Ne oluyor bana anlamıyorum

Destek almalısınız.Maddi sıkıntıdan söz etmişsiniz devlet hastahanelerinde de psikolog var gayette ilgileniyorlar.Aile sağlık merkezlerinde de var onlar öntanı için.Aile sağlık merkezinden randevu alın.Sizi doğru şekilde yönlendirecektir psikiyatr ya da psikolog .Böyle şeyler ertelemeye gelmez,geçmez aksine artar şikayetleriniz.

Neye göre? Ben psikoloğum ama siz daha doğru biliyorsunuz demek
O zaman şöyle diyeyim İyi bir psikolog direk bunlar bipolar belirtisi yazmaz bence. Bipolarda anlık değişimler değilde manik ve depresif dönem şeklinde süreçlerle ilerler. Hangi bankada çalışıyorsunuz?

Merkezi hekim randevu sistemi icin linke tiklayiniz

Tesekkur ederim İstanbul da değilim ama evet devlet hastaneside olsa doktora gitmem gerekiyor.

Hyr alamadım devlet hastanesi gitmek istemedim ilgilenmiyorlar ilaç yazıp yazıp gönderiyorlar ama psikoloğa gitmek istiyorum tabi ki maddi açıdan sıkıntı yaşıyorum.
canım belediyelerin ücretsiz piskologları oluyo 30 dakika terapi yapıyolar İstanbulda var başka şehirlerde varmı bilmiyorum bi araştır

O zaman şöyle diyeyim İyi bir psikolog direk bunlar bipolar belirtisi yazmaz bence. Bipolarda anlık değişimler değilde manik ve depresif dönem şeklinde süreçlerle ilerler. Hangi bankada çalışıyorsunuz?
Atak halinde manik depresif duygu durumu gün içinde de değişebilir. Ben ihtimal verdim elbette konu sahibi en kısa zamanda psikolojik muayene görmeli. Sana gelince uzmanlığımı senden öğrenecek değilim. Sen kim olarak bu yorumları yapıyorsun?

Klinik psikoloğum değişim bakalım gün içinde de

Klinik psikoloğum değişim bakalım gün içinde de
Sağlıklı bir psikologda meslektaşına böyle bir üslup kullanmaz. Madem çok iyisin neden yorum sahibine en ufak bir yorum yönlendirmede bulunmuyorsun da sağa sola sallıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…