NE OLUYOR BIZE :(

Elsaayk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
592
599
33
ıyi geceler hanımlar
Biz eşimle severek evlendik 1.5 yıllık evliyiz ve çok şükür 8 aylik çok güzel bir kızım var . Eşim her zaman destek olan ilgili bir babadır fakat anlamadığım son 1 aydır adam kızımızla bile 1 saat oynayıp annesi emecek galiba diye bana verip alıyor eline tlfnu ( tlfnu oyun icin degil malzeme satışı yapıyor intenet sitelere foto felan yüklüyor malzemeleri) ama bunu gün içersinde dükkanda yapmalı diye düşünüyorum. Ben önceden çalışıyordum hemen bebek istediğimiz için çalışmadım ve günüm çok yoğun geçiyor bebeğim uyumayan yemeyen sürekli kucak yada oyun isteyen bir bebek ve inanin o uyduğu yarim saatte sadece evi topluyorum kahvaltı bile yapamıyorum neyse

Esas mesele şu adam 1 aydır felan bana yardımı bıraktı yardım derken kızımı uyuturken battaniye getir tv kapat gibi aşırı birşey değil ama adam sanki sürünüyor ben bunları dediğimde demin kızımı uyutmaya çalışıyorum o mutfağa kaçtı msj attın tv sesini kısar mısın gelip bebek kucağımda kalkamıyorum diye msjl bakmadı aradım tlfnu elinde bilerek açmıyor en sonunda bağırdım gülerek geldi kapattı gitti dün yine böyle bişey yaptı sabah olsa da dükkana gitsem diyor
Dunde ben çok rahatsızdım normalde pervane olan adam nasılsın dedi pat uyudu ben çok yoruluyorum artık gerçekten bunaldim ve anlamıyorum sanki o benim yerimde yoruluyor hali tavrı değişti gıcık oldum
Belki karışık yazmış olabilirim acayip sinirliyim boğasım var ya ve konuşmayı düşünmüyorum küstüm ona

Öncelıkle cok sevimli buldum seni kusmeler falan. Ama erkekler boyle her anları bir olmuyor keske yardım etseler ama maalesef kelin ilacı olsa misali bende

Yardım dedıklerınız bu mu destek oluyor dıyorsunuz bıde sızı korkutmak istemem ama bunun sonu bunalım evde tek başına akşama kadar zor bi çocuğa bak akşam eşınde bıkmış kı erkekler hıc bızaman sıkıya gelemıyor kacmanın yollarını arıyor belliki herseyı sende benım gibi tek başına ıdare etmeye calışıyorsan bu seni yorar ve kavgalar baslıyor o çocuk ıkınızin bunu erkekler anlamıyor sadece sevıp bırakmak olmuyor ben de içimi döktüm sayenızde

Öncelıkle cok sevimli buldum seni kusmeler falan. Ama erkekler boyle her anları bir olmuyor keske yardım etseler ama maalesef kelin ilacı olsa misali bende

Yardım dedıklerınız bu mu destek oluyor dıyorsunuz bıde sızı korkutmak istemem ama bunun sonu bunalım evde tek başına akşama kadar zor bi çocuğa bak akşam eşınde bıkmış kı erkekler hıc bızaman sıkıya gelemıyor kacmanın yollarını arıyor belliki herseyı sende benım gibi tek başına ıdare etmeye calışıyorsan bu seni yorar ve kavgalar baslıyor o çocuk ıkınızin bunu erkekler anlamıyor sadece sevıp bırakmak olmuyor ben de içimi döktüm sayenızde
dogrunsoyluyorsunuz belki o da bunaldı bu ara sıkıntıları var biliyorum is ile ilgili ama bende çok yoruldum bi de konunun içeriğine diğer açmaya çalıştığım konuyu yazdım saf gibi :) nasıl becerdiysem bu konu yüzünden de bunalıyorum ve eşime yansıtıyorum adam da bunaldı galiba

Back
X