kötü düşünceni göstermeden durumu açık açık anlatırsın nedir bu acaba diye bi sor bakalım aldığı cevaba göre davranırsın
Cnm korkutmak İstemem ama olabİlİr
dÜnya nereye gİdİyo bellİ deĞİl
bence ardını ara ama ÇocuĞa Çaktırmayın durumu
yoksa tam ÖĞrenemezsİn
gİzlİce takİp et bu durumu
yanında bebeĞİnİ kucaĞına ver bakalım bebeĞİn onu kucaĞında nasıl dsavranıyor
off ya amma zor Şu hayat offfff
canım bebeğim 11 aylık hergeze gülüyo
:çok üzgünüm:
Canım kusura bakma da yaşadığın olayla ilişkilendirdiğin olayın bir bağlantısını göremedim ben. Allah korusun tabiki her türlü ihtimali düşünmelisin ama böyle bir şey olacağını sanmıyorum, olsa bile döküntülerin bununla ne ilgisi olabilir ki.
Ayrıca derisi soyuluyor olabilir ki bende tatilden geldim özellikle kollarımda beyaz deri parçaları oluşuyor ve dökülüyor. Muhtemelen güneşlenmekten yada bronzlanmaktan ileri gelen bir şeydir.
[ı]canım kusura bakma da yaşadığın olayla ilişkilendirdiğin olayın bir bağlantısını göremedim ben. Allah korusun tabiki her türlü ihtimali düşünmelisin ama böyle bir şey olacağını sanmıyorum, olsa bile döküntülerin bununla ne ilgisi olabilir ki.
Ayrıca derisi soyuluyor olabilir ki bende tatilden geldim özellikle kollarımda beyaz deri parçaları oluşuyor ve dökülüyor. Muhtemelen güneşlenmekten yada bronzlanmaktan ileri gelen bir şeydir.
[/ı]
anne baba tatile gider,çocuk bakıcıda kalır..
ppehhhhhh
Hayatım çocuk bakıcıda kalmamış, anne baba tatile gitmişler çocukta onlarla gitmiş. Tatil dönüşü banyodan sonra görmüş arkadaş amaca güneşlendi derisi mi attı diye soruyor. Yada Allah korusun diğer ihtimali soruyor. Gerçi ben ilkinin olabileceğini sanıyorum çünkü hala ikinci ihtimalle bir bağlantısını kuramadım olayın.
paranoyaklık yapıyo olabilirim canım döküntüler iyi temizlenmemiş şeyler kalmış olabilirmi öle işte:çok üzgünüm:
Hayatım çocuk bakıcıda kalmamış, anne baba tatile gitmişler çocukta onlarla gitmiş. Tatil dönüşü banyodan sonra görmüş arkadaş amaca güneşlendi derisi mi attı diye soruyor. Yada Allah korusun diğer ihtimali soruyor. Gerçi ben ilkinin olabileceğini sanıyorum çünkü hala ikinci ihtimalle bir bağlantısını kuramadım olayın.
Haaaa şu mesele, ah be güzelim sanmıyorum öyle bir şey olacağını, büyük ihtimalle deri döküyordur. ınan şu anda benim tüm kollarım beyaz beyaz deri içinde arada elimle silkeleyip döküyorum. Sonra siz kaç günlüğüne tatile gittiniz. Bu kadar gün kalmaz o öyle. Ayrıca siz tatildeyken hiç mi yıkamadın bebeşini, yada ne bileyim en son ne zaman gördü bu çocuk bebişini. Valla kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?