aybk çok teşekkür ederm canım..inann içimi öyle rahatlattınız kii:)
ebru sezosss çok teşekkür ederim cevaplarınız için .İnanın 2 kelime bile insana yetiyor moral vermede....sezosss senınde burnun kemerlı mıydı..ne zamn ameliyat oldun.şuanda bi sıkıntı yaşıo musn .kapalı ameliyat mı yaptılar yoksa açık mı? tampon koydular mı sonrasında.doktorum bana tmpon koymıcaz dedi..bir de ne zamnda geçti şişliklerin
lalelal canım benım inan yazdıklarını okurken gözlerimden ister istmez yaşlar geldi..bu durumumu ılk defa haytımda kendıme bıle söyluyemıyoken burya yazabıldım...olmayı çok istiyorum inan günahından da bir o kadar korkuyorum.Allah affader inşallah ve inşallah pişman olmam.ne olur dua edinnnn
çok haklısın buffy...senınkıde mı kemerlı nerde olmayı düşünüyosunn..
tabii ki Allah bilir de ben de söyle düsünüyorum ki, insanın saglık sorunu sadece nefes alamamak degildir, psikoloji de insanın saglıgı ile ilgilidir ve bence nefes alamamaktan daha fazla insanı etkiliyor bu sorun, insan psikopata baglıyor bu cok büyük bir sorun bence, kimseyle konusamıyordum mesela ben yandan bakamıyordum fln böle herkes burnuma bakıo gibi geliodu, yolda biri gülse burnuma mı gülüyor oluyordum, böyle yasanmıyor arkadaslar bundan daha büyük saglık sorunu olur mu? zaten biz bu ameliyatı olurken Allahın verdigi ilmi kullanıyoruz ve bu ameliyatı oluyoruz, Allah böyle bir ilim vermese bunu nasip etmese olamazdık zaten diye düsünüyorum, yani bu ameliyat bizler için keyfilikten farklı bir ameliyat, nacizane fikrimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?