- 9 Şubat 2017
- 22
- 16
- 3
- 39
- Konu Sahibi Bendenizben
-
Benimle yasamasini isterim ama babanne buna musade etmiyor surekli kalmasina amaa her hafta sonu birlikteyizHaftasonunuzu pedagog arayarak geçirin lütfen.
Acil müdahale edilmesi gereken bir durum söz konusu.
Ne kadar doğru olur bilmiyorum ama, babası evlendikten sonra kızınızın sizinle yaşama imkanı var mı?
Onlarla beraber bu süreci aynı evde atalatacak gibi görünmüyor, çok daha derin bir mesele bu.
Babaanne müsade etmiyor ne demek?Benimle yasamasini isterim ama babanne buna musade etmiyor surekli kalmasina amaa her hafta sonu birlikteyiz
velayet kimde?Benimle yasamasini isterim ama babanne buna musade etmiyor surekli kalmasina amaa her hafta sonu birlikteyiz
siz evlimisiniz . babanne müsade etmiyor ama anne ile babanın yerini kimse tutmaz zaten yoksunluk hissettiğide belliBenimle yasamasini isterim ama babanne buna musade etmiyor surekli kalmasina amaa her hafta sonu birlikteyiz
Babannesiyle neden kaliyor? Durum cok ciddi kızınizin destege ihtiyaci varBen esimden ayriyim 7 yildir 9 yasinda kizim var. Babasi evleniyor istemiyor evlenmesini. Babannesi ile yasiyor kizim hafta sonlari bende kaliyor. Bugun bana babamla okadini ayirmak icin plan yaptim sizin babamla resminizi paylasicam ve ayrilsinlar dedi. Dedim asla oyle birsey yapamazsin dogru degil kizim dedim. Ve biraz once yine sohbet ederken kolay nasil ölünür anne diye sordu. Kızım nasil konusuyorsun hepimiz seni seviyoruz seni asla birakmiyicaz dedim aglamaya basladi dislerini sıkıyor cok caresizim kizimin kendine zarar verebilceginden korkuyorum.
Yazık çocuğa ya ne anne ne baba yanında. Baba evleniyor bir de. Şimdi yeni bebeği de olur. Onu babanneye yollamaz tabi. Sonra bu çocuk ne yapsın? Sizle neden kalmıyor? Çok üzülüyorum böyle anneanne, babaanneye bırakılan çocuklara. Madem niye yaptınız diye isyan edesim geliyor.
pedegog.Ben esimden ayriyim 7 yildir 9 yasinda kizim var. Babasi evleniyor istemiyor evlenmesini. Babannesi ile yasiyor kizim hafta sonlari bende kaliyor. Bugun bana babamla okadini ayirmak icin plan yaptim sizin babamla resminizi paylasicam ve ayrilsinlar dedi. Dedim asla oyle birsey yapamazsin dogru degil kizim dedim. Ve biraz once yine sohbet ederken kolay nasil ölünür anne diye sordu. Kızım nasil konusuyorsun hepimiz seni seviyoruz seni asla birakmiyicaz dedim aglamaya basladi dislerini sıkıyor cok caresizim kizimin kendine zarar verebilceginden korkuyorum.
Çocuk neden babaannede kalıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?