Ne oluyo bana bi bakın nolur :(

neffset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
192
60
Kızlar merhaba, çok büyük dert değil,Allahta büyük sıkıntı vermesin ama bu konuda yardima ihtiyacım var.. 5 aylık hamileyim,hamileligimle beraber duygu kontrolünde sorun yaşıyorum. Yani şöyle ki komik birşey okuyorum normalde ahahahayyy der geçerim Allahim bir gulmeler bir gulmeler durduramiyorum kendimi.. Hani çocukken ciddi ortamlarda gulmemiz gelirdi ya istiklal marsinda falan o psikoloji yillar sonra beni tekrar esir aldi.. Hamileliğin ilk günlerinde dr ultrasonda bebeğime bakiyor ben nasil gülüyorum size anlatamam normalde duygulanmam lazım :) bunlar neyse de en kötüsü eşim bebek hareket edince hissetmek istiyo elini karnima koyuyor beni aliyor bil gülme ama öyle böyle degil kriz yani.. yazık oda geri çekiyor elini kendimi boğasım geliyor ozaman :KK43: oysa ben böyle hayal etmemiştim onun eli hep karnimda olcakti herseyi beraber hissetcektik ama bu ruh hali musallat oldu bana:KK43: varmidir sebebi ya da çaresi? Yada hamilelikte bunu yaşayan oldu mu yoksa ben ufaktan kafayimi kirdim :)

Kızlar merhaba, çok büyük dert değil,Allahta büyük sıkıntı vermesin ama bu konuda yardima ihtiyacım var.. 5 aylık hamileyim,hamileligimle beraber duygu kontrolünde sorun yaşıyorum. Yani şöyle ki komik birşey okuyorum normalde ahahahayyy der geçerim Allahim bir gulmeler bir gulmeler durduramiyorum kendimi.. Hani çocukken ciddi ortamlarda gulmemiz gelirdi ya istiklal marsinda falan o psikoloji yillar sonra beni tekrar esir aldi.. Hamileliğin ilk günlerinde dr ultrasonda bebeğime bakiyor ben nasil gülüyorum size anlatamam normalde duygulanmam lazım :) bunlar neyse de en kötüsü eşim bebek hareket edince hissetmek istiyo elini karnima koyuyor beni aliyor bil gülme ama öyle böyle degil kriz yani.. yazık oda geri çekiyor elini kendimi boğasım geliyor ozaman :KK43: oysa ben böyle hayal etmemiştim onun eli hep karnimda olcakti herseyi beraber hissetcektik ama bu ruh hali musallat oldu bana:KK43: varmidir sebebi ya da çaresi? Yada hamilelikte bunu yaşayan oldu mu yoksa ben ufaktan kafayimi kirdim :)
ay çok şirinsiniz kızınız da hep gülsün inşallah hiç üzülmesin:)

:))
valla bunun bi dermani oldugunu sanmoiyorum
dogurunca geçer herhalde :)
bi dahaki gebelige sakla heevsinide:)
Allah tamamina erdirisn

keske benimki de gulme olsaydi.. hamileyken hep agliyordum hormonlardan fazlasiyla duygusallastim.. yahsi cazibe diye komedi dizisi vardi hatirlar misin bilmem ona bile agliyordum :KK70:

Herkesin hamileliği sizin gibi kıkır kıkır gülerek geçer inşallah.
Saatlerce sebepsiz ağlamak yerine, gözümden yaş akana kadar gülmeyi ben gibi herkes yeğeler.
Tadınız hiç kaçmasın, gülmeye devam.

bence sizin siniriniz bozulmuş hoşlanmadığınız birşeyler var fakat kendinize bunu itiraf edemiyorsunuz.

Ay acaba hangi hormonun daha yüksekte böyle Gülüyorsun bi öğrenip bize de paylaş ağlamaktan sinirden iyidir bence ve yakın zamanda da geçeceğini düşünüyorum ben öyle güldüğüm de eşim daha mutlu olup daha çok Gülüyor

Banada gönder biraz nolurrr hamile kaldim agliyodum dogum yaptim bebe 4 aylik yeni gulmeye başladım accikta bana yolla

Allah bozmasin daima gulunuz herkes gulsun

Çok saolun arkadaşlar yorumlariniz çok iyi geldi :)) ben ciddi ciddi siyirdigimi düşünmeye bbaşlamıştım..bebegim içinde iyi olcaksa ben böyle devam ediyim madem :))) Rabbim tüm annelere yardim etsin her aşamas zor ama çok güze .: ))

Allahtan ağlamıyorsun. Bir de tersi olduğunu düşünsene. Gülmek ne kadar güzel. Bebeğine de yansıyordur bu enerji.

Bana bu yersiz gulme krizleri hamile olmayan halimle geliyo :KK47:bilirim zorlugunu yani :KK48:ins dogurunca duzelirsin bosver herseye gulmek daha guzelll:KK49:

Benim kayınvalidem hep böyle :KK53:
Senin bari gebelik bitince geçer gibi..

İnsandaki fizyolojik yapı gereği kişi aşırı üzüntü stres veya sinire girdiğinde salgılanan birşeyden ötürü gülmesini sağlayarak vücudu korurmuş. Ben sinir ve ağlama krizlerine girdiğimde belli bi andan sonra bir gülme tutardı. ama ömrümde öyle gülememişimdir.. nasıl içten nasıl hoş nasıl tatlı, karnım ağrır taş gibi olurdu gülmekten. katıla katıla gülerdim. Ama AŞIRI üzüntü stres diyorum yani.. basit şeylerden değil. Bunuda bana söyleyen babamdı. doğruluğunu araştırmak lazım. Niyeyse bu geldi aklıma ama araştırmak gerek, normal dışı bişeylere anormal gülüyorsanız ben olsam korkardım şahsen. :)
Çünkü ben öyle gülerken valla delirdim sanıyodum.hem korkuyodum hem gülüyodum hem gözlerimden yaş geliyodu, hem ayyyhh diye katıla katıla kahkaha atıyodum hemde babama anneme ay noluyo yaaa ahahahaha diyodum.. korkunçtu :KK22:

X