- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Bu gayet doğal birşey ama şimdilik bu boşluk varken birisine şans vermeniz mantıklı olmaz. Biraz enerjiniz yükseldiğinde ve kendinizin farkında olduğunuz an neden olmasın? Birisiyle tanışmak görüşmek sevmek doğal bişeyMerhaba kk. Bilenler biliyor çok zorlu geçen evliliğimi fiilen bitirdim oğlumu aldım kendime yuva açtım, işime devam ediyorum hayat sıradan ama sorunsuz akıyor , velayet şavaşından dolayı davam uzun sürecek belli 2 senesi var .
Lakin bir sorun var , çekinmeden soracağım . Ben uçkura düşkün bir kadın değilim zaren hiç olmadım da . Kendimle kalınca hayatımdaki yükler gidince çok çok uzun senelerdir sevilmediğini farkettim. Çok boşluk var içimde . Biri olsa sevse sorsa merak etse ilgilense isteği var. Lakin bir adımım ya da adayım sa yok yani. Bu normal mi?
Zaten olamaz da iş ev başka hayatım yok doğrusu . Size de oldu mu ? Normal mi ?
Normal tabiki.
Boşanmış özgür bir kadınsınız.
Sevmek,sevilmek duygusu ne zaman uçkuru olmuş.
Gezin ,tanışın hayatınızda birileri olsun.
İlla aynı evin içine girmek değil ki.
Arkadaş olursunuz,duygularınızı paylaşacağınız birileri olur ne güzel işte.
Amann gezin keyfinize bakın..
Gayet normal
Gencecik ve de bekar kadinsiniz,omrunuzun sonuna kadar rahibe gibi takilacak haliniz yok ya,oyle yapsaniz anormal olurdunuz esas.
Aradan biraz zaman gecsin illa ki adaylar olur,degerlendirirsiniz. Kendinizi bu kadar kapamayin eve ise cocuga
Böyle hissetmeniz gayet normal bence ama resmiyette henüz boşanmış değilsiniz. Üstelik velayet konusu var. Bence bu düşünceleri şimdilik rafa kaldırmakta fayda var.
Normal tabiki,insan fıtratı bu. Sevmek,sevilmek,ilgilenmek ve ilgi beklemek. Yaslanacak bir omuz istemek. Gayet normal. Neden olmasın?
Yalnız ne zaman boşandınız? Bu da önemli. Şunun için soruyorum,insan bosluktayken yanlış seçimler yapabiliyor,dogru sandığı kişinin gercek yüzünü göremeyebiliyor. O anki duygusal bosluk ile..
Biraz sosyalleşmek size iyi gelebilir. Ev-is ev-is insanı sıkar.
Şöyle giyinin guzel guzel bir çıkın guzel bir yürüyüş yapın.Kahve icin bir yerlerde.. Bunalıma girer insan yani.
Hah tam da bunu sordum aslında , kime desem işi var birileri ile , ben de çekildim kenara bana kalan iş ev oldu tabi, yazımda da belirttim resmî boşanmaya daha var evimi ayırdım kendime ev tuttum kurdum taşındım , 3 hafta olacak , öncesinde ayni evde yaklaşık 5 aydır tek odada yaşadım çıkmadan hiç , öncesi ise yıllarca süren yalnız bırakılmış şiddet dayak küfür benim hizmetçi olarak kullanıldığım baba ve kardeşine de baktığım bir adı evlilik idi resmî evlilik malesef sürecek velayet muharebesinden ötürü ha bir de nafaka vermek istememesinden ötürü bir de kızınca tazminat talep ettim tabi
Ne olmuş yanı yaş 31 ise, benım bütün arkadaşlarım 35 yasına kadar evlenmedi neredeyse.. Ben 28 yasında evlendim erken evlenmişim bence. Yaşınız daha çok genç..sevin sevilin ne olacak...İnşallah en iyisini bulursunuzKendi hayatımı oluşturdum yaşama kısmında fakat resmî evlilik çekişmeli olduğundan en az 2 sene diyor Avukatım sürecek , o sebeple sordum aslında
Onlar da kocasiz nefes alamayanlardan isteBen de kendime onu diyorum fakat baktım ki ben kendimi hep evli arkadaşlarla sabit tutmuşum, malesef e bir yere gidelim desem kocam salmaz ya da kocam fa gelir diyorlar çok tuhaf
Ne olmuş yanı yaş 31 ise, benım bütün arkadaşlarım 35 yasına kadar evlenmedi neredeyse.. Ben 28 yasında evlendim erken evlenmişim bence. Yaşınız daha çok genç..sevin sevilin ne olacak...İnşallah en iyisini bulursunuz
İnsan aç yanını doyurmak ister. Bundan normal bir durum yok. Ha tabi her açlık doyurulmalı mıdır? =) Orada insanın iradesi, ahlak terazisi devreye girer, ölçer, tartar, ona göre hareket eder. Sizin durumunuz çok masumane ve doğal. Yemek, içmek kadar normal bir ihtiyaç sevilme ihtiyacı. Umarım şu pislik herif resmen de bir an önce maziye gömülür ve karşınıza sevmeyi bilen, size kıymet veren bir insan çıkar. Ancak acele de etmeyin, iyi gözlemleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?