Ne olur yardım hamilemiyim 😞

hamile falan değilsiniz de geri çekilme bi korunma yöntemi değil şunu anlayıp adam gibi korunun artık.bu zamana kadar olmamış olması tamamen şansınıza tutmayışından
evet öyle ama eşim ben kendime güveniorum diyor 5 yıldır böle korunduk bende karşıyım ama böyle istşyor

Yumurta döllendikten sonra en az 9 gün sonra testte çıkıyor. Belirtiler genelde 8-9 haftalık hamileyken ortaya çıkar. 15 gün önce regl olduysanız, hamile olsanız dahi daha bunu bedeniniz bile bilmiyor denektir. Şu an yumurtlama döneminde olabilirsiniz, hormonlardan ötürü bu tarz belirtiler olabilir. Sıcaktan, uykusuzluk ve yorgunluktan da olabilir.
Süt korumaz.
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.
Bebek istemiyorsanız, ilişki başından itibaren prezervatif kullanmalı ve eşiniz yine de geri çekilmelidir. Bakın böyle çift yönlü oluyor ve hamile kalma olasılığınız yok o zaman.

Ben de bugün test yaptim ilk gecikme gunum negatif cikti. Testi ne zamana kadar tekrarlamaliyim sizce? Ne zaman kan vermeliyim? Bat 28 temmuz.
İki çocuğum var. İkisinde de adetten 3-4 gün önce idrar testinde çıktı. Çok hafif bulantım olmuştu ona dayanarak test yaptım zaten istiyorduk bebek.

İki çocuğum var. İkisinde de adetten 3-4 gün önce idrar testinde çıktı. Çok hafif bulantım olmuştu ona dayanarak test yaptım zaten istiyorduk bebek.
Herkeste farkli farkli oluyor iste. 1 tane çocuğum olsa 2. Gebelik suphemde nasil.belirtilerim olacağını bilirim de iste kendimi vücudumu tanimiyorum henüz.

hamile değilsiniz test bozukmuş... doğum kontrolü hakkında bilgi edinmenizi tavsiye ederim. yoksa pozitif göreceğiniz günler de gelecektir.

Değilsiniz de geri çekile çekile en sonunda hamile kalırsınız. Kaldı ki zaten bu şekilde 2 kez hamile kalmışsınız. Bile bile hamilelik endişesi yaşanır mı böyle? Düzgün bir korunma yöntemi bulun da rahat edin.

Herkeste farkli farkli oluyor iste. 1 tane çocuğum olsa 2. Gebelik suphemde nasil.belirtilerim olacağını bilirim de iste kendimi vücudumu tanimiyorum henüz.
1-2 gün gecikmede bile kan testi kesin sonuç verir. İdrar biraz şüpheli oluyor.
Allah gönlünüze göre versin inşallah.

Regl olmuşsun..reglden sonra birliktelik olmamış. Neden hamile olduğunu düşündün ki? Allah tarafından bir mucize filan mı?

O şekilde hamilekaldıhmıda nerden çıkardın ya korunmayı bırakıp kaldım hamile

Helal olsun ne güzel cevap valla

Adet olmuşsun son adetten sonra da ilişki olmamaış ne hamileligi.. normalde ilişki yaşadıktan sonra Adet olmazsın şüphelenirsin neyse.. gerçi hamilelikte adet olan da var ama çok nadir

Birde adetten sonra ilişki de olmamış.. adetten önce ilişki olmuş olsa yine de erken idrar da çıkması icin

evet öyle ama eşim ben kendime güveniorum diyor 5 yıldır böle korunduk bende karşıyım ama böyle istşyor
Of su erkeklerin ataerkil cahilliği o zaman eşinize şunu anlatın, ilk giris yapıldığı andan itibaren gelen tek damla zevk suyunda da sperm bulunur ve bu hamilelik icin yeterlidir. Hamilelik icin illa son durumda çıkan spermlere gerek yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…