Ne oluyor bana böyle??

BenveUtkum

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.914
2.592
408
İyi geceler kızlar. Değişik değişik rahatsızlıklar baş göstermeye başladı bende. Hemde şu 1 haftadır öyle oldu. Böyle boğazımda bişey var gibi yutkunuyorum ama gitmiyor. Yine orda duruyor gibi. Bir de ani bir ses bir gürültü oldu mu aşırı korkup nefesim kesiliyor.darlık geliyor. Ayak bilegime kadar uyuşukluk oluyor. Doktora gideceğim haftaya. Haftaya musaitim. Ama sizde bu sıkıntıları yaşayan oldu mu ? Nedir ki bu rahatsız edici şeyler ?

Psikolojik olabilir mi korku ve uyuşukluk. ..ve boğazına birsey takılmış olabilir örn. Balık kılçıgı ya da kıl falan gibi (babam 1 ay çekti ağrı ..boğazında birsey takılı falan demişti yara olmuştu falan sonra aynaya bakınca meğer biyiginin kılı boğazına batmış ve orayı tahriş etmişti) .Ağrı sizi var mı sende?

Psikolojik olabilir mi korku ve uyuşukluk. ..ve boğazına birsey takılmış olabilir örn. Balık kılçıgı ya da kıl falan gibi (babam 1 ay çekti ağrı ..boğazında birsey takılı falan demişti yara olmuştu falan sonra aynaya bakınca meğer biyiginin kılı boğazına batmış ve orayı tahriş etmişti) .Ağrı sizi var mı sende?
Hayir Hayır ağrı sızı yok. Bogazimin tam bitim yeri o boşluk olan yer var ya tam da orada bişey var. Yutkunuyorum gidiyor. Sonra yine sanki yukarı cikiyor. Enteresan bişey.

Back
X