ki artık kendimi duvardan duvara vurmak geliyor içimden...
ramazan bayramından sonra başladı
kalbim normal atımındayken birden çok hızlı vuruyor sankı o an nabzım bile duruyor.
ama bir kere oluyor sonra normal atısına devam edıyor.
kendımı cok dinledim. mesela yürürken olmuyor, iş yaparken olmuyor ,aklıma gelmediğinde birşeylerle meşgulken olmuyor yada ne bileyim tv izlerken olmuyor nezaman aklıma getirsem oluyor
kendımı dinlediğim zamanlarda oluyor özellikle farkedıyorum nezaman yanlız kalsam delirmek üzereyim.
kalp hastalığımıdır yoksa pskolojikmi? doktora gidin demeyin doktor fobim var çok korkuyorum gidemıyorum.
ama bu ani atışlardan çok yoruldum.çarpıntı değil bu bir defa hızlı atıyor ama hissedıyorum midem rahatsız sürekli gaz problemım oluyor oda yapıyor olablır dıye dusunuyorum size sorum kalp pskolojik olarak bu şekilde atabılırmı yanı aslında normal atımında ama ben aşırı yogun duyuyor olabılırmıyım?benımle aynı durumu yaşayan varmı ne olur yardım edin bir fikir verin?
benımle aynı durumu yasayanlar varsa diye yazdımdoktora gitmeden nasıl yardımcı olabiliriz sna
bende pskolojik oldugunu dusunuyorum rahatlıyorum hep kendımı oyalıyor mesgule dıyorum ama yalnız kalınca baslıyor yıneBence psikolojik. Zaten panik atagin da varmış. Aslinda sen kendini çözmüssun. Kendini dinlersen öyle her seyi bulursun.
Bence acil bir doktora çık.
Doktordan korkma sonucta sadece konuşcak seninle açık kalp ameliyatı yapmicak. Piskolojini anlatirsin ilacını alirsin.
aynını yaşıyorum hiçbir bulgum yok 10yııldır ama hep değil olursam yarım dideral alıyorum hemn geçio sanırım kendmi kontrol edebiliyorum artık hayatım probli ondan olmuş biraz dinlen yarımsaate geçio zaten birşey olmuck başka şeylerle oyalan beynini çarpıntı gelince başkaaşey söyle kalp durmuyor hızlı çarpınca ısınıyor soğumaya geçmek için tekliyyor ve düzelim atılımı yapıo :)))))) hergün içendde var bu hapı ilk zamanlar hep içtim şimdiidareediom direniyorum içmemeye doktora git belzoc yaada dideeral yazar esra eroldada varmış bu durumönceki senelerde panik atak hastasıydım terapiyle üstesinden geldim 5 senedir hiç ugramıyor bana çok şükür. ama şuan başımda öyle birşey var ki artık kendimi duvardan duvara vurmak geliyor içimden...
ramazan bayramından sonra başladı kalbim normal atımındayken birden çok hızlı vuruyor sankı o an nabzım bile duruyor. ama bir kere oluyor sonra normal atısına devam edıyor. kendımı cok dinledim mesela yürürken olmuyor iş yaparken olmuyor aklıma gelmediğinde birşeylerle meşgulken olmuyor yada ne bileyim tv izlerken olmuyor nezaman aklıma getirsem oluyor kendımı dinlediğim zamanlarda oluyor özellikle farkedıyorum nezaman yanlız kalsam delirmek üzereyim. kalp hastalığımıdır yoksa pskolojikmi? doktora gidin demeyin doktor fobim var çok korkuyorum gidemıyorum.ama bu ani atışlardan çok yoruldum.çarpıntı değil bu bir defa hızlı atıyor ama hissedıyorum midem rahatsız sürekli gaz problemım oluyor oda yapıyor olablır dıye dusunuyorum benımle aynı durumu yaşayan varmı ne olur yardım edin bir fikir verin?
sanırım sizde ekstrasistol var geneli zararsızmıış öyle birşey oldugunu bilsem bende rahatlayacagım.ama o ani vuruş oldugunda sanki tüm bedenım sarsılıyor... çok sinir bozucu çareside yok oyalanmaktan başka oyalanmakta biyere kadar dimiaynını yaşıyorum hiçbir bulgum yok 10yııldır ama hep değil olursam yarım dideral alıyorum hemn geçio sanırım kendmi kontrol edebiliyorum artık hayatım probli ondan olmuş biraz dinlen yarımsaate geçio zaten birşey olmuck başka şeylerle oyalan beynini çarpıntı gelince başkaaşey söyle kalp durmuyor hızlı çarpınca ısınıyor soğumaya geçmek için tekliyyor ve düzelim atılımı yapıo :)))))) hergün içendde var bu hapı ilk zamanlar hep içtim şimdiidareediom direniyorum içmemeye doktora git belzoc yaada dideeral yazar esra eroldada varmış bu durum
siz neden her konuya çok sert azarlar gibi yorumlar yapıyorsunuz az once bır konu okuyordum ordada gordum profılınızı ve yorumlarınızı bence sivrilmek hoş değil teşekkürlerKendini dinleme ne dinliyorsun o zaman, ayrıca dr şart herşeye takıntın var belli ki
Bak benide takıntı haline getirmişsin gördün mü dr şartsiz neden her konuya çok sert azarlar gibi yorumlar yapıyorsunuz az once bır konu okuyordum ordada gordum profılınızı ve yorumlarınızı bence sivrilmek hoş değil teşekkürler
ya bi gidermisin sen? senın gibilerin ahmakça tavırları cok can sıkıcı...ben gayet kendım gibi aynı rahatsızlıgı yasayan bırını buldum ızın verırsen onunla ve onun gibi yardım edebılcek ınsanlarla konusacagım çekilebılırsın... konumu kirletme!Bak benide takıntı haline getirmişsin gördün mü dr şartdurumun dr luk biz burdan ne yardım yapacağız sana
kesınlıkle haklısınız teşekkürlerRahatsız olduğumuz da bile kendimizi hastalığa verdiğimiz de daha fazla şiddeti artıyorken sizin durumda bununla aynı. Düşünmemeye çalışın ve doktora görünün.
zaten panik atak bende her evre de değişik belirtiler göstermişti buda bu şekilde yansıması olabılır. cok tesekkurler... nefes teknıklerı varmıs deneyeceğim geçmez ise dr yolu gorunduBen de 10 yıl önce yaşamıştım, panik atak durumu hortlamış olabilir. Ama bunu anlamadan önce kalp vakfına gidip dopler, efor testi vs. yaptırmıştım. Baktım bi şey yok,iyi bir psikiyatr ile görüştüm, bi ilaçla bi kaç ayda düzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?