Ne olur yardımınıza ihtiyacim var ih

Böyle bir hikayenin erkekle evlenecek olan kadın tarafındayım. Bu taraftan bakarak şunu diyebilirim: Eğer psikolojik bir probleminiz ya da alkol vs gibi kızınıza zarar verecek bir sorununuz yoksa kızınızı yanınıza alın lütfen. İnanın kimse anne gibi olamaz. Ne kadar iyi niyetli biri olsam da ben annesinin yerini asla tutamam.

Eski eşiniz evlense de yeni bir çocuk olsa da onlar herzaman baba-kız olarak kalacaklar. O baba-kız ilişkisinin güçlenmesi ve devam etmesi için elinizden geleni yapın lütfen. Bu konuda kızınızın terkedilmiş gibi hissetmemesi için bir uzmandan yardım alın. Bu noktada siz çok önemli bir köprü olacaksınız, babasını kötülemeyin. O kurulacak yeni ailenin onun da evi olduğunu anlamasını sağlayın, orayla da sıcak ilişkiler kurması lazım.

Yok ille de babannede kalacak diyorsanız da baba-yeni eş-babanne tarafına iş düşecek artık. Siz de destek olun yine de kızınızın psikolojisi açısından dengeyi kurmaya çalışın.

çocuk neden babaannesiyle çok özel olmazsa?
kaldığı aile ile mutlaka iletişime geçin gözlerini ayırmasınlar. babasıyla görüşün hep beraber doktora gidin.
ayrıca gerekirse yeni eş ile de görüşün bire bir veya kızınızla birlikte.
sizin için bir problem olmadığını doğal olduğunu kabullendirin.

şimdi bu dediğime birileri çıkıp oha falan demesin evlat bu, 9 yaşında çocuk annesine nasıl ölünürü soruyor. ne gerekirse yapın.
allah kolaylık versin.

Heeeeyyyy konusmalarina dikkat herkes haddini bilecek. Cocugumu benden zorla aldilar mecbur kaldim babasina vermeye 3 ay gostermediler bana kizimi psikolojim cok bozulmustu egerki benim yaptigim bir pislikten kaynaklanan ayrilik olsa idi hala eski kaynanam yeni gelinini degil beni istemezdi. Bebekliginden beri babannesi baktigi icin babannesinde yasiyor ama uzerinde eksikligimi hissettirmemeye calisiyorum. 40 gunluk bebegimi birakip beni ise gitmeye zorladi eski esim dayak iftira aldatma hemde evimin icinde ben bunlari yasadim lutfen bilmeden yorum yapmayin.

Inanin bunun icin elimden geleni yapiyorum halalariyla konustum amaa oyle insanlarki kizima kizmislar sen neden annene soyluyorsun diye ben kizimin bu donemi nasil saglikli atlatabiliriz diye konusurken onlar kizimi sikistiriyor.

Inanin bunun icin elimden geleni yapiyorum halalariyla konustum amaa oyle insanlarki kizima kizmislar sen neden annene soyluyorsun diye ben kizimin bu donemi nasil saglikli atlatabiliriz diye konusurken onlar kizimi sikistiriyor.
Yapacağın tek şey şu zaman da velayet davası açman ,ne kadar uzaklaştırmaya çalışsalar da lütfen gerekirse uzaklaştırma verilsin siz yine de hakkınızı arayıp velayeti almayı deneyin.
Pedogog yardımı şart,her ne kadar babanne de büyütse çocugunuzu,Anne kadar olamaz ,o hissiyatı veremez,gerçekten zor bir durum ama siz dava yoluyla giderseniz en azından evladınızı da daha sağlıklı düşüncelerle kol ,kanat gerebilirsiniz...

Bırakın bunları allah aşkına cidden çocuğu almaya niyetli olsanız şu an mahkemeye giderdiniz velayet için. Çocuk 9 yaşında, kendi isteğiyle size gelecek aklı var eşyalarını al bana gel deseniz gelir. Bebekliğinden beri babaannesi bakıyor bahane mi sizce, neden çocuğa gel demiyorsunuz?? Çocuk başka yerde bakılıyor sizin de işinize geliyor.

Profilinize evlenmek istiyorummmmm yazmışsınız evlilik hazırlığı yazmışsınız yeni hayata yelken açmaya çok heveslisiniz ama bir çocuğunuz olduğu çok da umrumuzda değil. Velayet davası yerine çeyiz toplama peşindesiniz.

Hiç almayın çocuğu bırakın en iyisi. Başka erkeklerle cinsel ilişkinizi sorup hayaller kuran sapıkla aynı eve o çocuğu hiç sokmayın.

Kiyamam cok üzüldüm

Kızınızi nasil zorla alsinlar yahu hak var hukuk var. Mahkemeler bunlar icin var. Niye yaptiniz bu cocugu sorumlulugunu alamayacaksaniz ?? Evlenmeyi dusunmussunuz yaniniza alacak miydiniz o zaman?

Benimle yasamasini isterim ama babanne buna musade etmiyor surekli kalmasina amaa her hafta sonu birlikteyiz
Kız çocuğunun velayetini neden babaannesine (yada babasina)verdin ki ? Seninle birlikte yaşaması bu süreci daha kolay atlatmasina neden olurdu ..ilk olarak kızını yanına al ,sonrasında iyi bir pedagogla kızının durumu kabullenmesini ve bu durumun normal olduğunu anlamasını sağla .

Wuuuuu cherry, eski konuları mi var ?

Eski konularına baktım da kızını neden sahiplenmedigin ortada. ..... Her gece aynı keyfi vermez ..bunlardan biri de eski esinin evleneceğini öğrendiğin geceydi sanırım ki kızını doldurup üstüne salmissin. .küçücük çocuğu basit oyunlarına alet edip ,küçük hesaplarin icin yaralama ...keyifli geceler geçirmek için de çocuğunu evden uzaklaştırma. Cocugun yeri anasının yanıdır. .ben olsam annem ! Diyip senin yanına gelmezdim ya neyse

Cok karaktersiz kisiliksizsin bunu da ben sana soyliyeyim ozaman uza yazma birsey

Ah küçüğüm yaa nasıl bi travma yaşıyor çocuk,babası evlenince onunla kalmayacak değil mi?Eğer öyle olursa iyice yıkım olur çocuğa

Bnce onu yanina al ve onla bol bol ilgilen onu ara sik sik ona hissetir yalniz olmadigini ve babayla artik bir olamiacanizi anlat. Baabasi hayatini kurmali artik dyin ve oda buyunce oda buyuk abla olacak gbi knusun onla sik sik

Babaanneye ne ya! Siz annesiniz. Nasıl musade edersiniz bu duruma? Bir an önce babasıyla görüşüp pedagoga gidin ve babaanneyi çıkarın aradan, alın kızınızı.

Cocuk neden sizinle degil. Bir cocugun yeri annesinin sefkatli kollaridir. Sizin yaninizda olsaydi bunlarin hic biri yasanmazdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…