Ne olur yardımınıza ihtiyacim var ih

Bendenizben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
22
16
3
39
Ben esimden ayriyim 7 yildir 9 yasinda kizim var. Babasi evleniyor istemiyor evlenmesini. Babannesi ile yasiyor kizim hafta sonlari bende kaliyor. Bugun bana babamla okadini ayirmak icin plan yaptim sizin babamla resminizi paylasicam ve ayrilsinlar dedi. Dedim asla oyle birsey yapamazsin dogru degil kizim dedim. Ve biraz once yine sohbet ederken kolay nasil ölünür anne diye sordu. Kızım nasil konusuyorsun hepimiz seni seviyoruz seni asla birakmiyicaz dedim aglamaya basladi dislerini sıkıyor cok caresizim kizimin kendine zarar verebilceginden korkuyorum.

Haftasonunuzu pedagog arayarak geçirin lütfen.
Acil müdahale edilmesi gereken bir durum söz konusu.
Ne kadar doğru olur bilmiyorum ama, babası evlendikten sonra kızınızın sizinle yaşama imkanı var mı?
Onlarla beraber bu süreci aynı evde atalatacak gibi görünmüyor, çok daha derin bir mesele bu.

9 yasindaki bir kiz cocugu kendine zarar verebilirmi kafayi yicem. En kisa zamanda destek alicam

Benimle yasamasini isterim ama babanne buna musade etmiyor surekli kalmasina amaa her hafta sonu birlikteyiz

Allah korusun..
Kizinizi boş bırakmayın sürekli yanında olun
Gezdirin bişeyler yapın kafasını dağıtsin onları düşünmeye fırsat bulamasin bi kursa falan yazdırın. .
Babayla konuşun ilk olarak sonra dediklerimi yapın.

Çocuğu babaya karşı doldurmuş olabilirmisiniz çünkü daha küçük bu kadar nefret nasıl oluştu da çocuk bu hale geldi

Öyle bişey varsa lütfen çocuğun yanında babayı yada evleneceği kişiyi kotulemeyin

Ayrılma sebebini uygun bi dille anlatın ayrilan sadece siz olmadığınızı güzelce konuşun

Yazık ya çok üzüldüm kızınıza. Hemen bir çocuk psikoloğu ile görüşün. Malesef diziler tv bilgisayar artık herşey önlerinde. Allah korusun bizden çok biliyorlar herşeyi

Benimle yasamasini isterim ama babanne buna musade etmiyor surekli kalmasina amaa her hafta sonu birlikteyiz
Babaanne müsade etmiyor ne demek?
O, sizin çocuğunuz ve yasal olarak haklarınız var.
Açarsınız bir velayet davası, babasının evlenmesini ve bu süreçte çocuğunuzun yaşadığı prikolojik sorunları gerekçe gösterip yanınıza alırsınız.
Olay bu kadar basit.
Kızınızın mutluluğu ve sağlığının babaannenin sözünden daha önemli olduğunu düşünüyorum.

velayet kimde?

Baba hem velayeti alip hem tekrar evlenip cocugu annesine baktiriyorsa tekrar dava aç al velayetini. Zaten psikolojisi bozulmus sana verirler?

Babannesiyle neden kaliyor? Durum cok ciddi kızınizin destege ihtiyaci var

Yazık çocuğa ya ne anne ne baba yanında. Baba evleniyor bir de. Şimdi yeni bebeği de olur. Onu babanneye yollamaz tabi. Sonra bu çocuk ne yapsın? Sizle neden kalmıyor? Çok üzülüyorum böyle anneanne, babaanneye bırakılan çocuklara. Madem niye yaptınız diye isyan edesim geliyor.

Aynen çocuğa yazık.

Konu sahibesi babaannenin çocuk üstünde hiçbir velayet hakkı yok açın davanızı alın hemen. Tabi çocuğu babaannenin başına atmak işinize gelmiyorsa.

Çocuk 2 yaşındayken boşanmışsınız, velayet bence sizde, burdan toruna bakan bir babaanneye iftira atmaya allahtan korkun.

Eski konunuzda çocuksuz biriyle sevgiliyim evlenmek istiyorum çocuk problem olur mu yazmışsınız. Çocuğu niye başınızdan attığınız belli oldu. Bir de adam sapık eski eşimle yaşadığım cinselliğin ayrıntılarını istiyor yazmışsınız. Sapık bir adamın peşine koşucam diye çocuğu harcamışsınız pes bu ne koca merakı adam da adam olsa. Dediğim gibi oğlu kadın peşinde çocuğunu iplemeyen gelini evlenme peşinde çocuğu iplemeyen toruna bakan yaşlı bir kadına burda iftira atamazsınız. Yemeyiz.

Son düzenleme:
pedegog.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…