• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur yardm edin.

bir_bulut_olsam

öLüMüNe "ATATÜRKCÜYÜM"
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
877
1
96
Diğer
kızlar yardımıza cok ihtiyacım var.sabahtan beri aglamaktan gözlerim bitti..
8 ay önce cocuk esirgeme kurumuna ziyarete gittigimde 6 yasında bir kız çocuğuyla tanıstım.birbirimize o kadar cok ısındıkki artık özellikle onu görmeye gider olmustum.kurumun belli kuralları oldugu için her istedigimde gidemiyordum ziyarete.müsade edilen zamanla görüsüyorduk.görüsemedigimiz zamanlarda telefonla nasıl oldugunu ögreniyordum,müdür izin verirse onunlada telefonla konusuyorduk..
ben 20 gündür sehir dısındaydım.3-4 gün önce geldim.gitmeden önce görüsmeye gittim.20 gün gelemeyecegim yanına ama sık sık arayacagım seni dedim.gelmeyeceksen arama dedi küstü gitti.ne yaptıysam o gün tekrar görüsmek istemedi benimle.aradıgımdada zar zor telefonla konustu benimle.cok üzüldüm agladım.ben aglayınca "beni neden götürmedin bende cok aglıyorum" dedi.acıklama yaptım ama cocuk işte anlamadı.daha sonra sık sık aradım ama konusmadı benimle.müdürden ögrendim nasıl oldugunu..
bugun gittim görüsmeye.uyuyordu.uyanmasını bekledim bas ucunda.ellerini tuttum öptüm kokladım.o kadar özlemiştimki.gercekten cok seviyorum onu..uyanınca önce güldü sarıldı.sonra tekrar iteledi.git istemiyorum seni dedi.beni bıraktın sende beni görme artık dedi..aldıgım hediyeleri kabul bile etmedi.neden gittigimi,onu neden yanımda götüremedigimi,neden ziyarete gelemedigimi anlattım..ama olmuyor yine kırgın bana..beni görünce kırgılıgı gecer sanmıstım ama hala aynı.bi cocuk neden bu kadar kin yaparcasına uzak dururki?müdüre hergün beni sormus.cok özledim onu demiş.ama onu bıraktıgımı düsündügü için özlemini bile sadece 3 saniye sarılarak gösterebildi.sonrada küstü gitti.

ben onu cok seviyorum.cok özlüyorum.lütfen bir akıl verin.ne yaparsam onun gönlünü alabilirim?mafoldumben

son gelişmeler sayfa 7de kızlar a.s.

Son düzenleme:
çocuktur gönlünü almak kolay olur diyeceğim fakat o biraz fazla duygusal sanırım
size gerçekten çok bağlanmış
heran yanında olmanızı istiyor
bence pes etmeyin
sık sık onu ziyarete gidin arayın sorun gönlü olacaktır

çocuktur gönlünü almak kolay olur diyeceğim fakat o biraz fazla duygusal sanırım
size gerçekten çok bağlanmış
heran yanında olmanızı istiyor
bence pes etmeyin
sık sık onu ziyarete gidin arayın sorun gönlü olacaktır

yok asla pes etmem.cok seviyorum onu.ailesi olmadıgı için bu konularda cok daha fazla hassas.imkanım olsada heran yanında olsam.yarın tekrar gidicem ziyarete.

Sizi sevdiği ve benimsediği için, size naz yapıyor olabilir..
Fakat, şöyle bir durum da var aslında ilk aklıma gelen şey o oldu;
siz bekar bir bayansınız. Peki bu çocuğu ileride sahiplenmeyi göze alabilir misiniz?
Bence ufacık, henüz 6 yaşında olan bir çocuğu çok sevdiği birinden koparmak, o çocuğun ruhunda derin yaralar açabilir. ılerde mutlaka evleneceksiniz. ınşallah kendi çocuğunuzun annesi olacaksınız. Peki yine bu çocuğu kendi çocuğunuz gibi ziyaret edebilecek, görecek, sevebilecek misiniz? Eğer bu soruların yanıtını kendi içinizde mantıksal anlamda değerlendirebiliyorsanız, ne yapmanız gerektiğini zaten biliyorsunuz demektir. Sevgiler...

Duygusal olarak size çok bağlanmış,aileside olmayınca tabi bu bağlılık çok fazla önemlidir onun için.Pes etme bence de,affedecektir sizi en sonunda..Ama arkadaşında dediği gibi ileride evlendiğinizde ona aynı bağlılığı gösterebilecekmisiniz.Sizden kopmak ona çok büyük bir yıkım olur,bunu düşünüp iyi bir karar vermeniz gerekebilir..

Sizi sevdiği ve benimsediği için, size naz yapıyor olabilir..
Fakat, şöyle bir durum da var aslında ilk aklıma gelen şey o oldu;
siz bekar bir bayansınız. Peki bu çocuğu ileride sahiplenmeyi göze alabilir misiniz?
Bence ufacık, henüz 6 yaşında olan bir çocuğu çok sevdiği birinden koparmak, o çocuğun ruhunda derin yaralar açabilir. İlerde mutlaka evleneceksiniz. İnşallah kendi çocuğunuzun annesi olacaksınız. Peki yine bu çocuğu kendi çocuğunuz gibi ziyaret edebilecek, görecek, sevebilecek misiniz? Eğer bu soruların yanıtını kendi içinizde mantıksal anlamda değerlendirebiliyorsanız, ne yapmanız gerektiğini zaten biliyorsunuz demektir. Sevgiler...

ben onu tanıdıgım ilk andan beri onun herseyi olmayı istiyorum.evlatlık alabilmem için sadece evli olmak degil 35 yasınıda gecmek gerekiyormuş.ama evlenince onun koruyucu ailesi olabilirim.o zaman haftada 2 gün yanımda kalma sansı olur.size yemin ederim 35 yasını gecince eger oda beni isterse onun annesi olmak için elimden geleni yapacagım.cünkü cok cok cok seviyorum.ilerde kendi cocuklarımda olsa asla onu ayırt etmem kendi evladımdan.cok zeki,hanım hanımcık bi kız.cok duygusal.paylasımcı.kibar..benim babam ben cocukken vefat etti ama yanımda annem vardı.onun ziyaretine giden onu seven tek kişiyse benim..onun ne hissettigini biliyorum..beni görünce kırgınlıgı gecer sandım hep bugunu bekledim.ama bugunde bana öyle davranınca içim parcalandı..onu asla bırakmayacagım.

sizin durumunuzla yanı değil belki ama evlenmeden önce annemlerin binasında komşumuzun kızı vardı ve birbirimize o kadar bağlıydıkki zaten dopumundan 2 yaşına kadar ben baktım diyebilirim annesi sadece emzirirdi bazı geceler benimle kalırdı annesini bi işi olsa ben olmayıp başkasına bıraksa asla kimsede durmaz annesi gelene kadar ağlardı ama benle oldumu asla annesini aramazdı tabi bi zman sonra ben evlendim ve bana küstü 2 yaşındaydı daha ki sizin bahsettiğiniz çocuk 6 yaşında daha fazla bağlanmıştır size ama sonra zamnla barıştık tabi eskisi gibi değiliz ama hala ben annemlere gittiğim zamn ordan çıkmaz kucağımdan inmez şu ande 4 yaşında ama hala bile bana sürekli sen neden evlendin ben seni sevmiyomuydumda gittin diyo o kadar dokunuyoki bu laf bana şimdi bile yazarken gözlerim doldu :gitme:

Eğer birgün onu bırakmayacağına eminsen hiç bıkmadan ziyaret etmeye devam etmelisin,mutlaka yumuşayacaktır.Ne de olsa o çocuk ,hayata 1-0 yenik başlayan güvensiz bir insan..Amaa birgün bu yakınlığın azalacak ya da bitecekse,yol yakınken çocuğa ümit verme derim..

Canım seni çok taktir ettim.. a.s.
Şuda varki bu tür kurumlarda bu çocuklara devamlı ilgi göstereceksen gitmenizi beklerler çünkü bir görünüp bir kaybolmak çocuklarda diger çocuklara oranla daha derin yara açıyor sanırım.. :gitme:
Canım benim seninde bir gün onu terk edeceğini düşünmüştür mutlaka, ama sen o istemesede yine gitmeye devam et.o naz da yapıyordur şimdi sana ve sen daha çok ilgilendiğin için devam ediyordur belki ama senin ısrarcı olduğunu görünce mutlaka eski halinize dönersiniz a.s
Belki bir çocuğun tüm geleceğini etkiliyorsundur şu anda ,muhtemelen seni model olarak alacaktır. bu yüzden devamlı konuş hayat ve gelecek hakkında,gelecek hayatının temelleri bu yaşlarda atılıyor işte..
dediğim gibi tekrar takdir ettim. seni ..ama ne olur bırakma o yavrucağı.. .:emir_bebek:

Terk edilmiş ya da bir şekilde anne babasız kalmış bir çocuk karşımızda ki. Helede anne baba hayatta ve terk ettiyse yaşadığı ruhsal fırtınalar dahada kötüdür. Düşünün koca koca inlsanlar olmamıza rağmen istenmemişlik duygusu bizi nasıl üzer,nasıl öfkelendirir,nasıl güvenimizi sarsa. Kaldıki karşımızda ki bir çocuk.
Sizi sevdiğine adım gibi eminim. Ama sizden yana güvene ,istendiğini bilmeye yaralarının sarılmaya ihtiyacı var.Sadece zaman ve sabrınız gerekli. O şuanda sizi bir şekilde sınıyor.Başkaları gibi onu yüzüstü bırakıp gidip gitmeyeceğiniz konusunda,size güvenip güvenemeyeceği konusunda sizi sınıyor.
Dedimya sabırlı olmak ve ısrarcı olmak durumundasınız.Sorun yinede hallolmazsa bir pedagog gitmenizi tavsiye ederim

cok tesekkür ederim kızlar yardımlarınız için..ben onu asla yüzüstü bırakmam.dedigim gibi hayatta herseyi ben olsun istiyorum.ben ölünceye kadar onunlayım.gitmeden önce "asla seni bıraktıgımı düsünme hep yanındayım.tekrar gelecegim sen benim canımsın"dedim.ama "gitmek" kelimesini duyduktan sonra ne desem bos..birazdan tekrar arayacagım.simdi yemek saati.yemekten cıkmasını bekliyorum aramak için.eger müdür izin verirse simdi gitmek istiyorum yanına.yarına kadar bekleyemeyecegim.insallah müsade eder

seni çok taktir ettim. aslında bende düşünüyorum. bekarlarda sorun olmuyor demekki. bana bekarsan zorlanırsın izin almakta, demişlerdi de.

öylemi. bak bu ilginç. arkadaşa nasıl izin verdiler o zaman...
bende anlayamadım
normalde oyun odasında azıcık görürsünüz
sonraki ziyaretler bile sıkıntılı
ama kurum müdürü arkadaşın iyi iniyetini anlayıp müsade etmiş olabilir
evlatlik olarak alsan,,,

ah canım yaa
ayakkabımı bu gidip alsın
devlet korumasındaki çocuğu bekar birine verirmi
hoş evli bile olsa yaş ve maddi şartları var

annesinin babasının bırakraktığı gibi sizinde onu bırakacağını dşünmüştür korkmuştur....barışır sizinle üzülmeyin....çok güzel birşey yapıyorsunuz bende böyle birşeyler yapmayı çok istiyorum...

Back
X