- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Ha simdi anladim,ben yazıyı şey diye anlamışım. Siz boşandınız ancak cocugun velayet davasi sürüyor seklinde anladım. O zaman durum biraz sıkıntılı,yani simdi adam psikopatmis zaten. Bu surecte olur da hayatınıza biri girse. Ki girebilir de yani bunu aleyhinizde delil olarak kullanabilir,Allah korusun size zarar vermeye çalışabilir. Aynı sehirde misiniz?
Cok üzüldüm. Korkunc bir evlilikmis. Sudan cıkmış balığa döner insan ama bundan sonra cok guzel gunler sizi bekliyor bence. Artık tüm zamanların,tüm güzellikleri,bereketi,huzuru size aksın insallah
Şansınız açık olsun. Dedigim gibi,biraz sosyallesme lazım. Yeni taşıdığınız yerde komsu vs birileri yokmu zamanla alisir yeni bir cevre edinir. Bir yürüyüş,bir kahve molasi,bir gezme tozma ayarlarsiniz belki. Şu dönem herkes kabuguna cekildi ve birbirinden uzaklasti malesef. Sizi cok cok iyi anliyorum. Kac senelik dostlar uzaklasti. Insanlar yalnizlasti. O adamdan iyiki kurtulmuşsunuz. Pislik !
Ortam yoksa yaratılır. Yarının ne getireceğini kimse bilemez, böyle boş umutsuzluklarla içinizi karartmayın.Acelem yok sadece sosyalleşecek bir ortamım kalmamış yazık ki bu duygusal ihtiyaç da hiç dolmayacak gibi bu gidişle
Ortam yoksa yaratılır. Yarının ne getireceğini kimse bilemez, böyle boş umutsuzluklarla içinizi karartmayın.
Aptal filan demeyin kendinize. Hatanın neresinden dönülse kardır diye düşünün. Ayrıca çevremde boşanmış bir çok arkadaşım var, çocuklu olanları da olmayanları da var. Hatta özellikle 40 yaşlarında bir arkadaşım vardı, iki de çocuğu var, boşandı. Yalnız kalacağına, aşkı bulamayacağına o kadar inanıyordu ki, karamsarlık diz boyu. Sonra ne oldu, boşanmasının üstünden 2 sene geçmişti ki, karşısına çarpıldığı biri çıktı. 3 yıldır birlikteler filan... Böyle örnekleri çok gördüm. Sizin daha dün bir bugün iki... Hatta bir arkadaşımın annesi 55'inden sonra boşandı, onun da sevgilisi var şimdi. Gayet de mutlu kadın, resmen ikinci bahar... Kısaca bu gençlikle, bu umutsuzluğu yan yana getirmeyin. Hayatınızı yaşamaya odaklanın. Mutlu olmak için bir sevgili şart değil ama yarın bir sevgiliniz olmayacağına da bu kadar inanmayın.Öyle mi dersiniz ne aptalım huzursuzluk çıkmasın diye hep kendimi izole etmişim yazık kendime
Merhaba kk. Bilenler biliyor çok zorlu geçen evliliğimi fiilen bitirdim oğlumu aldım kendime yuva açtım, işime devam ediyorum hayat sıradan ama sorunsuz akıyor , velayet şavaşından dolayı davam uzun sürecek belli 2 senesi var .
Lakin bir sorun var , çekinmeden soracağım . Ben uçkura düşkün bir kadın değilim zaren hiç olmadım da . Kendimle kalınca hayatımdaki yükler gidince çok çok uzun senelerdir sevilmediğini farkettim. Çok boşluk var içimde . Biri olsa sevse sorsa merak etse ilgilense isteği var. Lakin bir adımım ya da adayım sa yok yani. Bu normal mi?
Zaten olamaz da iş ev başka hayatım yok doğrusu . Size de oldu mu ? Normal mi ?
Canım önce resmi olarak evlisin bu süreçte yapacağın bir dikkatsizlikte aldatmış sayılırsın. Hem mehkemede açıklayamazsın hemde ilerde çocuğuna bunu anlatamazsın. Henüz evli bir kadınla bir ilişki düşünen erkeği bence iyi sorgula. Yaşadığın süreçten faydalanmak isteyen çok erkek olacak aman dikkatli ol.
Boşanınca insan bir boşluk hissediyor muhakkak. Kendimden biliyorum.
Ama ben çok korkuyordum. Sürekli acaba, acaba diyordum.
Sizin durumunuz da gayet normal. Flört etmeyi istiyor insan.
Değer görmek, sevilmek ve merak edilmek bazen de bir tatlı söz duymak istiyor.
İnşallah tez zamanda omzunuzda ki yükü tamamen atıp, çok güzel bir aşk yaşarsınız.
Kendinizi kaptırmayın ve bu süreçte çok dikkatli olun. Koz vermeyin lütfen.
Canım önce resmi olarak evlisin bu süreçte yapacağın bir dikkatsizlikte aldatmış sayılırsın. Hem mehkemede açıklayamazsın hemde ilerde çocuğuna bunu anlatamazsın. Henüz evli bir kadınla bir ilişki düşünen erkeği bence iyi sorgula. Yaşadığın süreçten faydalanmak isteyen çok erkek olacak aman dikkatli ol.
kendimi gördüm hissettiklerinizde..
oğlum saçlarımı okşadığında gözlerim dolmuştu içimde koca bir boşluk dile kolay 6 yıl olmuştu.. şimdi çok şükür kalbimin ritmini değiştiren karnımda kelebeklerle gezdiğim bir ilişkim var
umutlu olun hep iyiyi düşünün hepsi geçecek
İşte evet ben de bundan rahatsızım ancak , real diyorum kendime sonra olacak yaş 31 belki nasıl olacak o zaman ? Deneme süresi desen biri ile en az 2 sene vermeli diye düşünüyorum o saatten sonra da ne yapacaksın ki tek kal daha iyi diyorum sanki geç kalmışım bir şeylere sevilmediğim bir evlilik sürdürdüğüm için
Madem bu kadar evladına düşkündün de be adam onu doğuran kadına neden iyi davranmadın !İşte resmî boşanma gerçekleşmedi ve en az 1 sene deniyor o da zoruma gidiyor neden hala ona bağımlıuım ben ne hakkı var ya
İşte bu zoruma gidiyor bu şerefsizin bende açtığı yaralar yetmez gibi bir de 2 senemi daha çalacak mı yanı bu adam ömrümden ? Neden bu haksızlık
İşte evet ben de bundan rahatsızım ancak , real diyorum kendime sonra olacak yaş 31 belki nasıl olacak o zaman ? Deneme süresi desen biri ile en az 2 sene vermeli diye düşünüyorum o saatten sonra da ne yapacaksın ki tek kal daha iyi diyorum sanki geç kalmışım bir şeylere sevilmediğim bir evlilik sürdürdüğüm için
Resmî boşanmadım daha ve en az 1 senemi daha çalacak hayatımdan açıkçası bu beni üzüyor
31 yaşındayım yeni boşandım. 31 yaş yaşlı mı ? Gerçekten çok ilginç bir gün yaşıyorum ya bugün, 18 inde evlenip kendini öven, 31 yaşa hayat bitmiş gibi bakan insanlar. Bence asıl evlilik yaşları, insan 30 undan sonra tamamen karakteri oturuyor hayattan ne istediğini buluyor. Astrolojide dönüm yaşı 30 dur.Peygamberimize 40 yaşında geldi peygamberlik.
Valla bunalıma soktunuz ya bugün.
Dava açıldığı tarihten itibaren sadakat yükümlülüğünüz yok. Zaten uzayan çekişmeli boşanma davalarında da yeni bir ilişkiye başlanması hem normal hemde yasal.
İddet dönemini falan karıştıracak olanlar olur şimdi (ki ben bunu insan haklarına aykırı buluyorum kadının beklemesi gerekirken erkek hemen evlenebiliyor)
Konu sahibi sınırlarını bildiği sürece bir şey olmaz olursa da kendi sorumluluğu sonuçta.
Açtığınız konulardan yalnız olduğunu, sevilme ihtiyacınız o kadar belli ki kendinizi hiç garipsemeyin sadece bu dönemde sizden yararlanmak isteyenlere dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?