Bir insan niye çocuk istemez anlamıyorum.insanın parças, canı..yanı ben mı çok duygusal davranıyorum anlamadım.28 yaşındayım diyorumkı beklı olmaz belkı tedavı gerekır tedirgınım zaman boşa geçmesın ıstıyorum.ailemden uzaktayım yalnızım çocuk bana bi destek olur.çalışmıyorum evde sıkılıyorum.çocugun butun vaktımı almasına razıyım.
Bir insan niye çocuk istemez anlamıyorum.insanın parças, canı..yanı ben mı çok duygusal davranıyorum anlamadım.28 yaşındayım diyorumkı beklı olmaz belkı tedavı gerekır tedirgınım zaman boşa geçmesın ıstıyorum.ailemden uzaktayım yalnızım çocuk bana bi destek olur.çalışmıyorum evde sıkılıyorum.çocugun butun vaktımı almasına razıyım.
Slm kızlar ben 2 senelık evlıyım.çocuk istıyorum ama eşim istemiyor.kendini babalıga hazır hissetmıyormuş.QUOTE]
2 normal bır zaman flort donemınız uzun degılse 1 sene sonra yapılabılır. eşinin yas kac bılmıyorum ama hazır hıssetmesı ıcın cocuklu aılelerle zman gecırt ve pek ustune gıtme zmanla kendı ısteyecekdır. bırseyın ustune ne kadar gıdersen okadar tersıne gıder.ben 2,bebegımı doguruyorum esımın ıstegı uzerıne ıkısını bır buyutelım dedık aralarında 1,5 yas fark olacak . umarım senın esınde ıster cnm benm hersey yasında zamanında gzl.. Hayırlısı olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?