- 27 Nisan 2012
- 15.848
- 19.130
- 498
rica ederimCok tesekkur ederim tecrubelerinizi paylastiginiz icin
evet öyle ama eşim ben kendime güveniorum diyor 5 yıldır böle korunduk bende karşıyım ama böyle istşyorhamile falan değilsiniz de geri çekilme bi korunma yöntemi değil şunu anlayıp adam gibi korunun artık.bu zamana kadar olmamış olması tamamen şansınıza tutmayışından
İki çocuğum var. İkisinde de adetten 3-4 gün önce idrar testinde çıktı. Çok hafif bulantım olmuştu ona dayanarak test yaptım zaten istiyorduk bebek.Ben de bugün test yaptim ilk gecikme gunum negatif cikti. Testi ne zamana kadar tekrarlamaliyim sizce? Ne zaman kan vermeliyim? Bat 28 temmuz.
Son yaptığım bu
Herkeste farkli farkli oluyor iste. 1 tane çocuğum olsa 2. Gebelik suphemde nasil.belirtilerim olacağını bilirim de iste kendimi vücudumu tanimiyorum henüz.İki çocuğum var. İkisinde de adetten 3-4 gün önce idrar testinde çıktı. Çok hafif bulantım olmuştu ona dayanarak test yaptım zaten istiyorduk bebek.
1-2 gün gecikmede bile kan testi kesin sonuç verir. İdrar biraz şüpheli oluyor.Herkeste farkli farkli oluyor iste. 1 tane çocuğum olsa 2. Gebelik suphemde nasil.belirtilerim olacağını bilirim de iste kendimi vücudumu tanimiyorum henüz.
O şekilde hamilekaldıhmıda nerden çıkardın ya korunmayı bırakıp kaldım hamileDeğilsiniz de geri çekile çekile en sonunda hamile kalırsınız. Kaldı ki zaten bu şekilde 2 kez hamile kalmışsınız. Bile bile hamilelik endişesi yaşanır mı böyle? Düzgün bir korunma yöntemi bulun da rahat edin.
Helal olsun ne güzel cevap vallaHamilelik yok. Geri cekilme de bir korunma yöntemi degil. 3 aylik bebekle yeni hamilelik madem zorlayacak spiral taktirin ya da esiniz bir zahmet kondom taksin. Liseli cahil ergenler gibi telaslanmissiniz burada. 2 dakikalik keyif icin hamile kalsaniz 3 aylik bebeyi sütten kesecektiniz. Ne hakkiniz var ki? 2020 oldu yil. Hala dogru korunma yollarını bilmeyen insanlarla dolu ülke.
Adet olmuşsun son adetten sonra da ilişki olmamaış ne hamileligi.. normalde ilişki yaşadıktan sonra Adet olmazsın şüphelenirsin neyse.. gerçi hamilelikte adet olan da var ama çok nadirKızlar 3 aylık bebeğim var eşimle dogumdan belli 4 defa birlikte olduk kendisi korunuyor geri çekilmeyle 5 sene böyle korunduk sonra oglumuz oldu 5 yaşındada kızım var ve ben 15 gün önce adet oldum adetten sonra hiç birlikte olmadık öncesinded yaklasık bir ay önce benim midem bulandı test aldım önce tek çizgi çıktı sonra böle oldu resim atıyorum bugün tekraryaptım tamamen tek çizgi çıktı
Birde adetten sonra ilişki de olmamış.. adetten önce ilişki olmuş olsa yine de erken idrar da çıkması icinbenim anlamadığım daha 15 gün önce adet olmuşsunuz
neye dayanarak test yaptınız ki?
bulantılar bebe rahme düşer düşmez değil 8. haftadan sora başlar evhamlanmayın
GERİ ÇEKİLME KORUNMA YÖNTEMİ DEĞİL
O şekilde hamilekaldıhmıda nerden çıkardın ya korunmayı bırakıp kaldım hamile
geri çekilmeyle 5 sene böyle korunduk sonra oglumuz oldu
Of su erkeklerin ataerkil cahilliğievet öyle ama eşim ben kendime güveniorum diyor 5 yıldır böle korunduk bende karşıyım ama böyle istşyor
Mantık olarak bu soruyu bir erkek sormalı değil mi?zevkin en dorugunda nasıl çıkabiliyor anlayabilmiş değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?